گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آريانا
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 599

پاسخ : مسابقه هفتگی سایت بورسی

جناب آقای با عرض ادب

ضمن تشکر از زحماتتان پیشنهادی داشتم مبنی بر اینکه بهتر است ضوابطی را فراهم کنید که شرایط برای تمامی شرکت کنندگان یکسان باشد.

1- در حال حاضر بعضی از سهام دارای محدوده نوسان 10 درصدی هستند حال میخواهد 10 درصد مثبت باشد یا 10 درصد منفی و یا بین این 2 محدوده . بنابراین باید این نوع سهام را از گردونه انتخاب خارج نمائید.

2- ممکن است در طی هفته یکی از سهام انتخابی بتوسط کاربری به دلایل مختلف متوقف شود بنابراین کاربری که آن سهم را انتخاب کرده از درصد خوردنهای آن سهم ( چه مثبت و جه منفی ) باز می ماند.

لذا لازم است در خصوص این 2 مورد تمهیداتی اتخاذ نموده که تمامی کاربران شرکت کننده در مسابقه از شرایط کاملا" مساوی برخوردار باشند.

با تشکر

نظر

• جان اسنو.
      ستاره دار (1)
      • Jul 2020
      • 1992

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
      جناب آقای با عرض ادب

ضمن تشکر از زحماتتان پیشنهادی داشتم مبنی بر اینکه بهتر است ضوابطی را فراهم کنید که شرایط برای تمامی شرکت کنندگان یکسان باشد.

1- در حال حاضر بعضی از سهام دارای محدوده نوسان 10 درصدی هستند حال میخواهد 10 درصد مثبت باشد یا 10 درصد منفی و یا بین این 2 محدوده . بنابراین باید این نوع سهام را از گردونه انتخاب خارج نمائید.

2- ممکن است در طی هفته یکی از سهام انتخابی بتوسط کاربری به دلایل مختلف متوقف شود بنابراین کاربری که آن سهم را انتخاب کرده از درصد خوردنهای آن سهم ( چه مثبت و جه منفی ) باز می ماند.

لذا لازم است در خصوص این 2 مورد تمهیداتی اتخاذ نموده که تمامی کاربران شرکت کننده در مسابقه از شرایط کاملا" مساوی برخوردار باشند.

با تشکر
      اگه این طوری بود من اون یکی ستارمم گرفته بودم :">:D

من به 10درصدی باختم

البته بازم تبریک میگم به کاربر بیکرانه به خاطر این انتخابشون :x
      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        مسابقه هفتگی
        مسابقه شاخص کل
        سلام.
        ستاره‌ی این هفته‌ی شرکت‌کنندگان گرامی مسابقه‌های انجمن بورسی اعطاء شد. لطفا دوستان یک نگاه کنند ببینند مشکلی وجود نداشته باشد (به ویژه این که بنده تازه‌کار هستم).
        یا علی.

جدول مربوطه:

نام مسابقه رتبه کاربر مشخصات مسابقه تعداد ستاره (افزایش/کاهش) شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
        990905 هفتگی پایه نتایج دقیق ‪۱۷٫۶% 1 0 1
        ‪۱۶ mmeymari ‪‎−۰٫۲% -1 11 10
        990905 هفتگی معمولی نتایج آریانا ‪۲۰٫۳% 1 0 1
        ‪۳۰ farhad1353 ‪‎−۷٫۶% -1 10 9
        شاخص990905نتایج ‪دودو ‪۱٬۴۶۴٬۲۲۵ ‪‎−۶٬۷۶۳ ‪۰٫۵% 1 0 1
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
          جناب آقای با عرض ادب

با تشکر
          سلام.
          تبریک دریافت نخستین ستاره.
          ------------------------------
          من خودم مخالف پیشنهاد شما هستم. ولی اگر دوستان زیادی پای نوشته‌ی شما تشکر گذاشتند این موضوع را با دیگر مدیران عزیز مطرح می‌کنم تا با هم تصمیم بگیریم.
          چرا مخالف هستم؟ برای این که نماد ۱۰ درصدی هم خوب نمادی است دیگر برای خودش! همان‌گونه که در واقعیت می‌توان در این نماد خرید انجام داد در مسابقه بورسی هم باید بتوان خرید انجام داد.
          (و البته همان‌گونه که پاداش قابل توجه خودشان را دارند خطر قابل توجه خودشان را هم دارند!)
          یک نمادی که در واقعیت بسته می‌شود تنها من (من نوعی که سهامدار آن بوده‌ام) سود روزهای باز بودن آن را متقبل می‌شوم و روزهای بسته بودن لحاظ نمی‌شود. در مسابقه بورسی هم ما همین کار را می‌کنیم و عملا روزهایی که بسته است حساب نمی‌شود.
          (البته یک مقدار دقیق‌تر اگر می‌خواستیم عمل کنیم باید این کار را می‌کردیم که هر کسی نمادش این هفته/ماه بسته می‌شد بالاجبار همان نماد در سبد هفته‌ی بعدش گنجانده می‌شد! (خوب یا بد.) ولی فعلا این حالت وجود ندارد. پیاده کردنش هم سخت است و کلی قوانین باید دستکاری شود و همین‌جور برنامه‌نویسی نیاز دارد...
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

با سلام و تشکرخیلی عجیبه که در مسابقه هفته قبل از سبد سه تایی من شامل پتایر پاسا پکرمان اولین سهم یعنی پتایر جداافتاده و امتیازش برای من محاسبه نشد!آخرین سبد هفته قبل و شماره ۳۰
            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• مباشر
              ستاره دار (1)
              • May 2019
              • 385

با سلام
              الان نگاه کردم ببینم سبدی که نام بردم کجای جدوله میبینم که موافقت نشده .... به نظرم جای تامل داره این قانون که فقط یه سهم مشترک با سبد دیگری باشه .....

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                با سلام
                الان نگاه کردم ببینم سبدی که نام بردم کجای جدوله میبینم که موافقت نشده .... به نظرم جای تامل داره این قانون که فقط یه سهم مشترک با سبد دیگری باشه .....
                سلام.
                پیش‌تر این قانون این‌گونه بود که تمام سبد شرکت‌کنندگان نباید دارای نمادهای تکراری باشد. (یعنی تمام نمادها باید نو می‌بود.)
                ولی بعد این قانون تعدیل پیدا کرد.
                دلیل پشت این قانون این بود که
                ۱- شرکت کنندگان زودتر سبدهایشان را معرفی کنند و نگذارند روز آخر.
                ۲- شرکت کنندگان یک معرفی نو از خودشان داشته باشند و صرفا حالت تقلیدی نداشته باشیم. و کم کم شرکت کنندگان تحلیلگر باشند/بشوند.

اکنون شما می‌خواهید باز هم بیشتر این قانون تعدیل بشود. ؟
                خوب...
                در شرایط عادی من مخالفم.
                ولی اکنون که شمار شرکت کنندگان رفته بالا شاید بد نباشد دوباره این موضوع بررسی شود...
                چون ۸۳ + ۳۹ نماد توسط شرکت کنندگان معرفی شده این هفته و ما همه‌اش ۶۵۰ نماد در بازار داریم...
                البته... نه.... همین هم خوب است... یک نفر که دیر شرکت می‌کند اگر تحلیلگر باشد باز از همان ۵۰۰ نماد باقی‌مانده هم یک چیز خوب می‌تواند در بیاورد و به مسابقه معرفی کند.
                پس لزومی به اعمال تغییرات در مسابقه نیست.
                (حالا صبر کنیم ببینیم چند نفر زیر نوشته شما تشکر می‌گذارند... اگر زیاد بود بیشتر به این موضوع می‌اندیشیم...)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• aa82lireza
                  ستاره‌دار (۴)
                  • Feb 2013
                  • 150

سلام.
                  تبریک دریافت نخستین ستاره.
                  من خودم مخالف پیشنهاد شما هستم. ولی اگر دوستان زیادی پای نوشته‌ی شما تشکر گذاشتند این موضوع را با دیگر مدیران عزیز مطرح می‌کنم تا با هم تصمیم بگیریم.
                  چرا مخالف هستم؟ برای این که نماد ۱۰ درصدی هم خوب نمادی است دیگر برای خودش! همان‌گونه که در واقعیت می‌توان در این نماد خرید انجام داد در مسابقه بورسی هم باید بتوان خرید انجام داد.
                  (و البته همان‌گونه که پاداش قابل توجه خودشان را دارند خطر قابل توجه خودشان را هم دارند!)
                  یک نمادی که در واقعیت بسته می‌شود تنها من (من نوعی که سهامدار آن بوده‌ام) سود روزهای باز بودن آن را متقبل می‌شوم و روزهای بسته بودن لحاظ نمی‌شود. در مسابقه بورسی هم ما همین کار را می‌کنیم و عملا روزهایی که بسته است حساب نمی‌شود.
                  (البته یک مقدار دقیق‌تر اگر می‌خواستیم عمل کنیم باید این کار را می‌کردیم که هر کسی نمادش این هفته/ماه بسته می‌شد بالاجبار همان نماد در سبد هفته‌ی بعدش گنجانده می‌شد! (خوب یا بد.) ولی فعلا این حالت وجود ندارد. پیاده کردنش هم سخت است و کلی قوانین باید دستکاری شود و همین‌جور برنامه‌نویسی نیاز دارد...
                  با سلام و تشکر بابت زحماتی که می کشید.
                  بله استدلال خوبی است. منطق آن هم درست است. فقط اگر بخواهیم این منطق را قبول کنیم و مبنای مسابقات قرار دهیم، نباید دو مسابقه جداگانه برای سهام بورسی و بازار پایه داشته باشیم. مگر این که مبنای تفکیک این مسابقات از یکدیگری چیزی غیر از درصد تغییراتشان بوده باشد.

نظر

• aa82lireza
                    ستاره‌دار (۴)
                    • Feb 2013
                    • 150

راستی، یه سوال دیگه، در رابطه با مسابقات بازار پایه، اکثر دوستان تحلیلی از علت انتخاب سهمشان ارائه نمی دهند، آیا قوانین مسابقات با هم تفاوت دارد؟!

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
                      راستی، یه سوال دیگه، در رابطه با مسابقات بازار پایه، اکثر دوستان تحلیلی از علت انتخاب سهمشان ارائه نمی دهند، آیا قوانین مسابقات با هم تفاوت دارد؟!
                      سلام.
                      پاسخ هر دو پرسش یکی است. مبنای مسابقه‌های بازار پایه چیز دیگری بوده است.
                      در گذشته مسابقه بازار پایه نبود. کسی هم اجازه نداشت در مسابقه اصلی نماد بازار پایه انتخاب کند. آن روزها بازار پایه (شاید مثل الان (!)) کشکی بود. همین‌جور سالی ماهی یک بار یک نفر می‌آمد می‌زد زیر یکی از این نمادها و قیمت را ده برابر می‌کرد و بعد ولش می‌کرد به امان خدا تا چند سال بعد... (مثلا با ده میلیون تومان این کار را می‌شد کرد! /:.yead.:/ حالا ده تومان که شاید نه ولی با ارقام بسیار پایین می‌شد قشنگ اینها را بازی داد. بودند نمادهایی که روزانه کمتر از ۱۰۰ هزار تومان داد و ستد می‌شدند. اگر درست خاطرم باشد.)
                      آهان... اصلا اگر اشتباه نکنم اسمشان بازار پایه نبود... یک چیز دیگر بود...
                      طبیعی بود هر کسی این نمادها را انتخاب می‌کرد در مسابقه خودش می‌توانست بشود بازیگر نماد و با بازی دادن قیمت نفر اول شود!
                      بعدها شمار این نمادها زیاد شد و (توسط سازمان) قرار شد هر شرکتی که گزارش ندهد بیاید در این فهرست. با زیاد شدن شمار این نمادها دوستانی که تقاضا داشتند این نمادها در مسابقه هفتگی بیایند هم زیاد شدند... مدیران هم در انجمن یک مسابقه فرعی راه انداختند و این نمادهای الکی آنجا قرار شد گنجانده شوند. در آغاز مسابقه موقت بود ولی بعدا دائمی شد. (آن زمان من جزء مدیران نبودم. ولی اگر اشتباه نکنم مسابقه‌ها را آن زمان هم خودم برگزار می‌کردم.)
                      طبیعی هم بود که دلیلی برای این نمادها لازم نبود. برای همین از قوانین مسابقه برداشته شد (هنوز هم آوردن دلیل برای اینها جزء قانون نیست). (دلیل می‌توانست این باشد که من از فردا خودم می‌خواهم بزنم زیر قیمت این نماد!)

یکی از هدف‌های مسابقه هم آشنایی با این نمادها بود. چون پیش‌تر کسی اینها را آدم حساب نمی‌کرد ولی از زمانی که سازمان بورس برداشت اینها را گروه‌بندی کرد و هویت بخشید تو چشم آمدند. (شاید اگر درست خاطرم باشد از خارج از بورس برداشت آورد تو بورس - یعنی پیش از آن گمان کنم OTC بودند بعد آمدند زیرمجموعه‌ی فرابورس شدند. هر چند پیش از این نیز می‌شد در بورس آنها را خرید و فروش کنی ولی در بورس نبودند. اگر درست خاطرم باشد.) و چون پیش از این که به بورس بیایند حسابی قیمتشان افت کرده بود و ذلیل شده بودند (خریداری نبود برایشان)، با آمدن به بورس اینها گل می‌کردند و رشدهای خوبی داشتند و یکی از هدف های مسابقه آشنایی با این نمادها بود.

(داستان شد!)
                      (دوستان قدیمی اگر حافظه‌شان بهتر از من یاری می‌کند لطفا تصحیح بفرمایند.)

یا علی.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                        با سلام و تشکرخیلی عجیبه که در مسابقه هفته قبل از سبد سه تایی من شامل پتایر پاسا پکرمان اولین سهم یعنی پتایر جداافتاده و امتیازش برای من محاسبه نشد!آخرین سبد هفته قبل و شماره ۳۰
                        سلام.
                        چیزی که شما می‌خواستید درست است و اعمال شده است.
                        البته تاثیر با اهمیتی در نتیجه مسابقه نداشت. (۶٫۵ درصد سود بود میانگین سود که تبدیل شد به ۹ درصد. ولی با این تغییرات نفرات بالایی و پایینی جدول تغییری نداشتند.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

از دوستان عزیز خواهشمندم زمانی که می‌خواهند در مورد اشتباهی گزارش دهند یا پرسشی بپرسند حتما پیوند آن نوشته را قرار دهند. (نشانی اینترنتی آن نوشته را قرار دهند.) (مثلا همان سبدشان را)
                          (خیلی در سرعت پاسخ‌گویی تاثیر دارد.)
                          (اگر نمی‌دانید چگونه باید این کار را کرد آموزش این موضوع اینجا است: http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post827038 )
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دوستان ببخشید. من یک مقدار کار برایم پیش آمده ممکن است فردا نتوانم نتیجه مسابقه‌ها را اعلام کنم. پیشاپیش گفتم که اگر از دوستان کسی داوطلب است برای انجام این کار به مدیران اعلام کند و قبول زحمت کند و مسابقه را برگزار نماید یا این که دوستان صبر کنند روزهای آینده مسابقه را برگزار کنم و نتیجه‌های پایانی را خدمتتان عرض کنم.
                            جستارهای مربوطه را هم باز می‌کنم که فردا ساعت ۱۲ و نیم به بعد خواست سبدش را اعلام کند مشکلی برایش پیش نیاید.
                            عزیزید.
                            یا علی.
                            /:.Heart.:/
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• دکترزیبایی عروق
                              ستاره‌دار(9)
                              • Sep 2020
                              • 629

[چاکر کاتب
                              داداش هفته قبل ظلم کردید سپد ما قبول نکردید
                              این هفته اولین سپد میزارم
                              [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• TARGET
                                عضو فعال
                                • Nov 2014
                                • 2282

پاسخ : مسابقه هفتگی شاخص کل

با سلام؛ نتایج امروز مسابقه شاخص کل بورس به شرح زیر اعلام می‌گردد:
                                رتبه شرکت کننده پیشبینی اختلاف قدر مطلق درصد اختلاف
                                ‪١ ‪آپولون ‪۱٬۵۰۷٬۵۰۰ ‪‎−۱۴۵ ‪۰٫۰%
                                ‪٢ ‪Amir.tala ‪۱٬۵۰۹٬۰۰۰ ‪۱٬۳۵۵ ‪۰٫۱%
                                ‪٣ ‪Saba60 ‪۱٬۵۰۹٬۸۲۵ ‪۲٬۱۸۰ ‪۰٫۱%
                                ‪٤ ‪matin ‪۱٬۵۱۰٬۱۱۰ ‪۲٬۴۶۵ ‪۰٫۲%
                                ‪٥ ‪دقیق ‪۱٬۵۰۵٬۰۰۰ ‪‎−۲٬۶۴۵ ‪۰٫۲%
                                ‪٦ ‪TARGET ‪۱٬۵۰۴٬۲۴۴ ‪‎−۳٬۴۰۱ ‪۰٫۲%
                                ‪٧ ‪Bikaraneh ‪۱٬۵۱۳٬۰۰۰ ‪۵٬۳۵۵ ‪۰٫۴%
                                ‪٨ ‪وحید 20 ‪۱٬۵۰۰٬۱۱۵ ‪‎−۷٬۵۳۰ ‪۰٫۵%
                                ‪٩ ‪پروواز ‪۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ‪‎−۷٬۶۴۵ ‪۰٫۵%
                                ‪١٠ ‪Milad 999 ‪۱٬۵۱۵٬۵۵۵ ‪۷٬۹۱۰ ‪۰٫۵%
                                ‪١١ ‪دیباج ‪۱٬۵۱۵٬۷۵۱ ‪۸٬۱۰۶ ‪۰٫۶%
                                ‪١٢ ‪2FAN ‪۱٬۴۹۹٬۰۰۰ ‪‎−۸٬۶۴۵ ‪۰٫۶%
                                ‪١٣ ‪اوشنوس ‪۱٬۵۱۷٬۰۰۰ ‪۹٬۳۵۵ ‪۰٫۶%
                                ‪١٤ ‪بابک 52 ‪۱٬۴۹۷٬۷۹۷ ‪‎−۹٬۸۴۸ ‪۰٫۷%
                                ‪١٥ ‪i177177 ‪۱٬۴۹۷٬۷۷۷ ‪‎−۹٬۸۶۸ ‪۰٫۷%
                                ‪١٦ ‪Lida2020 ‪۱٬۴۹۶٬۶۲۰ ‪‎−۱۱٬۰۲۵ ‪۰٫۷%
                                ‪١٧ ‪مجتبی مصلحMTM ‪۱٬۴۹۵٬۰۰۰ ‪‎−۱۲٬۶۴۵ ‪۰٫۹%
                                ‪١٨ ‪mkhabiri ‪۱٬۵۲۱٬۳۴۵ ‪۱۳٬۷۰۰ ‪۰٫۹%
                                ‪١٩ ‪navasan ‪۱٬۵۲۱٬۷۶۴ ‪۱۴٬۱۱۹ ‪۱٫۰%
                                ‪٢٠ ‪mhjboursy ‪۱٬۴۹۳٬۰۵۲ ‪‎−۱۴٬۵۹۳ ‪۱٫۰%
                                ‪٢١ ‪کریشنا ‪۱٬۵۲۵٬۵۰۰ ‪۱۷٬۸۵۵ ‪۱٫۲%
                                ‪٢٢ ‪اشکان2010 ‪۱٬۴۸۸٬۰۰۰ ‪‎−۱۹٬۶۴۵ ‪۱٫۳%
                                ‪٢٣ ‪mohsen.mirzad ‪۱٬۴۸۷٬۲۷۵ ‪‎−۲۰٬۳۷۰ ‪۱٫۴%
                                ‪٢٤ ‪mmeymari ‪۱٬۵۲۸٬۲۲۳ ‪۲۰٬۵۷۸ ‪۱٫۴%
                                ‪٢٥ ‪دکتر زیبایی عروق ‪۱٬۴۸۶٬۰۸۵ ‪‎−۲۱٬۵۶۰ ‪۱٫۵%
                                ‪٢٦ ‪رادین 1 ‪۱٬۵۳۰٬۰۰۰ ‪۲۲٬۳۵۵ ‪۱٫۵%
                                ‪٢٧ ‪هندوکش ‪۱٬۵۳۴٬۷۰۰ ‪۲۷٬۰۵۵ ‪۱٫۸%
                                ‪٢٨ ‪majid664 ‪۱٬۵۴۰٬۲۵۰ ‪۳۲٬۶۰۵ ‪۲٫۲%
                                ‪٢٩ ‪علیرضا جمالی ‪۱٬۵۴۳٬۹۸۷ ‪۳۶٬۳۴۲ ‪۲٫۵%
                                ‪٣٠ ‪salehpq ‪۱٬۵۵۵٬۰۰۰ ‪۴۷٬۳۵۵ ‪۳٫۲%
                                ‪٣١ ‪Behzadgold ‪۱٬۵۵۵٬۵۵۵ ‪۴۷٬۹۱۰ ‪۳٫۳%
                                ‪٣٢ ‪دودو ‪۱٬۵۵۶٬۴۹۶ ‪۴۸٬۸۵۱ ‪۳٫۳%
                                ‪٣٣ ‪farhad1353 ‪۱٬۴۵۵٬۰۰۰ ‪‎−۵۲٬۶۴۵ ‪۳٫۶%
                                ‪٣٤ ‪ms. Mousavi ‪۱٬۵۶۰٬۹۵۰ ‪۵۳٬۳۰۵ ‪۳٫۶%
                                ‪٣٥ ‪mafmaf ‪۱٬۵۶۷٬۸۹۱ ‪۶۰٬۲۴۶ ‪۴٫۱%
                                ‪٣٦ ‪شاخص کل 3000 ‪۱٬۴۴۵٬۰۸۵ ‪‎−۶۲٬۵۶۰ ‪۴٫۳%
                                ‪٣٧ ‪mohammad137 ‪۱٬۴۳۳٬۳۰۰ ‪‎−۷۴٬۳۴۵ ‪۵٫۱%
                                ‪٣٨ ‪وحید خزایی ‪۱٬۶۰۰٬۰۰۰ ‪۹۲٬۳۵۵ ‪۶٫۳%
                                ‪٣٩ ‪کوهیار ‪۱٬۳۹۰٬۰۰۰ ‪‎−۱۱۷٬۶۴۵ ‪۸٫۰%
                                ‪٤٠ ‪***بهرام خان*** ‪۱٬۳۸۰٬۰۰۰ ‪‎−۱۲۷٬۶۴۵ ‪۸٫۷%
                                ‪٤١ ‪چلاغعلی خان خانان ‪۱٬۳۶۹٬۰۸۵ ‪‎−۱۳۸٬۵۶۰ ‪۹٫۴%
                                ‪٤٢ ‪شیر ماهی وال استریت ‪۱٬۳۴۶٬۰۶۹ ‪‎−۱۶۱٬۵۷۶ ‪۱۱٫۰%

شاخص در آغاز ‪۱٬۴۷۰٬۹۸۸
                                میانگین پیش‌بینی‌ها ‪۱٬۵۰۰٬۱۸۸ ‪۷٬۴۵۷ ‪۰٫۵%
                                شاخص امروز ‪۱٬۵۰۷٬۶۴۵ ‪۳۶٬۶۵۷ ‪۲٫۵%
                                سپاس؛ یا علی.
                                بورسی جان اینا مال دیروزه بدون آپدیت امروز

نظر

در حال کار...
                                X