گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

با سلام خدمت دوستان عزیز. مسابقه‌های هفتگی امروز با تاخیر اعلام خواهد شد. سپاس. یا علی.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

درود فراوان ... باز هم مجددا از تمامی دوستانه که محبت نموده و سهم‌ها رو بررسی میکنند تشکر و قدر دانی میکنم ... کار بسیار سخت و وقت گیری است خداوند اجرش رو با سلامتی و تنی سالم و آرامش قلبی به شما ابدهد ... مرسی بابت همه فعالیتهای خوب اجتماعی دوستان
      روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

با تذکر دوستان مبنی بر افزایش سرمایه مادیرا قیمت خرید سهام در این نماد را (در مسابقه ماهانه) اصلاح می‌کنیم.
        به صورت دستی مقدار زیر در مسابقه اعمال می‌شود:
        مادیرا خرید 34246
        (نتیجه فردا درست خواهد شد ان‌شاءالله)
        یا علی.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• farhad1353
          ستاره‌دار(11)
          • Nov 2018
          • 488

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          با تذکر دوستان مبنی بر افزایش سرمایه مادیرا قیمت خرید سهام در این نماد را (در مسابقه ماهانه) اصلاح می‌کنیم.
          به صورت دستی مقدار زیر در مسابقه اعمال می‌شود:
          مادیرا خرید 34246
          (نتیجه فردا درست خواهد شد ان‌شاءالله)
          یا علی.
          اصلاح نشده هنوز بزرگوار

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
            اصلاح نشده هنوز بزرگوار
            اصلاح شد.

---------------------

مادیرا خرید 13377
            شیوه محاسبه: قیمت پایانی از تارنمای TseTmc خوانده شد: 34246 و سپس با توجه به افزایش سرمایه 156 درصدی تقسیم شد بر عدد 2.56 و حاصل شد 13377
            اگر محاسبه اشتباه است دوستان اطلاع دهند.
            یا علی.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/01/12, 16:35.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• farhad1353
              ستاره‌دار(11)
              • Nov 2018
              • 488

پيشنهادي دارم در صورت امكان بررسي نمائيد
              به نفرات اول شركت كننده در مسابقات ماهانه ستاره تعلق ميگيرد در صورت امكان به بهترين سهم ماه هم كه بالاترين بازدهي را در مسابقات ماهانه داشته بعنوان سهم برتر ماه معرفي وبه معرفي كننده ستاره تعلق گيرد
              بطور مثال سهم خموتور در مسابقات ماهانه بازدهي اش تا الان 105 درصد بوده است كه با سهم ذوم جدول حدود 44 درصد اختلاف دارد.

باتشكر

نظر

• farhad1353
                ستاره‌دار(11)
                • Nov 2018
                • 488

پاسخ : مسابقه هفتگی بازار پایه

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است
                داداش فرهاد
                تبریک
                دمت گرم
                بابا تو دیگه کی هستی
                خموتورت 115 تا سود
                ما که اینقدر تو لجن فرو رفتیم دیگه پولی نداریم استفاده کنیم
                اما دمت گرم
                خیلی اقایی
                دست ما هم بگیر یه پیچ درست کن بیشتر بنویس
                از صد تا استاد استاد تری .........استاد تمامی
                مخلص

خواهش ميكنم دوست عزيز
                ما هنوز شاگرد بازاريم
                پيچ هم درست كرديم دوستان لطف داشتن وخصوصي بما فحش ميدادن
                بله خموتور در مسابقات ماهانه با 115 درصد بازدهي جز اولين سهم پر بازده بود
                در مسابقات هفتگي هم سنير با 22.5 درصد بازدهي در يك هفته پربازده ترين سهم مسابقات هفتگي شد

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

با سلام خدمت دوستان گرامی و شرکت کنندگان محترم و با عرض تبریک خدمت شرکت کنندگان برتر مسابقه (جناب mhjboursy و جناب farhad1353 و جناب پروواز) نتایج نهایی مسابقه به شرح زیر اعلام می گردد:

با سلام خدمت دوستان گرامی و شرکت کنندگان محترم و با عرض تبریک خدمت شرکت کنندگان برتر مسابقه (جناب دقیق و جناب Sam40 و جناب شاخص کل 3000) نتایج نهایی مسابقه به شرح زیر اعلام می گردد:
                  ⭐ ‪trojan ‪۱٬۲۳۰٬۰۰۰ ‪۱۲۵ ‪۰٫۰%
                  با سلام خدمت دوستان گرامی و شرکت کنندگان محترم و با عرض تبریک خدمت شرکت کنندگان برتر مسابقه (جناب Mahdi62 و جناب farhad1353 و جناب ali_nostro) نتایج نهایی مسابقه به شرح زیر اعلام می گردد:
                  نام مسابقه رتبه کاربر مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه تغییر ستاره شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
                  990926 ماهانه معمولی نتایج mhjboursy ‪۲۳٫۹% شپارس (‪۲۳٫۶%‬) رکیش (‪۳۸٫۰%‬) دبالک (‪۱۵٫۵%‬) لخزر (‪‎−۱۳٫۴%‬) خلنت (‪۵۵٫۶%‬) 2 ستاره دار(6) ستاره دار(8)
                  ‪۲ farhad1353 ‪۱۸٫۹% لوتوس (‪‎−۲۱٫۸%‬) خموتور (‪۱۱۵٫۶%‬) دشیمی (‪‎−۱۴٫۴%‬) مادیرا (‪‎−۸٫۵%‬) شپارس (‪۲۳٫۶%‬) 1 ستاره دار(11) ستاره دار(12)
                  ‪۳ پروواز ‪۱۷٫۴% سرچشمه (‪۲٫۰%‬) اپ (‪۱۴٫۱%‬) قشهد (‪۱۶٫۲%‬) قلرست (‪۳۷٫۲%‬) 1 عضو فعال ستاره دار(1)
                  ‪۴ ***بهرام خان*** ‪۱۳٫۷% شکربن (‪۳۸٫۶%‬) فولای (‪۲۷٫۲%‬) کلوند (‪۳۴٫۹%‬) لسرما (‪‎−۱۷٫۷%‬) والبر (‪‎−۱۴٫۵%‬) 1 عضو فعال ستاره دار(1)
                  ‪۳۲ i177177 ‪‎−۲۶٫۶% شپنا (‪‎−۳۷٫۷%‬) پالایش (‪‎−۳۵٫۹%‬) شاوان (‪‎−۱۴٫۰%‬) شبندر (‪‎−۳۱٫۸%‬) شگویا (‪‎−۱۳٫۷%‬) -1 ستاره دار(1) عضو فعال
                  ‪۳۳ mor_dell ‪‎−۲۶٫۸% خودرو (‪‎−۳۰٫۲%‬) شپنا (‪‎−۳۷٫۷%‬) دی (‪‎−۳۱٫۳%‬) وهور (‪‎−۸٫۱%‬) -1 جان کافی 0
                  991017 هفتگی پایه نتایج دقیق ‪۱۱٫۹% وسنا (‪۹٫۹%‬) شجم (‪۱۴٫۰%‬) 1 ستاره دار(1) ستاره دار(2)
                  ‪۲ Sam40 ‪۱۱٫۵% شفارا (‪۱۳٫۷%‬) وحکمت (‪۶٫۷%‬) وهنر (‪۱۱٫۵%‬) شجم (‪۱۴٫۰%‬) 1 عضو عادی ستاره دار(1)
                  ‪۱۹ farhad1353 ‪‎−۱٫۳% کمینا (‪۲٫۷%‬) شلرد (‪‎−۵٫۲%‬) -1 ستاره دار(12) ستاره دار(11)
                  991017 هفتگی معمولی نتایج Mahdi62 ‪۱۵٫۳% کشرق (‪۱۵٫۹%‬) خریخت (‪۱۴٫۸%‬) 2 ستاره دار (12) ستاره دار (14)
                  ‪۲ farhad1353 ‪۸٫۸% سنیر (‪۲۲٫۵%‬) ثالوند (‪۷٫۰%‬) ثپردیس (‪‎−۳٫۲%‬) 1 ستاره دار(11) ستاره دار(12)
                  ‪۳ ali_nostro ‪۷٫۹% حریل (‪۵٫۵%‬) کلوند (‪۱۰٫۴%‬) 1 ستاره دار(9) ستاره دار(10)
                  ‪۴ MAJIDGOLD ‪۷٫۷% فمراد (‪۱۰٫۶%‬) شدوص (‪۱۴٫۴%‬) ثشرق (‪‎−۱٫۹%‬) 1 ستاره دار(1) ستاره دار(2)
                  ‪۵ Sam40 ‪۵٫۸% فزرین (‪‎−۱٫۶%‬) تکشا (‪۱۳٫۹%‬) کفرا (‪۵٫۲%‬) 1 ستاره دار(1) ستاره دار(2)
                  ‪۴۲ Mohammad137 ‪‎−۱۷٫۰% ثاخت (‪‎−۱۵٫۲%‬) دانا (‪‎−۱۸٫۷%‬) -1 0
                  ‪۴۳ Milad 999 ‪‎−۱۸٫۶% برکت (‪‎−۱۸٫۱%‬) تلیسه (‪‎−۱۹٫۱%‬) -1 0
                  شاخص991017نتایج ‪trojan ‪۱٬۲۳۰٬۰۰۰ ‪۱۲۵ ‪۰٫۰% 1 عضو فعال ستاره دار(1)
                  سلام.
                  ستاره‌های این هفته و این ماه اعمال شد.
                  مبارک دوستانی که ستاره‌هایشان افزایش پیدا کرد.
                  یا علی.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

می‌گویم‌ها...
                    عجب مسابقه‌ی گندی شود مسابقه‌ی این هفته و این ماه!
                    ?
                    من که چیزی برای پیشنهاد به مسابقه پیدا نکردم... آخر سر دو سه تا نماد کوفتی و بسیار در پیت از این ور و آن ور پیدا کردم ارائه دادم...
                    احتمالا دیگران هم همین هستند.
                    کلا امروز چون نحسی کل بازار را گرفته بود نماد درست درمان پیدا نمی‌شد...
                    آنها هم که زیادی درست درمان هستند به شرایط مسابقه نمی‌خورند.
                    ...
                    این موضوع برای مسابقه هفتگی و پایه بود...
                    مسابقه ماهانه که دیگر بدتر...
                    چند تا نماد در کف انتخاب کردم... که گرچه بسیار مطمئن و خوب هستند و در عمل می‌شود آنها را خرید و نگه داشت و در کوتاه‌مدت/میان‌مدت/بلندمدت به این قیمت آنها حساب کرد ولی اصلا به درد مسابقه نمی‌خورند. همین‌جوری صرفا چند تا نماد (آن هم با صف فروش سنگین!) معرفی کردم که برای آخرین بار ببینم این شیوه را در این بازار آزمایش کنم (البته ۹۰ درصد مطمئن هستم این شیوه به این بازار نمی‌خورد... ولی به هر روی... گفتم صد در صد شود).

احتمالا این هفته آمار شرکت‌کنندگان به شدت پایین بیاید. (کار برای جناب Ali عزیز آسان می‌شود به جایش!)

من متوجه نمی‌شوم چرا آمار شرکت‌کنندگان در روزهای بد پایین می‌آید؟ خوب... اگر برای کسب ستاره شرکت می‌کنی که در این بازار هم باز می‌شود ستاره گرفت! اگر هم برای آزمایش شرکت می‌کنی که باز خیلی عالی است (بلکه بهتر است) در این بازار هم خودت و راهبردت را آزمایش کنی... احتمالا دوستانی که شرکت نمی‌کنند گمان می‌کنند ریال از جیبشان می‌رود!!! /:.happysmiley:./ یا گمان می‌کنند احتمال آخر شدنشان افزایش پیدا می‌کند!/:.happysmiley:./
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

سلام خدمت اقا محمد حسین عزیز و دوست داشتنی درخواستی داشتم اینکه اگه امکانش هست تمامی مسابقات رو بالای سایت در سطر یک تا 4قرار بدین (مثل سابق) تا پیدا کردن تایپک ها به سهولت انجام بشه گاهی من خودم بشخصه تایپک ها رو گم میکنم :">
                      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                        سلام خدمت اقا محمد حسین عزیز و دوست داشتنی درخواستی داشتم اینکه اگه امکانش هست تمامی مسابقات رو بالای سایت در سطر یک تا 4قرار بدین (مثل سابق) تا پیدا کردن تایپک ها به سهولت انجام بشه گاهی من خودم بشخصه تایپک ها رو گم میکنم :">
                        سلام و عرض ادب خدمت جناب جان عزیز @};-/:.Heart.:/ (به قول خودم جان جان@}
                        من اکنون نگاه کردم دیدم همان‌گونه طبق سابق این چهار مسابقه بالا است!
                        احتمالا موضوع تنظیمات سایت روی مرورگر شما است.
                        ببینید:

موضوع‌ها مهم شده‌اند و بالا قرار گرفته‌اند.

حتی اکنون باقی استایل‌های انجمن را هم نگاه کردم. دیدم در هر استایلی این موضوع‌ها مهم و بالا هستند...
                        نمی‌دانم مشکل در نمایش شما از کجا است؟ :-/

البته... شاید این به خاطر تفاوت درجه کاربری من و شما باشد.
                        دوستان دیگر هم این مشکل را دارند؟
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/01/13, 20:42.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پاسخ : مسابقه هفتگی بازار پایه

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
                          خواهش ميكنم دوست عزيز
                          ما هنوز شاگرد بازاريم
                          پيچ هم درست كرديم دوستان لطف داشتن وخصوصي بما فحش ميدادن
                          بله خموتور در مسابقات ماهانه با 115 درصد بازدهي جز اولين سهم پر بازده بود
                          در مسابقات هفتگي هم سنير با 22.5 درصد بازدهي در يك هفته پربازده ترين سهم مسابقات هفتگي شد
                          جناب فرهاد عزیز،
                          اکنون این بخش از پیام شما را توجه کردم...
                          اگر در خصوصی کسی به شما (یا کلا به هر کسی) ناسزا می‌گوید می‌توانید او را گزارش کنید.
                          البته با توجه به این که پیام خصوصی است دسترسی ندارم. می‌توانید از گزینه‌ی ارجاع زیر پیام خصوصی استفاده بفرمایید. یا این که موضوع را در جستار ارتباط با مدیران در میان بگذارید تا Admin رسیدگی کنند.
                          یا علی.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Sam40
                            ستاره‌دار(24)
                            • Oct 2020
                            • 463

می‌گویم‌ها...
                            ...
                            احتمالا این هفته آمار شرکت‌کنندگان به شدت پایین بیاید. (کار برای جناب Ali عزیز آسان می‌شود به جایش!)

من متوجه نمی‌شوم چرا آمار شرکت‌کنندگان در روزهای بد پایین می‌آید؟ خوب... اگر برای کسب ستاره شرکت می‌کنی که در این بازار هم باز می‌شود ستاره گرفت! اگر هم برای آزمایش شرکت می‌کنی که باز خیلی عالی است (بلکه بهتر است) در این بازار هم خودت و راهبردت را آزمایش کنی... احتمالا دوستانی که شرکت نمی‌کنند گمان می‌کنند ریال از جیبشان می‌رود!!! /:.happysmiley:./ یا گمان می‌کنند احتمال آخر شدنشان افزایش پیدا می‌کند!/:.happysmiley:./
                            تشکر از شما، Ali و دوستان دیگه ای که زحمت برگزاری این مسابقات رو میکشید.

آمار پایینتر در روزهای بد شاید برا این باشه که دوستان بیشتر جنبه فان مسابقات براشون مهم هست و در روزهای بد دل و دماغی براشون نمیمونه /:.tonguesmiley:./
                            ... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام و احترام خدمت دوستان عزیز.
                              نتیجه مسابقه فردا با مقداری تاخیر خدمت دوستان اعلام خواهد شد.
                              یا علی.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                                ستاره‌دار(2)
                                • Oct 2020
                                • 708

سلام و احترام خدمت دوستان عزیز.
                                نتیجه مسابقه فردا با مقداری تاخیر خدمت دوستان اعلام خواهد شد.
                                یا علی.
                                چاکر استاد حاج اقا محمدحسین خان خانان
                                داداش اسم حاج قوچعلی خان خانان تو جدول جا انداختید
                                خمحرکه اش و.... تایید شده توسط داش علی آقا گل گلاب 32 ستاره ولی شوما حواست نبوده نبردی تو جدول
                                ببر ببینیم این ماه چکاره ایم
                                چاکریممممممممممممممممممممممم
                                یا علی مدد

نظر

در حال کار...
                                X