گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
    سلام ...
    ....................
    می‌گویم... عجب نمودارهای قشنگی است انصافا...
    این‌قدر قشنگ است که (مانند یک گل) آدم دوست دارد همین‌جور بنشیند تماشایشان کند...
    خیلی‌ها می‌گویند اینها را واقعا نقاشی می‌کنند! :D یعنی اوستا بازیگر نشسته پشت فرمان و سر جایش که می‌رسد یکی می‌زند تو سرش و سر جایش که می‌رسد یکی می‌زند زیرش...
    ولی انصافا نقاشی هم شده باشد انصافا خوب نقاشی کرده طرف... مانند یک اثر هنری شده انصافا...
    :x
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Omid_Khan
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 714

من یک پیشنهاد دارم برای مسابقه "معرفی سبد سهام هفتگی":

مشکلی که الان وجود داره اینه که اشخاص هر هفته تعدادی سهام را برای هفته بعدی معرفی میکنند که بالاخره یکی هم نفر اول میشه ولی واقعا کسی جرات نمیکنه بر اساس پیشنهادها چیزی بخره مگر اینکه بتونیم به شخصی که پیشنهاد داده اعتماد کنیم یعنی به مهارت و توانایی اون در پیش بینی بازار و سهمها اطمیان کنیم!

پس یه کاری میتونیم بکنیم و اینکه ببینیم در هفته های قبل چه کاربرانی سبدهاشون بهتر جواب داده یعنی یه سابقه ای داشته باشیم از افراد پیشنهاد دهنده.

من نظرم اینه که هر هفته به نفرات امتیاز داده بشه (مثلا عدد 10 به نفر اول و طبق یه فرمول عادلانه به نفرات بعدی امتیاز کمتر داده بشه) و این امتیازها هر هفته جمع بشه.
      و البته اگر دوستان وقت کنن، خیلی خوب خواهد شد اگر در پایان وقت مسابقه (یعنی آخر جمعه مثلا) جدولی از پیشنهادها تهیه بشه بترتیب افرادی که تو هفته های قبل بیشتر امتیاز گرفتن.

البته من دیدم دارید ستاره میدید به افراد، آیا این همون کارکرد را داره یا نه؟

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

با سلام و احترام

یک پیشنهاد در خصوص برگزاری مسابقه هفتگی دارم :

با توجه به بند یازدهم قانون مسابقه هفتگی انتخاب حق تقدم ها مجاز نمی باشد :

" 11_ انتخاب نمادهای بازار پایه فرابورس و حق تقدم ها مجاز نمیباشد."

احتمالاً این قانون برای یکسان بودن امتیازهای بین سبدها و برقراری عدالت هست . چون حق تقدمها 10 درصدی هستند .

بنده پیشنهاد می نمایم که با توجه به این بند ، انتخاب کلیه سهام صندوقها و در واقع کلیه سهامی که دامنه نوسان آنها بیش از 5 درصد هستند ، در مسابقه ممنوع اعلام شود ، تا بین سبدهای انتخاب شده عدالت برقرار شود و همه به صورت یکسان فقط بتوانند سهمهای 5 درصدی در سبدشان انتخاب نمایند .

در واقع اگر این موضوع اجرا نشود ، چرا حق تقدمها غیر قابل انتخاب هستند ، در حالیکه قبلاً می شد حق تقدمها را انتخاب کرد؟

کلاً جهت یکسان سازی و برابری امتیاز همه سبدها اصلح است فقط سهمهای 5 درصدی قابل انتخاب باشند تا مسابقه جذابیت بیشتری داشته باشد .

با تشکر
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

با سلام. ستاره‌ها مطابق جدول زیر اعمال شد. یا علی.@};-

نام مسابقه رتبه کاربر مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه تغییر ستاره شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
          991108 هفتگی پایه نتایج ⭐⭐ General ‪۱۳٫۷% تابا (‪۹٫۴%‬) وهنر (‪۱۷٫۹%‬) ⭐⭐ عضو جدید ستاره دار(2)
          اوشنوس ‪۱۰٫۴% فافزا (‪۷٫۳%‬) خفناور (‪۱۳٫۵%‬) عضو جدید ستاره دار(1)
          دیباج ‪۸٫۵% ثتوسا (‪۵٫۲%‬) تابا (‪۹٫۴%‬) کفراور (‪۱۴٫۸%‬) وثخوز (‪۴٫۷%‬) ستاره دار (6) ستاره دار (7)
          پروواز ‪‎−۸٫۳% وحکمت (‪‎−۱۰٫۶%‬) وارین (‪‎−۵٫۵%‬) غپونه (‪‎−۸٫۷%‬) ستاره دار(1) عضو فعال
          991108 هفتگی معمولی نتایج ⭐⭐ Behzadgold ‪۱۳٫۲% ثشاهد (‪۱۳٫۳%‬) پسهند (‪۱۲٫۴%‬) چخزر (‪۱۳٫۷%‬) ⭐⭐ عضو عادی ستاره دار(2)
          mhjboursy ‪۱۰٫۰% سدور (‪۵٫۵%‬) سدبیر (‪۱۴٫۶%‬) ستاره دار(9) ستاره دار(10)
          گل یاس 3 ‪۹٫۱% تکنو (‪۱۸٫۴%‬) وخارزم (‪‎−۴٫۵%‬) ثشاهد (‪۱۳٫۳%‬) عضو جدید ستاره دار(1)
          Babak1 ‪۷٫۵% سدور (‪۵٫۵%‬) سبهان (‪۹٫۶%‬) ستاره دار (10) ستاره دار (11)
          majid664 ‪۷٫۲% دشیمی (‪۱۲٫۱%‬) خپارس (‪۲٫۴%‬) ستاره دار(3) ستاره دار(4)
          Mahdi62 ‪‎−۸٫۵% کالا (‪‎−۷٫۲%‬) شبندر (‪‎−۹٫۸%‬) ستاره دار (14) ستاره دار (13)
          شاخص کل 3000 ‪‎−۱۰٫۳% پالایش (‪‎−۱۲٫۴%‬) دارایکم (‪‎−۸٫۲%‬) ستاره دار(3) ستاره دار(2)
          Ali ‪‎−۱۱٫۵% شاروم (‪‎−۱۶٫۱%‬) فرابورس (‪‎−۶٫۹%‬) ستاره دار(34) ستاره دار(33)
          شاخص991108نتایج ‪١ ‪شاخص کل 3000 ‪۱٬۱۲۷٬۱۲۷ ‪‎−۴۵٬۸۸۴ ‪۳٫۹% 0 - -
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• چلاغعلی خان خانان
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 708

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

نام مسابقه رتبه کاربر مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه مشخصات مسابقه تغییر ستاره شمار ستاره پیش از این مسابقه شماره ستاره پس از این مسابقه
            991108 هفتگی پایه نتایج ⭐⭐ General ‪۱۳٫۷% تابا (‪۹٫۴%‬) وهنر (‪۱۷٫۹%‬) ⭐⭐ عضو جدید ستاره دار(2)
            دیباج ‪۸٫۵% ثتوسا (‪۵٫۲%‬) تابا (‪۹٫۴%‬) کفراور (‪۱۴٫۸%‬) وثخوز (‪۴٫۷%‬) ستاره دار (6) ستاره دار (7)
            پروواز ‪‎−۸٫۳% وحکمت (‪‎−۱۰٫۶%‬) وارین (‪‎−۵٫۵%‬) غپونه (‪‎−۸٫۷%‬) ستاره دار(1) عضو فعال
            991108 هفتگی معمولی نتایج ⭐⭐ Behzadgold ‪۱۳٫۲% ثشاهد (‪۱۳٫۳%‬) پسهند (‪۱۲٫۴%‬) چخزر (‪۱۳٫۷%‬) ⭐⭐ عضو عادی ستاره دار(2)
            گل یاس 3 ‪۹٫۱% تکنو (‪۱۸٫۴%‬) وخارزم (‪‎−۴٫۵%‬) ثشاهد (‪۱۳٫۳%‬) عضو جدید ستاره دار(1)
            شاخص کل 3000 ‪‎−۱۰٫۳% پالایش (‪‎−۱۲٫۴%‬) دارایکم (‪‎−۸٫۲%‬) ستاره دار(3) ستاره دار(2)
            داداش مبارک باشه
            شیرینی ستاره ها یادتون نره
            چاکریممممممممممممممممممم

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

سلام علیکم
              جناب آقای محمد حسین گرام
              دو مطلب :
              1- در تعداد ستاره بنده اشتباه شده 3 قبلی باضافه 1 شاخص منهای 1 هفتگی میشود 3
              2- در مسابقه هفتگی من دو سهام رزرو نوشتم یکی پرداخت و دیگری ساروم بدون توجه سبد بنده را نادیده گرفتن و حق من را ضایع کردند
              3- به همکاران بررسی کننده تذکر داده شود تا زودتر سهام دوستان را بررسی کنن تا حقی ضایع نشود دیدم که سبد چند نفر دیگر هم نادیده گرفته شده است. درست است مجازی است و مهم هم نیست ولی حق حق است باید جواب داد پیامبر اسلام هم در زمان وفات شلاق خوردند از مرد یهودی چون میدانست اگر رضایت یهودی را در واپسین عمر نگیرد دیگر اگر ختمی مرتبت هم باشد کسی نمیتواند برایش کاری کند /- من مانده ام این زمام داران ما چگونه میخواهند جواب ملت فلک زده را بدهند.............. آیا باور ندارند............... از ما گفتن بود خود دانید ..................
              --------- ممنون بزرگوار-----------------
              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                سلام علیکم
                جناب آقای محمد حسین گرام
                دو مطلب :
                2- در مسابقه هفتگی من دو سهام رزرو نوشتم یکی پرداخت و دیگری ساروم بدون توجه سبد بنده را نادیده گرفتن و حق من را ضایع کردند
                3- به همکاران بررسی کننده تذکر داده شود تا زودتر سهام دوستان را بررسی کنن تا حقی ضایع نشود دیدم که سبد چند نفر دیگر هم نادیده گرفته شده است. درست است مجازی است و مهم هم نیست ولی حق حق است باید جواب داد پیامبر اسلام هم در زمان وفات شلاق خوردند از مرد یهودی چون میدانست اگر رضایت یهودی را در واپسین عمر نگیرد دیگر اگر ختمی مرتبت هم باشد کسی نمیتواند برایش کاری کند /- من مانده ام این زمام داران ما چگونه میخواهند جواب ملت فلک زده را بدهند.............. آیا باور ندارند............... از ما گفتن بود خود دانید ..................
                سلام. مورد دوم و سوم با من نیست.
                در مورد شمار ستاره‌ها... شما را به خدا یک بار قوانین را نگاه بیاندازید بعد اعتراض بفرمایید تا وقت ما هم الکی گرفته نشود. با همه‌ی عزیزان هستم.
                در هر نوشته‌ی من در زمان اعلام نتایج پیوند به این قوانین قرار دارد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Ali
                  ستاره‌دار(64)
                  • Mar 2011
                  • 2536

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                  سلام علیکم
                  جناب آقای محمد حسین گرام
                  دو مطلب :

سلام
                  در خصوص بند2 : قبلاهم عرض کردم اگر در خصوص تایید سبدها نکته ای است من در خدمت هستم فقط کافیه یک پیام بفرستین.تا بررسی بشه.

در خصوص بند3:

الف ) اون سبدهایی که از دید شما بررسی نشدند ، همگی در پست های بعدی توسط کاربران درخواست اصلاح داشتن بنا بر ابن اخرین پست ارسالی کاربران بررسی شده است ، بعبارتی اگر یک کاربر برای معرفی سبد 2پست ارسال کرده باشه ، نتیجه بررسی در آخرین پست عنوان میشود و این دلیل بر عدم بررسی پست اول ایشان نیست
                  بهتر نیست کمی دقت بفرمائید؟

ب)شما یک سبد معرفی کردین که 3نمادش شرایط شرکت در مسابقه را نداشتند ، آیا قوانین راخوانده اید؟ یا تابلو سهم را بررسی کرده اید؟
                  به نظر شما معرفی سبد با این شرایط درسته؟
                  شما انتظار دارین من بررسی کنم به نحوی که شما فرصت اصلاح داشته باشید ولی شما به خودتان حتی زحمت خواندن قوانین را هم نمیدهید.

ج)فرمودین به بررسی کننده سبدها تذکر داده شود.
                  بهتر نیست به جای تذکر به بررسی کننده سبدها به خودتان زحمت بدین و قوانین را بخوانید و نمادهای پیشنهادی را بیشتر بررسی کنید تا در یک سبد 3نماد غیر مجاز معرفی نکنید؟

د)شما که دم از عدل و ستم و ظلم میزنید ، میدانید با ارسال سبدی که بررسی نشده چقدر وقت ما را میگیرید؟
                  اصلا میدانید چقدر وقت صرف بررسی سبدها میشه ؟که به خودتان اجازه میدهید با ادبیات نامناسب اعتراض کنید؟

ه )آیا روند و وضعیت اجرای مسابقه را به اسلام و مسلمان و پیامبر و بهشت و جهنم
                  و یهود ربط دادن درسته؟
                  آیا تمایل دارید این بخش از کار بر عهده شما باشد تا ما به جهنم نرویم؟

در نهایت :
                  ممنون از اینکه به بنده تذکر دادین ، سپاسگزارم

آخرین ویرایش توسط Ali؛ 2021/02/07, 05:46.

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

با سلام

سهم شیران ( صنایع شیمیایی ایران) ، افزایش سرمایه داشته و باید قیمت شروع مسابقه در تاریخ 1399/10/24 در مسابقه ماهانه به جای 37،180 ریال به قیمت 31،107 ریال تغییر یابد .
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 708

چاکر داش مدیرخان خانان
                      داداش ما تو 7 اسمون یه ستاره هم نداریم
                      ستاره نامردی هم نمیخوام
                      من به قول مسیحیا اعتراف میکنم فکر کنم از رو دست داش محمد حسین خان خانان کپ زدم
                      بنابراین ستاره من مال ایشان است
                      داداش مبارکت باشه سوادشو داری
                      زحمتش هم میکشی حقت هم هست
                      با اینکه ما لاتیم وشوخ
                      نامردی تو کار ما نیست
                      مخلصیممممممممممممممممم

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                        ستاره‌دار(2)
                        • Oct 2020
                        • 708

در اصل توسط Ali پست شده است View Post

سلام
                        در خصوص بند2 : قبلاهم عرض کردم اگر در خصوص تایید سبدها نکته ای است من در خدمت هستم فقط کافیه یک پیام بفرستین.تا بررسی بشه.

در خصوص بند3:

الف ) اون سبدهایی که از دید شما بررسی نشدند ، همگی در پست های بعدی توسط کاربران درخواست اصلاح داشتن بنا بر ابن اخرین پست ارسالی کاربران بررسی شده است ، بعبارتی اگر یک کاربر برای معرفی سبد 2پست ارسال کرده باشه ، نتیجه بررسی در آخرین پست عنوان میشود و این دلیل بر عدم بررسی پست اول ایشان نیست
                        بهتر نیست کمی دقت بفرمائید؟

ب)شما یک سبد معرفی کردین که 3نمادش شرایط شرکت در مسابقه را نداشتند ، آیا قوانین راخوانده اید؟ یا تابلو سهم را بررسی کرده اید؟
                        به نظر شما معرفی سبد با این شرایط درسته؟
                        شما انتظار دارین من بررسی کنم به نحوی که شما فرصت اصلاح داشته باشید ولی شما به خودتان حتی زحمت خواندن قوانین را هم نمیدهید.

ج)فرمودین به بررسی کننده سبدها تذکر داده شود.
                        بهتر نیست به جای تذکر به بررسی کننده سبدها به خودتان زحمت بدین و قوانین را بخوانید و نمادهای پیشنهادی را بیشتر بررسی کنید تا در یک سبد 3نماد غیر مجاز معرفی نکنید؟

د)شما که دم از عدل و ستم و ظلم میزنید ، میدانید با ارسال سبدی که بررسی نشده چقدر وقت ما را میگیرید؟
                        اصلا میدانید چقدر وقت صرف بررسی سبدها میشه ؟که به خودتان اجازه میدهید با ادبیات نامناسب اعتراض کنید؟

ه )آیا روند و وضعیت اجرای مسابقه را به اسلام و مسلمان و پیامبر و بهشت و جهنم
                        و یهود ربط دادن درسته؟
                        آیا تمایل دارید این بخش از کار بر عهده شما باشد تا ما به جهنم نرویم؟

در نهایت :
                        ممنون از اینکه به بنده تذکر دادین ، سپاسگزارم

چاکر علی آقا گل و گلاب هم هستیم
                        داداش ما اومدیم اینجا بگیم ستاره ما باشه برای داش محمد حسین خان
                        دیدیم اینجا دعوا شده
                        خوراک ما هم دعوا است
                        داداش شما سر به سر این شاخص خان نزارید
                        من از تالار آتش گرفته میشناسمش
                        کارش غر زدن و غر زدن هست
                        ایدیشه گلام خان یا حاجی گلام رفیق شفیق گالیور بود بعدش شد شمال
                        اخر سری هم فکر میکنم باباجان
                        بچه خوبیه بچه اصفهان هست سواد بدی نداره رفیق مهنازی و دشمن حاجی بهرامه
                        عیبش اینه از همه طلبکاره
                        زیاد سخت نگیرید
                        طفلک مثل من تو ضرر سنگینه
                        تعادل نداره
                        شرمنده چاکر علی اقا گل و شاخص کل خان خانان هم هستیم
                        عزت زیاد اشتی کنید/ دنیایی نیست

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

.......
                          با توجه به اعلام خود جناب general @};- مبنی بر جا افتادن نماد حبندر از سبد ایشان و با توجه به زیان ۸ درصدی حبندر در این بازه و با توجه به این که با این تغییر سبد ایشان (با سود 6.4 درصدی) ششم می‌شوند، لذا تغییرات زیر روی ستاره‌ها صورت می‌گیرد:
                          جناب General عزیز: کاهش دو ستاره (از ۲ به ۰)
                          جناب اوشنوش: افزایش یک ستاره (از ۱ به ۲)
                          خودم (mhjboursy): افزایش یک ستاره (از ۱۰ به ۱۱)

پی‌نوشت: سپاس از جناب General عزیز که صداقت داشتند. @};-@};-@};-
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/02/07, 21:05.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام. با توجه به این که فردا تعطیل است و امروز نتایج خود به خود «نهایی» می‌شود و نیز این که سازمان بورس هر از چند گاهی داد و ستدها را باطل می‌کند، دوباره نتایج به روز رسانی شد و نتایج نهایی می‌باشد و ستاره‌ها طبق این نتایج تغییر داده خواهد شد. یا علی.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شاخص991115نتایج ‪دودو ‪۱٬۲۱۴٬۸۹۶ ‪۵۲۵ ‪۰٫۰% ستاره دار (1) ستاره دار(2)
                              991115 هفتگی معمولی نتایج ⭐⭐ Ali ‪۱۶٫۲% پالایش (‪۱۷٫۴%‬) دارایکم (‪۱۴٫۹%‬) ستاره دار(33) ستاره دار(35)
                              ایرانی ‪۱۲٫۴% دارایکم (‪۱۴٫۹%‬) پالایش (‪۱۷٫۴%‬) خگستر (‪۴٫۹%‬) عضو فعال ستاره دار(1)
                              aa82lireza ‪۱۲٫۳% خمحور (‪۸٫۰%‬) کفپارس (‪۱۱٫۱%‬) غفارس (‪۱۷٫۸%‬) ستاره دار(2) ستاره دار(3)
                              شاخص کل 3000 ‪۱۰٫۰% پالایش (‪۱۷٫۴%‬) دارایکم (‪۱۴٫۹%‬) ثالوند (‪۹٫۹%‬) ثاخت (‪‎−۲٫۳%‬) ستاره دار(2) ستاره دار(3)
                              vahidm62 ‪‎−۹٫۸% ودی (‪‎−۹٫۸%‬) کاذر (‪‎−۹٫۷%‬) 0
                              Babak1 ‪‎−۹٫۹% غگلستا (‪‎−۱۲٫۷%‬) کرازی (‪‎−۷٫۲%‬) ستاره دار (11) ستاره دار(10)
                              991115 هفتگی پایه نتایج ⭐⭐ naderi1 ‪۹٫۳% وسین (‪۱۳٫۸%‬) فوکا (‪۴٫۸%‬) عضو عادی ستاره دار(2)
                              Lida2020 ‪۵٫۰% خفناور (‪۱۳٫۶%‬) ولانا (‪‎−۱٫۰%‬) کفراور (‪۵٫۰%‬) غپونه (‪۷٫۹%‬) واحیا (‪‎−۰٫۴%‬) ستاره دار (1) ستاره دار(2)
                              ali_nostro ‪۴٫۳% ثتوسا (‪۳٫۸%‬) فوکا (‪۴٫۸%‬) ستاره دار(12) ستاره دار(13)
                              دقیق ‪‎−۸٫۴% وسنا (‪‎−۷٫۷%‬) فلات (‪‎−۹٫۱%‬) ستاره دار(2) ستاره دار (1)

با سلام. مطابق جدول بالا تغییرات ستاره‌ها اعمال شد. یا علی.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

درود..
                                در مسابقات سهام...قوانین تغییر کرده...اما ماسبقات شاخص مثل سابق مانده....
                                پیشنهادی دارم....تا 1 درصد تغییر در کل شاخص....ستاره تعلق میگیره....کسی که زیر 1000 واحد پیش بینی میکنه...هر چه نزدیکتر باشه....دو ستاره تعلق بگیره....مابقی هم مثل همین مسابقات همین هفته....که سه نفر پیش بینی زیر 1000 واحد داشتند...به نفر اول 2 ستاره...به دو نفر دیگه 1 ستاره تعلق بگیره...

کسی که زیر هزار واحد پیش بینی میکنه....مستحق دریافت جایزه اسکار هست..
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X