گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

از دوستان عزیز تقاضا دارم قبل از ارائه سبد قوانین رو مطالعه کنند تا بعد شرمنده کسی نشم/:.rolleyessmileyani

سعی میکنم فردا شب هم چک کنم و اگر سبدی بود چک کنم که اگر کسی اشتباهی کرده بود جمعه برطرفش کنه

طاعات و عبادات همگی مورد درگاه حق تعالی

یا علی
    /:.Heart.:/
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• SANA90
      عضو عادی
      • May 2019
      • 194

پاسخ : مسابقه هفتگی شاخص کل

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
      با سلام خدمت دوستان عزیز و شرکت کنندگان محترم و تبریک به کاربر pouya_joun بابت کسب رتبه اول و دریافت ستاره

نتیجه پایانی هفته سوم مسابقات هفتگی شاخص کل اردیبهشت ماه 99/02/17 به شرح ذیل می باشد:

سلام مرحبا پویا جون

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5586

پاسخ : مسابقه هفتگی سایت بورسی

با سلام خدمت دوستان عزیز و شرکت کنندگان محترم

1-غگل:رسیدن به هدف 930 و ادامه روند صعودی

2-غشهداب:ادامه روند صعودی و افزایش سرمایه پیش رو

اولین باره که تو مسابقات دو سهم عمده سبدم رو معرفی کردم/:.rolleyessmileyani

18. سبد تایید شد.
        ایشششششالا که نفر اول مسابقه بشید.
        چون منم از این دو سهم زیاد دارم. /.:biggrinsmiley.:/
        من بلد نیستم ریپلی بزنم تو یه تاپیک دیگه.
        که بزنم تو تاپیک بحث پیرامون مسابقات.
        لطفا خودتون زحمتش و بکشید.:p
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• eps
          ستاره دار(2)
          • Feb 2019
          • 435

با عرض سلام و خسته نباشید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تشکر ویژه از دوست عزیز برگزار کننده مسابقه های هفتگی...پایه...شاخص کل....و ماهانه

به عنوان کوچکترین و بی سوادترین عضو این انجمن چند پیشنهاد برای بهتر شدن مسابقات دارم که خواهش میکنم از مدیران بورسی پیشنهادات بنده را حداقل بررسی بفرمایند :

پیشنهاد اول :در مورد مسابقه شاخص کل :
          چون بعد از بازار تا حدود ساعت 16 معاملات سهمهایی چون سایپا و شستا و شگویا و عرضه اولیه ها ادامه دارد و قطعا و حتما معاملات این سهمها نیز بر روی شاخص کل تاثیر دارد خواهشمند است برای اعلام نتیجه روزانه و هفتگی مسابقه شاخص کل ،عدد نهایی حدود ساعت 17 مد نظر قرار گیرد و نه عدد شاخص کل در ساعت 12 و 30 دقیقه

پیشنهاد دوم : در مورد مسابقه بازار پایه و هفتگی و ماهانه
          برای جذاب تر شدن مسابقه و رعایت انصاف و همچنین معرفی تعداد بیشتر سهامهای مثبت و موثر ، پیشنهاد می شود هر سهمی را فقط یک نفر بتواند معرفی کند و اگر شخصی مثلا سهم « فملی » را برای مسابقه هفتگی معرفی کرد شخص دیگری نتواند آن سهم را در سبد اعلامی خودش معرفی کنداین درخواست برای هر سه مسابقه هفتگی ....پایه ....و ماهانه اعمال شود و همچون قانون کپی رایت به آن پایبند باشیم
          فواید این پیشنهاد در صورت اجرا :
          اول : تعداد سهمهای بیشتری معرفی می شود
          دوم : سرعت معرفی شرکت کنندگان بیشتر می شود و اکثر شرکت کنندگان معرفی سهمها را به ساعات آخر مهلت موکول نمیکنند
          سوم : احتمال کپی کردن و تقلب از روی دست باقی دوستان خیلی خیلی کم می شود ...زیرا این انصاف نیست که مثلا محمد حسین عزیز دو روز وقت بگذارند و مثلا 70 یا 80 سهم را از نظر تکنیکال و موقعیت بازار برای هفته یا ماه آینده بررسی کنند و بعد 4 یا 5 سهم خوب از بین این 70 تا را انتخاب نموده و به عنوان سهام شرکت داده شده در مسابقه معرفی کنند و مثلا بنده در ساعات پایانی مهلت شرکت در مسابقه بدون هیچ گونه بررسی و وقت گذاشتن دو سهم از 5 سهمی که ایشون معرفی کرده را به عنوان سهمهای خودم در مسابقه معرفی کرده و در نهایت هم بنده به عنوان برنده مسابقه معرفی و ستاره بگیرم و کسی که زحمت اصلی را کشیده بی نصیب بماند
          هرچند بنده می دانم که این مسابقه جهت سرگرمی و بالا بردن دانش بورسی دوستان انجمن هست ولی قبول بفرمایید که همانگونه که سبد سهمهای معرفی شده توسط بنده نباید عینا شبیه هیچ کاربر دیگری باشد به همین دلیل هم معرفی 2 سهم یا 3 سهم از طرف بنده در حالی که این 2 سهم یا 3 سهم عینا در سبد کاربر دیگری قبل از بنده معرفی داده شده عین بی انصافی و پایمال شدن حق کاربری هست که برای معرفی آن سهمها قبل از بنده زحمت کشیده است .
          پس در مجموع خواهش میکنم به عنوان پیشنهاد دوم اعلام هر سهمی برای مسابقه بازار پایه ....هفتگی و ماهانه انحصاری باشد و هیچ شخصی بعد از معرفی یک سهم توسط شخص اول نتواند آن سهم را در سبد خود معرفی نماید

پیشنهاد سوم : در مورد مسابقه بازار پایه و هفتگی و ماهانه
          پیشنهاد سوم این است که تعداد حداقل نمادهای معرفی شده برای شرکت در مسابقه را افزایش دهید تا حداقل هر کاربری 4 یا 5 نماد برای شرکت در مسابقه معرفی کن
          ظاهرا که تعداد نمادهای معرفی شده برای شرکت در مسابقه قبلا بیشتر بوده (با مراجعه به صفحات ابتدایی مسابقات هفتگی و پایه و ماهانه مشخص است ) ولی به علت بازار منفی حدفاصل سالهای 92 تا 96 تعداد نمادها کاهش داده شده ....پس خواهشمندم مجددا تعداد نمادها به حداقل 5 یا 4 نماد افزایش یابد (هرچند میدانم این کار باعث افزایش زحمت شخص برگزار کننده مسابقه می شود ولی از طرفی باعث معرفی نمادهای بیشتر و افزایش دانش کاربران که اهداف اصلی مسابقه هست هم می شود)

در نهایت با تشکر مجدد از مدیران سایت وزین بورسی و برگزار کننده کنونی و برگزار کنندگان قبلی مسابقه از تمامی کاربران انجمن که در مسابقه شرکت میکنند و علی الخصوص از ستاره دارن عزیز که باعث افزایش فهم و دانش و سواد بورسی تازه واردینی همچون بنده می گردند کمال تشکر و قدردانی را دارمامیدوارم بابررسی و اعمال این پیشنهادات باعث جذابیت و فراگیری هرچه بییشتر مسابقات شویم.
          آخرین ویرایش توسط eps؛ 2020/05/13, 12:02.

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

در اصل توسط eps پست شده است View Post
            با عرض سلام و خسته نباشید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تشکر ویژه از دوست عزیز برگزار کننده مسابقه های هفتگی...پایه...شاخص کل....و ماهانه

به عنوان کوچکترین و بی سوادترین عضو این انجمن چند پیشنهاد برای بهتر شدن مسابقات دارم که خواهش میکنم از مدیران بورسی پیشنهادات بنده را حداقل بررسی بفرمایند :

پیشنهاد اول :در مورد مسابقه شاخص کل :
            چون بعد از بازار تا حدود ساعت 16 معاملات سهمهایی چون سایپا و شستا و شگویا و عرضه اولیه ها ادامه دارد و قطعا و حتما معاملات این سهمها نیز بر روی شاخص کل تاثیر دارد خواهشمند است برای اعلام نتیجه روزانه و هفتگی مسابقه شاخص کل ،عدد نهایی حدود ساعت 17 مد نظر قرار گیرد و نه عدد شاخص کل در ساعت 12 و 30 دقیقه

پیشنهاد دوم : در مورد مسابقه بازار پایه و هفتگی و ماهانه
            برای جذاب تر شدن مسابقه و رعایت انصاف و همچنین معرفی تعداد بیشتر سهامهای مثبت و موثر ، پیشنهاد می شود هر سهمی را فقط یک نفر بتواند معرفی کند و اگر شخصی مثلا سهم « فملی » را برای مسابقه هفتگی معرفی کرد شخص دیگری نتواند آن سهم را در سبد اعلامی خودش معرفی کنداین درخواست برای هر سه مسابقه هفتگی ....پایه ....و ماهانه اعمال شود و همچون قانون کپی رایت به آن پایبند باشیم
            فواید این پیشنهاد در صورت اجرا :
            اول : تعداد سهمهای بیشتری معرفی می شود
            دوم : سرعت معرفی شرکت کنندگان بیشتر می شود و اکثر شرکت کنندگان معرفی سهمها را به ساعات آخر مهلت موکول نمیکنند
            سوم : احتمال کپی کردن و تقلب از روی دست باقی دوستان خیلی خیلی کم می شود ...زیرا این انصاف نیست که مثلا محمد حسین عزیز دو روز وقت بگذارند و مثلا 70 یا 80 سهم را از نظر تکنیکال و موقعیت بازار برای هفته یا ماه آینده بررسی کنند و بعد 4 یا 5 سهم خوب از بین این 70 تا را انتخاب نموده و به عنوان سهام شرکت داده شده در مسابقه معرفی کنند و مثلا بنده در ساعات پایانی مهلت شرکت در مسابقه بدون هیچ گونه بررسی و وقت گذاشتن دو سهم از 5 سهمی که ایشون معرفی کرده را به عنوان سهمهای خودم در مسابقه معرفی کرده و در نهایت هم بنده به عنوان برنده مسابقه معرفی و ستاره بگیرم و کسی که زحمت اصلی را کشیده بی نصیب بماند
            هرچند بنده می دانم که این مسابقه جهت سرگرمی و بالا بردن دانش بورسی دوستان انجمن هست ولی قبول بفرمایید که همانگونه که سبد سهمهای معرفی شده توسط بنده نباید عینا شبیه هیچ کاربر دیگری باشد به همین دلیل هم معرفی 2 سهم یا 3 سهم از طرف بنده در حالی که این 2 سهم یا 3 سهم عینا در سبد کاربر دیگری قبل از بنده معرفی داده شده عین بی انصافی و پایمال شدن حق کاربری هست که برای معرفی آن سهمها قبل از بنده زحمت کشیده است .
            پس در مجموع خواهش میکنم به عنوان پیشنهاد دوم اعلام هر سهمی برای مسابقه بازار پایه ....هفتگی و ماهانه انحصاری باشد و هیچ شخصی بعد از معرفی یک سهم توسط شخص اول نتواند آن سهم را در سبد خود معرفی نماید

پیشنهاد سوم : در مورد مسابقه بازار پایه و هفتگی و ماهانه
            پیشنهاد سوم این است که تعداد حداقل نمادهای معرفی شده برای شرکت در مسابقه را افزایش دهید تا حداقل هر کاربری 4 یا 5 نماد برای شرکت در مسابقه معرفی کن
            ظاهرا که تعداد نمادهای معرفی شده برای شرکت در مسابقه قبلا بیشتر بوده (با مراجعه به صفحات ابتدایی مسابقات هفتگی و پایه و ماهانه مشخص است ) ولی به علت بازار منفی حدفاصل سالهای 92 تا 96 تعداد نمادها کاهش داده شده ....پس خواهشمندم مجددا تعداد نمادها به حداقل 5 یا 4 نماد افزایش یابد (هرچند میدانم این کار باعث افزایش زحمت شخص برگزار کننده مسابقه می شود ولی از طرفی باعث معرفی نمادهای بیشتر و افزایش دانش کاربران که اهداف اصلی مسابقه هست هم می شود)

در نهایت با تشکر مجدد از مدیران سایت وزین بورسی و برگزار کننده کنونی و برگزار کنندگان قبلی مسابقه از تمامی کاربران انجمن که در مسابقه شرکت میکنند و علی الخصوص از ستاره دارن عزیز که باعث افزایش فهم و دانش و سواد بورسی تازه واردینی همچون بنده می گردند کمال تشکر و قدردانی را دارمامیدوارم بابررسی و اعمال این پیشنهادات باعث جذابیت و فراگیری هرچه بییشتر مسابقات شویم.

سلام و وقت به خیر

ممنون بابت پیشنهادهای سازنده شما

همه موارد اعلامی رو با مدیران در میان میذارم و در صورت نظر مثبت اجرا خواهیم کرد.

با تشکر از توجه و علاقه شما دوست عزیز

در خصوص مسابقه شاخص کل هم امروز چون روز آخر هست و اعلام نتایج قطعاٌ بعد از تایم بازار اعلام خواهم کرد و دقت کرده باشید قبلا هر 4 مسابقه در تایم کمتر از 30 دقیقه پس از پایان بازار اعلام میشد ولی تو این هفته چک کنید ارسال نتایج رو اعلب گذاشتم پس از ساعت 14 که برای اعلام شاخص کل مشکلی پیش نیاد ولی خب امروز روز آخر قطعاٌ بعد از اتمام تایم معاملاتی سایپا نتایج رو اعلام خواهم کرد!!!
            آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/05/13, 13:49.

نظر

• ali_nostro
              ستاره‌دار (34)
              • Feb 2017
              • 863

پاسخ : مسابقه هفتگی بازار پایه

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
              لطفا سکارون رو جایگزین فالوم کنید

=============
              پس از تایم مقرر ارسال گردیده و غیر قابل قبول می باشد.
              من ساعت یک ظهر دیروز پست زدم..ساعت نه و نیم امشب اعلام شده.. این یه ساعت و نیمه من جلوی سیستم نبودم خب.
              از رقابت کردن نترسید /:.yead.:/ پیروزی که با نفرات بیشتر حاصل بشه شیرینتره

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

من ساعت یک ظهر دیروز پست زدم..ساعت نه و نیم امشب اعلام شده.. این یه ساعت و نیمه من جلوی سیستم نبودم خب.
                از رقابت کردن نترسید /:.yead.:/ پیروزی که با نفرات بیشتر حاصل بشه شیرینتره
                سلام و شب به خیر دوست عزیز

طبق قوانین سایت زمان اصلاح و تایید سبدها تا ساعت ۲۳ جمعه هست و پس از اینکه از تایید سبدتون اطلاع یافتین مطمئن بشید

نظر

• ali_nostro
                  ستاره‌دار (34)
                  • Feb 2017
                  • 863

خودتون بهتر میدونید که..همینجوری نمیشه سهم انتخاب کرد..باید برای انتخاب سهم وقت گذاشت. اینکه اخرش اینجوری بشه من و ناراحت کرد.
                  به هر حال ما هم ازین به بعد وقتمون و جای دیگه میزاریم..انشالله مسابقات ادامه پیدا کنه با دوستان بهتر از ما و ستاره ها رو درو کنند..

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

خودتون بهتر میدونید که..همینجوری نمیشه سهم انتخاب کرد..باید برای انتخاب سهم وقت گذاشت. اینکه اخرش اینجوری بشه من و ناراحت کرد.
                    به هر حال ما هم ازین به بعد وقتمون و جای دیگه میزاریم..انشالله مسابقات ادامه پیدا کنه با دوستان بهتر از ما و ستاره ها رو درو کنند..

سلام و صبح به خیر دوست عزیز

هر مسابقه ای قانونی دارد و نحوه انتخاب سهام هم قوانینی دارد و وقتی برخی از دوستان قوانین رو نمیخونن و صرفاٌ سهم معرفی میکنن و مغایر قوانین هست بنده که مقصر نیستم و یا برخی از دوستان پس از تایم مقرر ارسال میکنن و بعد میان دلخور میشن که نمیخوان ما در مسابقات شرکت کنیم و وقتمون رو توی سایت بیهوده هدر دادیم!!!

بحثم کلی هست و در مورد شخص شما نیست دوست عزیز!!! کلاٌ ما فقط بلدیم ایراد بگیریم و از شرایط بوجود آمده نق بزنیم و بزنیم زیر میز بازی !به جای اینکه به اشتباهات خودمون فکر کنیم و قبول کنیم خودمون اشتباه کردیم تا اینکه بخوایم کسی یا کسان دیگر رو مقصر بپنداریم و جالبتر تهدید هم کنیم !!!

موفق و سلامت باشید

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

با توجه به قوانین جدید مسابقه هفتگی من اول ثاخت رو انتخاب کردم بعد اقای مدیر جمالی.

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

سلام من در مسابقه اولین نفر سهم ثاخت رو انتخاب کردم طبق قوانین جدیدتون! چرا همین پست قبلیم ارسال نمیشه در این تاپیک !؟؟

نظر

• ali_nostro
                          ستاره‌دار (34)
                          • Feb 2017
                          • 863

با سلام خدمت دوستان عزیز و شرکت کنندگان محترم و تبریک به نفرات برتر مسابقه هفته پیش

1-خکاوه

2-سامان
                          سامان رو من زودتر گفتم :))
                          دیگه مسابقه مثل سرخطی زدن شده...

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

سامان رو من زودتر گفتم :))
                            دیگه مسابقه مثل سرخطی زدن شده...

اشکال نداره تا کسی از رو دست کسی کپی نزنه و سهام مستعد رشد بیشتری معرفی بشن

این بار تایید کردم که صحبتی پیش نیاد و نگن ناظر مسابقه سر لج داره ولی خب صبر بدین نتایج هفته قبل اعلام بشه سپس قوانین هفته جدید هم اعلام بشه بعد معرفی بفرمایید شاید قانون جدیدی اضاف یا کم شده باشه بعد شرمنده دوستان بشیم
                            (الان حکم زنبیل تو صف مواد غذایی هست که قبل از اینکه غذا آماده بشه طرف اومده رنبیل گذاشته(البته شوخی کردما ناراحت نشید یه وقتی)) جدیداٌ مد شده قانون جدید میذاریم با هر کی شوخی میکنیم میگه میخوام از سایت برم تو مسابقه شرکت نمیکنم یا قهر میکنن!!!روحیه همه لطیف شده ولی خب باید ظرفیت خودمون رو بالا ببریم و سعی کنیم زود ناراحت نشیم
                            /.:biggrinsmiley.://:.tonguesmiley:./
                            آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/05/20, 12:47.

نظر

• eps
                              ستاره دار(2)
                              • Feb 2019
                              • 435

با سلام
                              چرا تاپیک مسابقات ماهانه را قفل کردین ؟
                              اگه ممکنه بازش کنین
                              با تشکر

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

در اصل توسط eps پست شده است View Post
                                با سلام
                                چرا تاپیک مسابقات ماهانه را قفل کردین ؟
                                اگه ممکنه بازش کنین
                                با تشکر
                                سلام
                                تاپیک مسابقات ماهانه باز شد..
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X