گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

مابقی سبدها رو بعد افطار کنترل میکنم دیگه چشمام سویی ندارن/:.ph34r-smiley.:/

دوستان دقت کنند سهم تکراری انتخاب نفرمایند
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• eps
      ستاره دار(2)
      • Feb 2019
      • 435

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
      مابقی سبدها رو بعد افطار کنترل میکنم دیگه چشمام سویی ندارن/:.ph34r-smiley.:/

دوستان دقت کنند سهم تکراری انتخاب نفرمایند

خدا قوت و طاعات و عبادات شما مقبول درگاه ایزدی

انصافا زحمات بی دریغ و مثال زدنی شما در برگزاری مسابقات و نظارت بر مطالب ارسال شده توسط کاربران ستودنی و قابل تقدیر است

بنده حقیر از طرف خودم و دیگر دوستان این انجمن از شما بابت این همه تلاش بی منت تشکر و قدردانی میکنم

ایشالا همیشه موفق و موید و سربلند باشید جناب مهندس علیرضای عزیز و گرامی

نظر

• ali_nostro
        ستاره‌دار (34)
        • Feb 2017
        • 863

سلام و صبح به خیر دوست عزیز

هر مسابقه ای قانونی دارد و نحوه انتخاب سهام هم قوانینی دارد و وقتی برخی از دوستان قوانین رو نمیخونن و صرفاٌ سهم معرفی میکنن و مغایر قوانین هست بنده که مقصر نیستم و یا برخی از دوستان پس از تایم مقرر ارسال میکنن و بعد میان دلخور میشن که نمیخوان ما در مسابقات شرکت کنیم و وقتمون رو توی سایت بیهوده هدر دادیم!!!

بحثم کلی هست و در مورد شخص شما نیست دوست عزیز!!! کلاٌ ما فقط بلدیم ایراد بگیریم و از شرایط بوجود آمده نق بزنیم و بزنیم زیر میز بازی !به جای اینکه به اشتباهات خودمون فکر کنیم و قبول کنیم خودمون اشتباه کردیم تا اینکه بخوایم کسی یا کسان دیگر رو مقصر بپنداریم و جالبتر تهدید هم کنیم !!!

موفق و سلامت باشید
        سبدی که هفته پیش معرفی کردما: کمینا..سکارون.. مطمین بودم اول میشم...الان حساب کردم 19 درصد سود شد..در حالیکه نفر اول این هفته 12 درصد سود شد سبدش..واسه این حرص خوردم هفته پیش...
        من دیگه همه ستاره ها رو باید بگیرم..تو این دو تا تاپیک پایه و هفتگی....واسم مهمه اول بشم..:دی
        یه ساعتی و بزارید..که ازون زمان به بعد بشه سبدهامون و معرفی کنیم..مثلا چهارنشبه ها ساعت 18 به بعد. قبلش هم قوانینش و قطعا زدید تو تاپیک مربوطه..یعنی ساعت 18 سرخطی میزنیم اینجا
        راستی ستاره هفته گذشته من چرا اضافه نشده ؟:دی

نظر

• iligal
          مدیر(ستاره دار 11)
          • Sep 2012
          • 4103

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
          سبدی که هفته پیش معرفی کردما: کمینا..سکارون.. مطمین بودم اول میشم...الان حساب کردم 19 درصد سود شد..در حالیکه نفر اول این هفته 12 درصد سود شد سبدش..واسه این حرص خوردم هفته پیش...
          من دیگه همه ستاره ها رو باید بگیرم..تو این دو تا تاپیک پایه و هفتگی....واسم مهمه اول بشم..:دی
          یه ساعتی و بزارید..که ازون زمان به بعد بشه سبدهامون و معرفی کنیم..مثلا چهارنشبه ها ساعت 18 به بعد. قبلش هم قوانینش و قطعا زدید تو تاپیک مربوطه..یعنی ساعت 18 سرخطی میزنیم اینجا
          راستی ستاره هفته گذشته من چرا اضافه نشده ؟:دی
          سلام مجدد دوست عزیز ستاره ها رو در آخر هر ماه اعلام میکنم و تا فردا مربوط به اردیبهشت ماه اعلام خواهد شد!!!

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

سلام و وقت به خیر و قبولی طاعات و عبادات دوستان

دوستانی که در مسابقات سایت شرکت میکنند دقت داشته باشند که از انتخاب سهام تکراری خودداری کنند،سهامی که در سبدی اعلام میشه و هنوز اون سبد تایید نشده و رد میشوند سهام تکراری به حساب نمی آیند و زمانی سهم تکراری محسوب می شود که سبد تایید شود.

نظر

• HOSSEINY
              عضو عادی
              • Feb 2015
              • 172

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران زحمت کش و پر تلاش

یکی از نقاط ضعف ما اینکه با علم روز پیش نمیریم یا روش هایمان متناسب با حرکت و حجم بازار نیست !!
              خوشبختانه با بزرگ شدن بازار ابزارهای گوناگونی در حال افزایش است و یکی از این ابزارها فروش استقراضی هست
              اما ما همچنان بر سبک گذشته در حال خرید هستیم و حتی لحظه ای به فروش فکر نمیکنیم ( البته در چنین بازاری نباید به فروش در حساب ریل فکر کرد منتهی اگر از روز اول از این روش استفاده کرده بودیم امروز از دو لبه بازار استفاده میکردیم و عمق بازار خیلی بیش از امروز بود )
              چه دوست داشته باشیم چه دوست نداشته باشیم محکوم به استفاده ار این ابزار هستیم

پیشنهاد میکنم مدیران سایت بخشی به مسابقات اضافه کنند تا به عنوان تمرین از فروش استقراضی استفاده کنیم

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

در اصل توسط HOSSEINY پست شده است View Post
                با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران زحمت کش و پر تلاش

یکی از نقاط ضعف ما اینکه با علم روز پیش نمیریم یا روش هایمان متناسب با حرکت و حجم بازار نیست !!
                خوشبختانه با بزرگ شدن بازار ابزارهای گوناگونی در حال افزایش است و یکی از این ابزارها فروش استقراضی هست
                اما ما همچنان بر سبک گذشته در حال خرید هستیم و حتی لحظه ای به فروش فکر نمیکنیم ( البته در چنین بازاری نباید به فروش در حساب ریل فکر کرد منتهی اگر از روز اول از این روش استفاده کرده بودیم امروز از دو لبه بازار استفاده میکردیم و عمق بازار خیلی بیش از امروز بود )
                چه دوست داشته باشیم چه دوست نداشته باشیم محکوم به استفاده ار این ابزار هستیم

پیشنهاد میکنم مدیران سایت بخشی به مسابقات اضافه کنند تا به عنوان تمرین از فروش استقراضی استفاده کنیم

ممنون جناب حسینی پیشنهاد خوب و سازنده ای هست و قطعاٌ روی این مورد کار خواهیم کرد و در صورت تایید دیگر مدیران در این خصوص نیز مسابقه و تاپیکی راه خواهیم انداخت!!!

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

سلام و شب به خیر یا صبح به خیر خدمت دوستان

ستاره های مربوط به مسابقات ماهانه اردیبهشت ماه و هفته های دوم تا 5 مسابقه هفتگی،بازار پایه و پیش بینی شاخص کل در پنل کاربری دوستان اعمال شد.

دوستان اگر مغایرتی دیدند اطلاع بدن رسیدگی کنم.
                  موفق و سربلند باشید

نظر

• ali_nostro
                    ستاره‌دار (34)
                    • Feb 2017
                    • 863

سلام و شب به خیر یا صبح به خیر خدمت دوستان

ستاره های مربوط به مسابقات ماهانه اردیبهشت ماه و هفته های دوم تا 5 مسابقه هفتگی،بازار پایه و پیش بینی شاخص کل در پنل کاربری دوستان اعمال شد.

دوستان اگر مغایرتی دیدند اطلاع بدن رسیدگی کنم.
                    موفق و سربلند باشید
                    یه سوال داشتم
                    من قبلا ستاره داشتم...الان یکی دیگه اضافه شد..نباید جلوش 2 نوشته بشه؟

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

یه سوال داشتم
                      من قبلا ستاره داشتم...الان یکی دیگه اضافه شد..نباید جلوش 2 نوشته بشه؟

سلام و ظهر به خیر چشم بررسی میکنم و اصلاح میکنم دوست عزیز

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

عرض ادب و سلام و خدا قوت خدمت ایلیکال عزیز...

بنده رنگ کاربری ام قرمز شد دوباره.....امکان تغییر رنگش هست؟همان رنگ آبی را دوست دارم.....
                        پوزش میخوام شاید درخواستم مرتبط با عنوان تاپیک نباشد....اما جایی را پیدا نکردم که عنوان کنم....
                        گفتم اینجا مزاحم بشم....
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          عرض ادب و سلام و خدا قوت خدمت ایلیکال عزیز...

بنده رنگ کاربری ام قرمز شد دوباره.....امکان تغییر رنگش هست؟همان رنگ آبی را دوست دارم.....
                          پوزش میخوام شاید درخواستم مرتبط با عنوان تاپیک نباشد....اما جایی را پیدا نکردم که عنوان کنم....
                          گفتم اینجا مزاحم بشم....
                          سلام به کریس عزیز اصلاح شد

نظر

• ali_nostro
                            ستاره‌دار (34)
                            • Feb 2017
                            • 863

سلام به کریس عزیز اصلاح شد
                            شما چه مهربون شدید...میشه یه ستاره دیگه هم به من بدید؟ فکر میکنم یکی ازم گرفتید قبلا چون مدتی شرکت نکرده بودم

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

شما چه مهربون شدید...میشه یه ستاره دیگه هم به من بدید؟ فکر میکنم یکی ازم گرفتید قبلا چون مدتی شرکت نکرده بودم
                              سلام دوست عزیز بنده همیشه سعیم در سایت بورسی از ابتدای عضویت که کاربر عادی بودم و پس از اعتماد مدیریت ارتقا یافتم به برخورد خوب و محترمانه با کلیه کاربران بوده و دنیای دو روزه ارزش ناراحتی و کدورت نداره و سفره ای پهن شده و انتظارم اینه که هر کس به اندازه توان و دانش و ظرفیتش بهره ببره اینکه کاربر چند ستاره باشیم خیلی برای شخص خودم در وهله اول ارجعیتی نداره و کسب بازدهی بالا در سبد شخصی و چندین سبدی که دوست و آشنا به بنده سپردن است،ولی خب بنده به شخصه دائم در حال تزریق روحیه و بالا بردن انگیزه به موجب شرکت در مسابقات سایت و حتی در گروهی خصوصی هستیم که همه اینها منتج میشه به درگیر بازار بودن و کسب تجربه!!! بورس دانشگاهی است که فارغ تحصیلی ندارد و این سایت برای من حکم شغل دوم داره که از حضور در سایت لذت میبرم و شاید باورش سخت باشه که من روزانه بالای ۱۵ ساعت با سایت بورسی درگیرم و فقط موقع استراحت هست که درگیر نیستم و شکر خدا راضی هستم و به نتایجی که میخواستم طی این ۷/۸ سال رسیدم و خدا رو شاکرم که در خدمت شما و سایر دوستان هستم و همیشه در حال کسب آموزش و تجارب جدید هستم و هیچ وقت بنده نه ادعای تحلیلگری و نه ادعای قوی و صد درصد درست بودن تحلیلهام رو دارم.
                              ببخشید که اگر با خود پنداشتید من آدم بد اخلاق و کج خلقی هستم ولی بنده به تک تک پیامهای خصوصی دوستان جواب میدم و هیچ وقت خودم رو علامه دهر ندونستم.
                              موفق و پر سود باشید دوست عزیز

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

پاسخ : مسابقه هفتگی سایت بورسی

من سبد هفته ی قبلم و میخوام بگم.
                                اما غشهداب رو شما گفتید.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X