فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali zahedi
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 676

فراورى تا يكى دو روز آيينده براى تعيل مثبت حادقل ٥٠ درصدى بسته خواهد شد

نظر

• axy
      ستاره دار(21)
      • Jul 2012
      • 692

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
      فراورى تا يكى دو روز آيينده براى تعيل مثبت حادقل ٥٠ درصدى بسته خواهد شد
      صد در صد موافقم .

نظر

• گلاب خان
        Banned
        • Dec 2012
        • 166

سلام دوستان.
        پس چجوریاست که این سهم امروز داره گند میزنه؟؟ آخه مگه بازار از تعدیل 50 درصدی خبرنداره؟؟؟<):)

نظر

• Ali zahedi
          كاربر فعال
          • Sep 2012
          • 676

[QUOTE=گلاب خان;266235][SIZE=4][COLOR=#0000FF]سلام دوستان.
          پس چجوریاست که این سهم امروز داره گند میزنه؟؟ آخه مگه بازار از تعدیل 50 درصدی خبرنداره؟؟؟

نظر

• Ali zahedi
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 676

[QUOTE=Ali zahedi;266246]
            در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
            [SIZE=4][COLOR=#0000FF]سلام دوستان.
            پس چجوریاست که این سهم امروز داره گند میزنه؟؟ آخه مگه بازار از تعدیل 50 درصدی خبرنداره؟؟؟
            دارن خريداشونو تكميل ميكننن هفته بعد سهم ميره بالا

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

خواهشا فقط تبلیغات بیخودی نکنید. اگر از خبری مطمئن بودید بنویسید بسا با خبر کذب یکی ممکنه دیگران ضرر کنند. تازه مگه ماهایی که تو ایو فروم ها هستیم چند درصدیم تو بازار و میتونیم تاثیر بزاریم.
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

با عرض سلام خدمت دوستان خوبم الگوی دو هفته پیش فراور فیل شد! اون موقع تشکیل یه مثلث صعودی را برای سهم انتظار داشتم. در ادامه حمایت های مههم سهم را خدمتتان معرفی می کنم.
                اولین حمایت براساس الگوی برگشتی و کلاسیک v می باشد. و دومین حمایت نیز با توجه به مقاومت های قبلی سهم تعریف شده است. بر ایت اساس خرید سهم در منفی فردا همزمان با اولین حمایت سهم در حوالی 700 می باشد.

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Ali zahedi
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 676

طبق آخرين اطلاعات بنده نماد فردا يا شنبه جهت اعمال سود جديد بسته خواهد شد

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

طبق آخرين اطلاعات بنده نماد فردا يا شنبه جهت اعمال سود جديد بسته خواهد شد
                    من اشتباهی کردم تاریخی. ساروم و سدور رو به صف خرید دادم وارد فراور شدم. فردا به حمایتش میخوره و احتمالا بر گرده ولی امیدوارم بازدهی بیشتری از سیمانی هام به من بده. معمولا وارد سهم که میشم پا قدمم خوبه. اینو ببینیم که چه میکنه!
                    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Ali zahedi
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 676

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                      من اشتباهی کردم تاریخی. ساروم و سدور رو به صف خرید دادم وارد فراور شدم. فردا به حمایتش میخوره و احتمالا بر گرده ولی امیدوارم بازدهی بیشتری از سیمانی هام به من بده. معمولا وارد سهم که میشم پا قدمم خوبه. اینو ببینیم که چه میکنه!
                      فراورى تا مجمع ميشه ٢٠٠٠ تؤمان و تا يكى دو هفته ديگه كف سهم ١٢٠٠ تؤمان خواهد شد خريد تون خيلى خوبه

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

بعضی تناقضا توی بورس آدمو به شک میندازه. اما گذشت زمان ارزندگی یه سهم رو اثبات میکنه.
                        مثلا تابستون همه میدونستن با رشد دلار،قیمت شرکتهای دلاری نباید این باشه ولی منفی خوردنای هر روزه و فشار فروشها همه رو به شک مینداخت.ولی بعد دیدیم که چه اتفاقی افتاد...

صورتهای فرآور نیاز به بررسی نداره، نگاه سطحی هم نشون میده که تعدیل مثبت قطعیه و این فشار فروش حقیقی هم نباید هیچ شکی در دل خریدارا ایجاد کنه.

امروز خیلی خبرای درگوشی در مورد گروه روی زیاد بود. حتی شنیدم گزارش کروی هم ارسال شده و باید به همراه همگروهیاش بسته بشه...

فعلا پله ای فرآور میخریم تا وقت تعدیل ....
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          بعضی تناقضا توی بورس آدمو به شک میندازه. اما گذشت زمان ارزندگی یه سهم رو اثبات میکنه.
                          مثلا تابستون همه میدونستن با رشد دلار،قیمت شرکتهای دلاری نباید این باشه ولی منفی خوردنای هر روزه و فشار فروشها همه رو به شک مینداخت.ولی بعد دیدیم که چه اتفاقی افتاد...

صورتهای فرآور نیاز به بررسی نداره، نگاه سطحی هم نشون میده که تعدیل مثبت قطعیه و این فشار فروش حقیقی هم نباید هیچ شکی در دل خریدارا ایجاد کنه.

امروز خیلی خبرای درگوشی در مورد گروه روی زیاد بود. حتی شنیدم گزارش کروی هم ارسال شده و باید به همراه همگروهیاش بسته بشه...

فعلا پله ای فرآور میخریم تا وقت تعدیل ....
                          با سلام خدمت شما آقا مصطفی یک جمله ای که از امور مالی شرکت که با مصاحبه در بورس نیوز بیان کرده بود اگر اسم را اشتباه بیان نکرده باشم و این خبر مربوط به چند ماه پیش می شود ذکر شده بود که فراوری داره از تولید سال 90 که انبار شده بود برای سال کنونی استفاده و به فروش می رساند امسال گروه روی باز دهی قابل توجه ای نداشته اند شاید به خاطر مشکلات نرخ خاک و عوامل دیگر که در آینده روشن می شود قیمتهای این گروه مسیر شفافی را طی کنند با تشکر
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

این مشکل خاک برای الان نیست مشکل خاک چندین ساله که شرکت های رویی دارن این دقیقا صحبت امور سهام شرکته
                            شرکت با دلاره 1800 تومنی و روی 1900 دلاری تو شش ماهه 67 تومن ساخته
                            سود امسال شرکت بالای150 تومن هست
                            حرکت این سهم همیشه این بوده که از اواسط بهمن شروع شده بعد از گزارش نه ماهه
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• mani_slash
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 267

فراورى تا مجمع ميشه ٢٠٠٠ تؤمان و تا يكى دو هفته ديگه كف سهم ١٢٠٠ تؤمان خواهد شد خريد تون خيلى خوبه
                              خیلی عجله داری پهلوون.یکی2هفته دیگه فرآور1200؟هرروز4%هم بخوره نمیشه.خواهشا دوستان اینجاروباملک شخصی اشتباه نگیرن.اینجامکانی عمومیه که براحتی وجهت دلخوشی وشادی نمیشودسخن راند.میتونی ثابت کن صحبتتون رودرغیراینصورت خواهشمندیم باعث گمراهی فروم نشید.ممکنه بنده خدایی بااین حرف گمراه بشه.راضی هستید؟

نظر

• axy
                                ستاره دار(21)
                                • Jul 2012
                                • 692

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
                                سلام دوستان.
                                پس چجوریاست که این سهم امروز داره گند میزنه؟؟ آخه مگه بازار از تعدیل 50 درصدی خبرنداره؟؟؟<):)
                                این بازار همون بازاریه که چند روز پیش سبهان تو صف فروش خریدار نداشت ولی کمتر از چند روز بعد تعدیل 18 درصدی میده و صف خرید و عرضه کم

نظر

در حال کار...
                                X