فراورى تا يكى دو روز آيينده براى تعيل مثبت حادقل ٥٠ درصدى بسته خواهد شد
فرآوری مواد معدنی (فرآور)
Collapse
X
-
-
[QUOTE=گلاب خان;266235][SIZE=4][COLOR=#0000FF]سلام دوستان.
پس چجوریاست که این سهم امروز داره گند میزنه؟؟ آخه مگه بازار از تعدیل 50 درصدی خبرنداره؟؟؟
نظر
-
-
-
با عرض سلام خدمت دوستان خوبم الگوی دو هفته پیش فراور فیل شد! اون موقع تشکیل یه مثلث صعودی را برای سهم انتظار داشتم. در ادامه حمایت های مههم سهم را خدمتتان معرفی می کنم.
اولین حمایت براساس الگوی برگشتی و کلاسیک v می باشد. و دومین حمایت نیز با توجه به مقاومت های قبلی سهم تعریف شده است. بر ایت اساس خرید سهم در منفی فردا همزمان با اولین حمایت سهم در حوالی 700 می باشد.
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Postطبق آخرين اطلاعات بنده نماد فردا يا شنبه جهت اعمال سود جديد بسته خواهد شدبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمن اشتباهی کردم تاریخی. ساروم و سدور رو به صف خرید دادم وارد فراور شدم. فردا به حمایتش میخوره و احتمالا بر گرده ولی امیدوارم بازدهی بیشتری از سیمانی هام به من بده. معمولا وارد سهم که میشم پا قدمم خوبه. اینو ببینیم که چه میکنه!
نظر
-
بعضی تناقضا توی بورس آدمو به شک میندازه. اما گذشت زمان ارزندگی یه سهم رو اثبات میکنه.
مثلا تابستون همه میدونستن با رشد دلار،قیمت شرکتهای دلاری نباید این باشه ولی منفی خوردنای هر روزه و فشار فروشها همه رو به شک مینداخت.ولی بعد دیدیم که چه اتفاقی افتاد...
صورتهای فرآور نیاز به بررسی نداره، نگاه سطحی هم نشون میده که تعدیل مثبت قطعیه و این فشار فروش حقیقی هم نباید هیچ شکی در دل خریدارا ایجاد کنه.
امروز خیلی خبرای درگوشی در مورد گروه روی زیاد بود. حتی شنیدم گزارش کروی هم ارسال شده و باید به همراه همگروهیاش بسته بشه...
فعلا پله ای فرآور میخریم تا وقت تعدیل ....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبعضی تناقضا توی بورس آدمو به شک میندازه. اما گذشت زمان ارزندگی یه سهم رو اثبات میکنه.
مثلا تابستون همه میدونستن با رشد دلار،قیمت شرکتهای دلاری نباید این باشه ولی منفی خوردنای هر روزه و فشار فروشها همه رو به شک مینداخت.ولی بعد دیدیم که چه اتفاقی افتاد...
صورتهای فرآور نیاز به بررسی نداره، نگاه سطحی هم نشون میده که تعدیل مثبت قطعیه و این فشار فروش حقیقی هم نباید هیچ شکی در دل خریدارا ایجاد کنه.
امروز خیلی خبرای درگوشی در مورد گروه روی زیاد بود. حتی شنیدم گزارش کروی هم ارسال شده و باید به همراه همگروهیاش بسته بشه...
فعلا پله ای فرآور میخریم تا وقت تعدیل ....كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
این مشکل خاک برای الان نیست مشکل خاک چندین ساله که شرکت های رویی دارن این دقیقا صحبت امور سهام شرکته
شرکت با دلاره 1800 تومنی و روی 1900 دلاری تو شش ماهه 67 تومن ساخته
سود امسال شرکت بالای150 تومن هست
حرکت این سهم همیشه این بوده که از اواسط بهمن شروع شده بعد از گزارش نه ماههالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Postفراورى تا مجمع ميشه ٢٠٠٠ تؤمان و تا يكى دو هفته ديگه كف سهم ١٢٠٠ تؤمان خواهد شد خريد تون خيلى خوبه
نظر
-
نظر