فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرزاد ضیایی
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 51

[IMG][/IMG]

همانطور که میبینیم سهم کف کانال نزولی خودش رو سوراخ کرده و میتوان برگشت اخیر را یک پول بک جهت تایید روند مذکور دانست و این یعنی باید منتظر بمانیم تا روند جدید سهم مشخص شود
    تنها عاملی که میتواند به ان دل بست حمایت بی دریغ از سهم است که سهم را بتواند وارد فاز رشد کند و در غیر اینصورت من به شخصه با شکست کف کانال صعودی فعلا وارد این سهم نمیشوم

در مورد کالسیمین هم همینطور: این سهم هم باید بتواند کانال نزولی را بشکند و در صورت شکست خط میدلاین باید از کالسیمین هم خارج شد

نظر

• رحمان زاده
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 25

قيمت روی در بازار جهانی در ساعت 08:04 پنجشنبه 29/02/90 به وقت تهران:

$ 2323
      [LEFT][COLOR="blue"]Those who afraid to fall will never fly![/COLOR][/LEFT]

نظر

• رحمان زاده
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 25

چه صف خریدی داره این سهم.

نظر

• رحمان زاده
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 25

امیدوارم امروز هم حجم مبنا عرضه بشه تا این سهم به جایگاه واقعی خودش نزدیک تر بشه.

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

در اصل توسط رحمان زاده پست شده است View Post
            امیدوارم امروز هم حجم مبنا عرضه بشه تا این سهم به جایگاه واقعی خودش نزدیک تر بشه.
            نگران نباش دوست عزيز
            اخر وقت ساتا زحمتش رو ميكشه
            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• رحمان زاده
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 25

اینم از حجم مبنا.عرضه فقط 290 تا بالاتر از حجم مبنا.به نظر من این یعنی حمایت خوب از سهم.امیدوارم ادامه داشته باشه.

نظر

• مصطفي رستمي
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1159

معاملات فراور تو 2 هفته گذشته قابل تامله . تا همين چند روز پيش صف فروش سنگين داشت و ميديديم همش عرضه ميكنند تا سهم را پايين بياورند . مشخص بود كه ميخواهند سهم را از چنگ سهامداران جز در بياورند . از يكطرف عرضه ميكردند و از طرف ديگر خودشان سهم را ميخريدند و باز سهم را تو صف فروش قرار ميدادند . ميخواستند نشان دهند كه سهم فروشنده زيادي داره . حالا سوال من اينه . سهمي كه ميليوني صف فروش ميشد چرا الان با وجود رشد بيش از 15 درصد ديگه عرضه نميشه؟؟؟ تو 2 روز گذشته كمتر از 50 هزار سهم توسط سهامداران فروخته شده و مابقيش را سهامدار عمده(ساتا) مجبور شد عرضه كنه تا حجم بخوره . سهمي كه تو اين قيمتهاي بالاتر اصلا فروشنده نداره چطور ميشه كه 15 درصد پايينتر اينهمه صف فروش براش ميچينند . (شايد هم سهامداران عمده به مقاصد خودشون رسيدند و سهم را به تعدادي كه لازم داشتند خريدند كه دارند ازش حمايت ميكنند) . به نظر من نبايد زياد جو گير شد و خيلي زود داخل صفهاي خريد و يا فروش رفت .

نظر

• رحمان زاده
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 25

توصیه گلدمن ساکس به سرمایهگذاران در مواد خام

امروز بر خلاف دیروز، وضعیت بازار فلزات اساسی و دیگر مواد خام بسیار خوب بوده است. قیمتها روز گذشته به پایینترین میزان در دو هفته پیش رسیدند اما امروز با کاهش ارزش دلار و انتشار توصیه گروه مالی گلدمن ساکس به سرمایهگذاران مبنی بر خرید نفت، مس و روی، قیمتها بالا رفتند. در گزارش جدید این بانک آمده است، در نیمه دوم سال جاری بازار مواد خام بسیار پررونق خواهد شد زیرا رشد اقتصاد جهان سبب میشود تقاضا برای مواد خام با سرعت بالا رود. بویژه در آندسته از مواد خام که عرضه با محدودیتهایی رو به رو است قیمتها به شدت بالا خواهند رفت.

توصیه میشود سرمایهگذاران با دید بلند مدت بر سهم مس، نفت و روی در سبد دارایی خود بیفزایند. جفری کوری، رییس بخش تحقیقات مواد خام در گروه مالی گلدمن ساکس میگوید: وضعیت نسبت ریسک و بازده به گونهای شده که سرمایهگذاری در مواد خام در بلند مدت یعنی در شش ماه آینده سودده است. به همین دلیل سرمایه گذاران نباید بر مبنای نوسانهای زودگذر قیمتها تصمیم بگیرند.

امروز قیمت مس، نفت و شکر به ترتیب 1.3، 1.2 و 2.1 درصد افزایش یافته است. به باور کارشناسان گلدمن ساکس، کاهشهای اخیر در قیمت مواد خام نوعی فرصت خرید را برای سرمایهگذاران پدید آورده است.

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

در يكماهه گذشته بيش از 11 ميليون سهم فراوري معامله شده(بيش از 9 درصد سهم). در اين مدت هيچيك از سهامداران عمده فروشنده نبوده و ساتا نيز به شدت به دنبال افزايش درصد سهامداري است. البته اكثر خريدهاي ساتا براي كدهاي زير 1 درصده و بعضي روزها هم به كد بالاي 1 درصدش خريده تا به بازار اعلام كنه كه ما در حال خريد هستيم. با اين قيمتهاي جهاني و البته نرخ دلار انتظارا زيادي از فراوري داريم.

نظر

• AIDIN90
                      ستاره‌دار (21)
                      • May 2011
                      • 1061

بنده مقداري كاما دارم ازدوستان كسي ميدونه كه مجمع كاما چه تاريخي هستش وشماره امورسهام

ممنون

نظر

• حامد
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1490

در اصل توسط sara90 پست شده است View Post
                        بنده مقداري كاما دارم ازدوستان كسي ميدونه كه مجمع كاما چه تاريخي هستش وشماره امورسهام

ممنون
                        درتاريخ 25/3/90 راس ساعت 14 -0335342,0335342 http://www.bamacoir.com
                        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• مصطفي رستمي
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1159

2300$$$

نظر

• amir2003
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1125

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                            2300$$$
                            به به مبارکه کم پیدایی آقا مصطفی .از وقتی نقد شدی دیگه سری یا اس ام اسی به دوستان نمیزنی.یادش بخیر کطبس یا فرآور رو....من که روز سهشنبه هرچی فسرب روی7 /135 تا 140 بود درو کردم گذاشتم برای 27 تیر که صد تومانش رو واریز کنم .شنبه هم یکمقداری فرآور رو دست میزارم فکر کنم اگر فردا روی بتونه بالای 2300 خودشو نگه داره باید بریم برای روی 2550 دلاری و اونوقت.....
                            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                            "دیوید ویسکات"

نظر

• مصطفي رستمي
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1159

2347 $$$

>:d<=d>

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

با وجود اینکه بازار خیلی حجمش پایینه و این الارم خوبی نیست اما به دوستانی که سهام گروه رویشون رو تو این قیمتها میفروشند توصیه میکنم نگاهی به قیمتهای جهانی بیندازند.

نظر

در حال کار...
                                X