فرآوری مواد معدنی (فرآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

گاهی اوقات بوقچی ها برخی سهم ها را بر زبان ها میندازند یکی از همین سهم ها فرآوره
    تعدیل فاسمین داشت ولی...

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

گزارش ضعیفی ارائه داد و با توجه به اینکه پی بر ای بالاتر از گروه بود صف فروش شد

مقدار توليد شمش روي در 6ماهه نخست سالجاري نسبت بمدت مشابه سال قبل بميزان 339ر3تن (42درصد) کاهش داشته است.
      مقدار فروش در 6ماهه واقعي نخست سالجاري نسبت بمدت مشابه سال گذشته بميزان 661ر5تن (59درصد) کاهش داشته است که عمدتاً ناشي از کاهش در مقدار توليد و موجودي ابتداي سالجاري مي باشد.
      مبلغ فروش در 6ماهه نخست سالجاري نسبت بمدت مشابه سال قبل 064ر76ميليون ريال (24درصد) کاهش داشته است که دليل عمده آن کاهش در مقدار فروش بميزان 59درصد و افزايش در نرخ فروش بميزان 88درصد مي باشد.
      بهاي تمام شده در 6ماهه اول سالجاري نسبت بمدت مشابه سال گذشته 905ر43ميليون ريال (19درصد) کاهش داشته که عمدتاً بدليل کاهش در ميزان توليد (339ر3تن) مي باشد.
      هزينه هاي اداري تشکيلاتي در 6ماهه اول سالجاري نسبت بمدت مشابه سال گذشته 362ر1 ميليون ريال(19درصد) افزايش داشته است.
      هزينه هاي مالي در 6ماهه نخست سالجاري نسبت بمدت مشابه در سال گذشته بمبلغ 542 ميليون ريال بدليل دريافت تسهيلات جديد افزايش داشته است.
      درآمد حاصل از سرمايه گذاريها در شش ماهه نخست سالجاري نسبت بمدت مشابه سال قبل 291ر9ميليون ريال(99درصد) افزايش داشته که ناشي از افزايش در مبلغ سرمايه گذاريها در ساير شرکتها مي باشد.
      خالص درآمد متفرقه در شش ماهه نخست سالجاري نسبت بمدت مشابه سال قبل 887ر1 ميليون ريال(262درصد) افزايش داشته که دليل عمده فروش ضايعات غير توليدي مي باشد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

کدوم بوقچی حیدر عزیز!!!؟
        تکنیکی خیلی مشکوک به (3) هست البته قبلانم گفتم حدس درست اینکه سهمی واقعا داره 3 رو شرو میکنه خیلی سخته و درصد خطام بالاست فعلا این مورد با این گزارشی که امروز فرستادن فیل داره میشه :( از سید یاسر عزیز هم قبلا در مورد بنیادی پرسیده بودم و به شدت تایید کرد و از یکی سهمای اصلی سبد سید هست سید هم که سابقه تحلیلیش مشخصه و همه تحلیلای عالی بنیادیشو به یاد دارن، احتمالا قضیه دسکاری هست چون این چن وختم کارای عجیب غریب زیاد دیدیم از سهامدار عمدش! من چن وخ بود تو واچینگ به شدت زیرنظر داشتمش تا وخته مناسب (شکست 780) وارد بشم که اینطور که به نظر میاد باید یکی دوماهی عقب بندازم :(
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
          کدوم بوقچی حیدر عزیز!!!؟
          تکنیکی خیلی مشکوک به (3) هست البته قبلانم گفتم حدس درست اینکه سهمی واقعا داره 3 رو شرو میکنه خیلی سخته و درصد خطام بالاست فعلا این مورد با این گزارشی که امروز فرستادن فیل داره میشه :( از سید یاسر عزیز هم قبلا در مورد بنیادی پرسیده بودم و به شدت تایید کرد و از یکی سهمای اصلی سبد سید هست سید هم که سابقه تحلیلیش مشخصه و همه تحلیلای عالی بنیادیشو به یاد دارن، احتمالا قضیه دسکاری هست چون این چن وختم کارای عجیب غریب زیاد دیدیم از سهامدار عمدش! من چن وخ بود تو واچینگ به شدت زیرنظر داشتمش تا وخته مناسب (شکست 780) وارد بشم که اینطور که به نظر میاد باید یکی دوماهی عقب بندازم :(
          مربوط به سایت های دیگه هستند تایپیک فرآور هی میومد بالا

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود بر دوستان عزیز چه خوش انصاف ها چه کم معرفت ها؛

والا وقتی تحلیلگر میاد یک سهم رو تحلیل می کنه فاکتوری به نام دزدی، بی معرفتی، حروم خوری یا هر اسم دیگه ای روش می خواهید بگذارید رو نمی تونه پیش بینی کنه. مفروضاتی که بر پایه اون تحلیل کرده بودم هنوز قبول دارم و گزارش منتشره کاملا واضحه که ساختگیه اون هم بصورت کاملا ناشیانه ساختگبه. اگر دوستان یک سطح حداقلی از دانش مالی داشته باشند خودشون می تونند این گاف هارو شناسایی کنند. من فقط یک نمونش رو میگم برای اینکه بدونید اون کسی که روی هوا حرف میزنه ما نیستیم اون کسیه که بازار رو بلانسبت گاگول فرض کرده!

شرکت سه ماهه اول خاک پرعیار رو حدودا تنی 100 هزار تومان گرفته. گفتند از سال قبل بوده وارزون بوده گفتیم سمعا و طاعتا!
            سه ماهه دوم خاک پرعیار رو تنی320 هزار تومان گرفته! آخه برادر من خواهر من عزیز من دلار مگه از سال پیش تا الان چقدر گرون شده که شما این رو اومدی 3.2 برابر کردی؟!
            حالا جالبی کار اینجاست که شرکت عزیزمون خاک پرعیار رو قراره در 6 ماهه دوم تنی 440 هزار تومان بخره! آخه اینو کجای دلمون بگذاریم دیگه؟! به چه مجوزی اومدی پیش بینی کردی دوباره خاک 2برابر گرون تر بشه؟ مگه مسخره بازیه هر سه ماهه 2 برابر بشه؟!

از همین محل و اگر همین نرخ 300 هزار تومان رو برای 6ماهه دوم سال تعمیم بدیم شرکت 28 تومان تعدیل عایدی داره.

تا دلتون بخواد این گزارش از این گاف ها داره. این شرکت بر فرض اولیه صداقت ارائه گزارش حداقل بین 100 تا 130 تومان سود قطعی داره. حالا شاید واقعا پیش فرض ما مشکل داره اون رو من دذیگه نمی تونستم پیش بینی کنم!

پ.ن: هستم هنوز با سهم چون معتقدم قیمت روی جهانی صعودی خواهد بود و اهرم این افزایش برای این شرکت بسیار بالا

موفق باشید
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• پایتخت
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 91

در تایم روزانه واگرایی منفی مشاهده میشود و همچنین الگوی دو قلوی سقف نیز وجود دارد که با منفی فردا و شکست خط گردن 735 تایید می شود و احتمال اصلاح تا حوالی 700 وجود دارد .گپ ایجاد شده بین mfi و rsi نیز خود گویای شکست احتمالی این سطح حمایتی می باشد .
              در صورت برگشت از 735 میتوان شاهد یک کانال رنج بود و تازمانی که سقف کانال در 764 شکسته نشود سهم در همین رنج قیمتی نوسان می کند .

این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............

البته این نمودار ماله دیروز بود و قبل از آمدن گزارش ، که خودش هشداری بود مبنی بر صف فروش امروز

نظر

• abtinsalari
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 306

امروز رو 615 خریدم حیف دیدم تاپیکش صفحه دوم باشه . فک میکنم یواش یواش دیگه باید برگرده این عزیز دل .امروز 8/6 ببینیم چی چی میشه.
                ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• mahdavi1
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 119

منم امروز رو 620 خریدم. تو این چند روز کاهش زیادی داشت. طبق نظر دوستان حمایت مهمی رو 620داره.

نظر

• اقتصاد
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 162

به نظرم از نظر تکنیکال این سهم در وضعیت مناسبی برای ورود قرار دارد. دلایلم به این شرح است :
                    1- برخورد قیمت با سطح 38.2 فیبو و برگشت آن
                    2- نوسان قیمت در نزدیکی ساپورت قدرتمند خود
                    3 - سیگنال خرید در ایندیکیتور Stochasticv چه در نمودار روزانه و چه در نمودار هفتگی
                    4 - وضعیت ایندیکیتور MACD
                    http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13

نظر

• a.s
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 186

این سهم از لحاظ تکنیکال در قیمت های مناسبیه و کم کم صدای برگشتش شنیده میشه. فقط در مورد بنیادیش اطلاعی ندارم. دوستانی که اطلاع دارن خبر بدن که با خیال راحت خرید کنیم!
                      Trend is Your Friend

نظر

• rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

شرکت فرآوری مواد معدنی ایران در دوره 6 ماهه نخست سال مالی جاری با اختصاص 486 ریال سود به ازای هر سهم معادل 73 درصد از پیش بینی هایش را محقق کرد.
                        به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، شرکت فرآوری مواد معدنی ایران پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 92 را در اسفند ماه 91 به صورت حسابرسی شده و همچنین در تیر و مهر ماه 92 مبلغ 667 ریال اعلام کرده بود و طی دوره 6 ماهه نخست سال مالی با اختصاص 486 ریال سود به ازای هر سهم معادل 73 درصد از پیش بینی هایش را پوشش داد.
                        "فرآور"پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی 91 را در نخستین پیش بینی مبلغ 399 ریال و در آخرین پیش بینی مبلغ 1015 ریال اعلام کرده است.
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                          آخریش هم فراور سهم مورد علاقه سید ;))
                          سهم یه کانال صعودی دوساله داره که خیلی هم معتبره و الان روی میدلاین این کانال هست و به نظر میاد پس از اون گزارش کذایی که سهم رو تا اینجا پایین اورد اولین حمایت رو شاهد باشیم، اون ترند لاین ابی رو هم که میبینید خط نزولی بلند مدت 6 ساله سهم هست که تونسه یک سال پیش اون رو بشکونه ...
                          در صورت برگشت هدف میتونه سقف کانال محدوده 810 باشه ...

خب این بره 10-15 روزه پیش بود که سهم همون موقه تونست خودشو تا خط چینی که تو Rsi به عنوان سقف کوتا مدتی بکشم تا قیمت 670 برسونه و اونجا با توجه به مقاومت سنگین Rsi و همینطور جو گروه برگشت خورد و باز دیروز تو 600 تومن به همین میدلاین کانالی که میبینید خورد و نتیجش برگشت امروزش بود، از اینجا تا سقف کانالش که 800-820 باشه مقاومت قیمتی دیده نمیشه ولی اون مقاومت سنگین Rsi همچنان هست و باید ببینیم این سری که تو محدوده حدودی 60 باهاش برخورد میکنه چه میکنه ...
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• javad.ghaderi
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 165

پاسخ : فرآوری مواد معدنی (فرآور)

فراور آماده برای یه رشد شارپ
                            حمایت 695 رد کرد و امروز تثبیت شد بالای 700 از شنبه دیدنی هست این گروه و مخصوصا فرآور
                            یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

از دوستان کسی میدونه که فردا بازار جهانی تعطیل هست یا نه ؟

نظر

• dr.hamid
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 117

به نظر میرسه الگوی سر و شانه در این نماد به عنوان تکنیکال کمکی بر افزایش قیمت روی جهانی برای بالا بردن سهم باشد.
                                اگر خدا بخواهد باید از شنبه شاهد رشد شارپی باشیم.

نظر

در حال کار...
                                X