فرصت
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : فرصت
#کرمان افزایش سرمایه 4577 درصد از تجدید ارزیابی
بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
در اصل توسط محمود گرگانی پست شده است View Postوفور تحلیل هایی مانند ورود و خروج پول حقیقی و حقوقی و پول هوشمند و.. از بی ارزش ترین تحلیل هاست و به نظر بیشتر از سوی کارگزاری ها و... ترویج شده است تا مردم بیشتر معامله کنند و بیشتر کارمزد و مالیات بسازند.
نظر
-
در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Postسلام ازقدیم گفته اندمارگزیده ازریسمان سیاه وسفید می ترسد!خیلی ازموئلفه ها هستندکه درقیمت سهام تاثیر می گذارند که ماازآن بی خبریم(اللم زدنی علما)
پاسخ شما در تایید نوشته من است یا رد نوشته من؟
اگر در تایید نوشته من است که نیازی به توضیح نیست اما اگر در رد نوشته من است باید بگویم هیچ ربطی بین نظر جنابعالی با نظر بنده وجود نداره.
من از بی ارزش بودن این امارها نوشتم نه از بی اثر بودن بر قیمت. دلیل بی ارزش دونستن این امار هم اینست که این امار گذشته نگر است یعنی مربوط به گذشته حتی (یک دقیقه قبل ) است یک دقیقه بعد ممکنه پول قوی تری خلاف جهت قبلی بر قیمت اثر بگذاره موارد دیگری هم هست که توضیح دادنش از حوصله من خارجه ممنونبس عمارت که بود خانهٔ رنج
نظر
-
شجم
#شجم
فروش 52 میلیارد تومانی امروز( 16 دی ) شجم در بورس کالا .?
جمع فروش از ابتدای دی تا امروز 159 میلیاردتومان?
آخرین ویرایش توسط محمود گرگانی؛ 2021/01/05, 22:42.بس عمارت که بود خانهٔ رنج
نظر
-
-
یکی از دوستان شایعاتی درباره تجدید ارزیابی دشیمی شنیده بود میخواست درباره زمین های دشیمی بدونه
ارزش دفتری زمین 1148 میلیون تومان یا یک میلیاردو صدوچهل و هشت میلیون تومان است. متراژ زمین حدود 48000 متر. سرمایه شرکت هم 25 میلیاردو 500 میلیون تومان.
نظر
-
کلر به نظر در موقعیت پولبک به سقف شکسته شده است.
نظر
-
#شجم سقف خواسته ها رو ببرید بالاتر.
فروش امروز (23 دی) 54 میلیاردتومان در بورس کالا ?
نظر
-
#کلر و تجدید ارزیابی
در اصل توسط محمود گرگانی پست شده است View Post#کلر
مالک 219000 متر زمین با ارزش دفتری یک میلیارد و 49 میلیون تومان(10488 میلیون ریال) یعنی هر متر زمین به ارزش 4789 تومان در دفاتر کلر ثبت شده است. ارزش روز زمین ها متری چند است؟؟؟؟
پتانیسل یکی از سنگین ترین افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی ها در کلر وجود دارد.
نظر
-
نظر
-
[QUOTE=محمود گرگانی;871120]یکی از دوستان شایعاتی درباره تجدید ارزیابی دشیمی شنیده بود میخواست درباره زمین های دشیمی بدونه
ارزش دفتری زمین 1148 میلیون تومان یا یک میلیاردو صدوچهل و هشت میلیون تومان است. متراژ زمین حدود 48000 متر. سرمایه شرکت هم 25 میلیاردو 500 میلیون تومان.
سلام اگر از دیگاه تکنیکال و بنیادی هم نظری در مورد نماد دشیمی دارید لطف کرده و به اشتراک بگذارید
نظر
-
[QUOTE=mehdyand2amir;873317]در اصل توسط محمود گرگانی پست شده است View Postیکی از دوستان شایعاتی درباره تجدید ارزیابی دشیمی شنیده بود میخواست درباره زمین های دشیمی بدونه
سلام اگر از دیگاه تکنیکال و بنیادی هم نظری در مورد نماد دشیمی دارید لطف کرده و به اشتراک بگذارید
احتمال پایان اصلاح از همین محدوده وجود داره اگر یه خورده بازار بهتر شه دشیمی خیلی بهتر میشه.بس عمارت که بود خانهٔ رنج
نظر
نظر