کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با احترام خدمت دوست عزیزم
راستش من فقط میتونم درباره سهامی که دارم نظر بدم بررسی و اظهار نظر درباره تمام سهم های بازار ار توان من خارجه.
من جای شما باشم با احتیاط و وسواس زیاد تو این قیمت ها سهم میخرم یا سهامی رو میخرم که قبلا تو پرتفوی داشتم .
مهمتر به جای اینکه ستران رو تحلیل کنید شاخص سیمانی و شاخص کل رو تحلیل کنید چون اگر این دو صغودی باشند ستران هم میتواند صعودی شود در غیر اینصورت یا درجا میزند یا اصلاح میکند مگر اینکه تحولاتی مهمی مثل افزایش سرمایه سنگین داشته باسد که بتواند راهش را از گروه جدا کند. نمودار شاخص سیمانی ها فعلا مشکلی نداره و به نظر فعلا مثبت باشه
بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
باسلام.همانطورکه ازنمودارهامشخص میباشدروندسهم صعودیست.فردامیتونه ترندلاین بلندمدت صعودی معتبرخود راشکسته ومقاومتهای پیش روی خود رابه حمایتهای قوی بدل نماید.اندیکاتورها وخطوط وابرکومومویدادامه صعود وتکمیل موج3میباشد.دوستان بررسی شود بعد خریدوفروش نمایید.
آنهایی که در دو سال اخیر همواره تکرار می کردند سهم بنیادی بخرید و از سود شرکت ها و p/e و ....صحبت می کردند چه توصیه ای برای سهامداران فولاد با پی بر ای 17 شبندر با پی بر ای 20 و.... دارند؟ ( مخصوصا با عملکرد خیلی ضعیف این نمادها در زمستان 98 )
آنهایی که در دو سال اخیر سهام زیانده مثل #شمواد #شپلی و ده ها سهم دیگر خریدند و بیش از هزاران درصد سود کردند انسانها یا تریدرهای با شهامت و شجاعی بودند و مزد شجاعت خود را گرفتند در مقابل آنهایی که برای خرید یک سهم دنبال هزار دلیل و توجیه مثل سود هر سهم بودند انسانهایی ترسو و بزدلی بودند که ترس و بزدلی خود را با ژست دانایی و تجلیلگری پشت چهار تا اکسل صورت سود و زیان پنهان کرده بودند.
نظر