زامياد ( خزاميا )
جمع کردن
X
-
-
پاسخ : زامياد ( خزاميا )
تا ۱۴۰ فک نکنم گرون باشه این سهم و مشکلی داشته باشه واسه سخت پسندا...دیگه سخت پسند تر از من که تو بازار نیست....۱۵۰ هم مفته این سهم///
نظر
-
تا ۱۴۰ فک نکنم گرون باشه این سهم و مشکلی داشته باشه واسه سخت پسندا...دیگه سخت پسند تر از من که تو بازار نیست....۱۵۰ هم مفته این سهم///
نظر
-
پارسال بر اساس مصاحبه مدیر عامل پیش بینی من این بود که ۳۰-۴۰ تومن رو بسازه...و ۴۰ تومن ...پله ایم هم نزدیک ۲۰۰ خریدیم....که یه موج بیاد تا ۳۰۰ بریم...که در نهایت با ۴-۵ درصد ضرر خارج شدیم ...تا چند روز پیش که به ما گفتن زامیاد رو خوب میخرن.:D
حالا ۱۲۰ تومن که قابل نداره برا این سهم که فکر کنیم اون هم وقتی موج مثبتی راه افتاده
در این سهم حد ضرر به حد سود اصلا قابل مقایسه نیست...
سهم نهایت میخواد بشه ۹۰ تومن!! از طرف منفیش. ولی از طرف مثبت میخواد بشه ۳۰۰-۳۵۰
:D
ضرر نهایتا ۳۰ درصد
سود ۲۰۰ درصد برای همین خریدش جذابهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۳/۰۷/۰۴، ۱۷:۱۷.///
نظر
-
///
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است مشاهده پستگزارش ۶ ماهه خودرو سازان تکلیف سهم و سهامدار و حقوقی و حقیقی و مردم و دولت را روشن خواهند کرد.......
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
توي زامياد چه خبره صف خريد شده؟حقوقي ۱۶ ميليون خريده. قراره اتفاقي بيفته؟ كسي مي تونه يه تحليل هم از كساپا بزنه تو اين بازار منفي مثبت معامله مي شه.
نظر
-
خودرويي ها صف فروششون داره برداشته مي شه و ژر حجم معامله مي شه. خبري شده؟
نظر
-
شایعه افزایش سرمایه مثل خپارس داره.در اصل توسط Diamond_di۲۰۱۴ پست شده است مشاهده پستتوي زامياد چه خبره صف خريد شده؟حقوقي ۱۶ ميليون خريده. قراره اتفاقي بيفته؟ كسي مي تونه يه تحليل هم از كساپا بزنه تو اين بازار منفي مثبت معامله مي شه.ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر
-
بعداز زامیاد نوبت خکاوه است...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
-
شنیده شده پروزه شبندر در حال تکرار هست جالبه قیمتش هم شبیه هست شبندر ۱۲۰تومنی رو هم ملت خوب بالابرددر اصل توسط mahzad پست شده است مشاهده پستگروهی مالی ملت از خریداران زامیاد است
نظر
-
امروز ۱۷,۶۲۸,۴۲۹ سهم خریدهدر اصل توسط mahzad پست شده است مشاهده پستگروهی مالی ملت از خریداران زامیاد است
نظر

نظر