گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1788

پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

حمایت شاخص هم وزن 677000
    نظر دوستان ؟
    به نظر بنده فردا نیمه دوم بازار گروه های کوچک بازار مورد توجه و اقبال قرار بگیرند.
    گروه دارویی ، انبوه سازی و تک سهم ها مستعد رشد .

نظر

• عباس انصاری
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1788

پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

آیا تایید صلاحیت آقای دکتر پزشکیان تاثیری بر گروه دارویی خواهد گذاشت .

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

گروه دارویی متاثر از افزایش نرخ‌های اخیر صف خرید هستند
        با توجه به اقبال بازار به سهام کوچک، انتظار میره رشد مناسبی در این موج گروه داشته باشه
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
          ستاره‌دار(1)
          • Sep 2020
          • 2057

اتفاقا پشت دارویی ها یه مشت دکتر بساز بفروشند که کثیف تر و تنگ نظر تر اونا وجود ندارد
          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• مهدی جمشیدی
            عضو فعال
            • Jan 2020
            • 1600

الان فقط دو تا سهم دارویی راه می دن برای خرید..

درهآور
            دیران
            بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
              الان فقط دو تا سهم دارویی راه می دن برای خرید..

درهآور
              دیران
              درهاور هم بخاطر عرضه روزانه حقوقیه:

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              دو تا صندوق درصدی نبودند این هم به مثابه گروه قفل بود

داره میره به سمت15تومن ..

اگر افزایش نرخ درحد گروه بگیره سود سال بعدش میاد رو کانال 3000تومن ..
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
              X