پارس توشه (وتوشه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rad
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 557

سلام دوستان
    کسی از دوستان تکنیکالیست وقت داره یک تحلیل تکنیکی از وتوشه ارایه بده.
    بی نهایت سپاسگذارم.

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

وتوشه تو یکماهه گدشته تقریبا 40 درصد بازدهی .بدون هیاهو ولی چقدر میتونه این سهم جای رشد داشته باشه؟
      بازگشایی سهام پرتفویی این سرمایه گداری مثل غمارگ و غبشهر لخزر و بشهاب و پاسارگاد میتونه چقدر ناو سهمو بالا ببره.بد نیست پرتفوی این سهم رو نگاهی بکنید تا دلیل این همه خرید پر حجم اونم در مثبت کامل قیمتی را حدس بزنید وشاید خبرهای جالبی تو تعدیلهای زیرمجموعه ها است که بازار رو مجاب کرده هر روز سهام در عرضه شده را درچند ثانیه قلع و قمع کنه؟
      نمودار تکنیکالی سهم هم حکایت از هدفهای پیش رو داره که میتونه از همین امروز بازده خوبی نصیب سهامدارانش بکنه.حرکت از کف کانال و هدف سقف کانال.

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• rad
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 557

سلام دوستان
        اقای amir 2003 دوست بلندمنش از شما سپاس گزارم.
        تحلیل تکنیکی شما قطعا به همه سهامداران کمک می کند تا بهتر درباره سهم پارس توشه اندیشه کنند.
        من خودم سهم وبانک داشتم تا400 تومان رفت و ریزش کرد تا370 تومان.به یکی از تکنیکالیست ها گفتم تکنیکی وبانک رو تحلیل کن.
        گفت:گفت فعلا داره اصلاح قیمت می کند تا برای یک جهش بزرگ.امروز شما می بینید که آن هایی که سهم وبانک رو نگه داشتند
        دست کم 25% سود کردندوبانک از 370 تومان به 500 تومان رسیده است.

حالا سهم پارس توشه 192 تومان است.ببینیم تا شب مجمع به آن قیمت هایی که شما از نظر تکنیکی بدست آوردید
        میرسد یا خیر؟
        من خودم سهامداری میکنم تا مثل سهم وبانک که مثال زدم دست کم 25% سود کنم.
        تندرست و پیروز باشید.
        hatef rad
        یادآورمیشود سهم شسینا از زیرمجموعه های وتوشه امروز درمجمع سالیانه خود 20 تومان سود تقسیم کرده است.

نظر

• amir2003
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1125

در اصل توسط rad پست شده است View Post
          سلام دوستان
          اقای amir 2003 دوست بلندمنش از شما سپاس گزارم.
          تحلیل تکنیکی شما قطعا به همه سهامداران کمک می کند تا بهتر درباره سهم پارس توشه اندیشه کنند.
          من خودم سهم وبانک داشتم تا400 تومان رفت و ریزش کرد تا370 تومان.به یکی از تکنیکالیست ها گفتم تکنیکی وبانک رو تحلیل کن.
          گفت:گفت فعلا داره اصلاح قیمت می کند تا برای یک جهش بزرگ.امروز شما می بینید که آن هایی که سهم وبانک رو نگه داشتند
          دست کم 25% سود کردندوبانک از 370 تومان به 500 تومان رسیده است.

حالا سهم پارس توشه 192 تومان است.ببینیم تا شب مجمع به آن قیمت هایی که شما از نظر تکنیکی بدست آوردید
          میرسد یا خیر؟
          من خودم سهامداری میکنم تا مثل سهم وبانک که مثال زدم دست کم 25% سود کنم.
          تندرست و پیروز باشید.
          hatef rad
          یادآورمیشود سهم شسینا از زیرمجموعه های وتوشه امروز درمجمع سالیانه خود 20 تومان سود تقسیم کرده است.
          با عرض تشکر از جناب rad
          این اهداف میتونن میانمدت و یا حتی بلنذ مدت باشن فکر نکنم هدف نهایی تا مجمع تحقق پیدا کنه . باید زیرمجموعه ها رشدشون تاثیر بزاره رو ناو سهم و بعد یک هلدینگ شروع به رشد میکنه.
          اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
          "دیوید ویسکات"

نظر

• eli77
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 263

دوستان تعداد سهام من دوبرابر نشده هنوز...چکار باید بکنم؟؟
            [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• amir2003
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1125

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
              وتوشه تو یکماهه گدشته تقریبا 40 درصد بازدهی .بدون هیاهو ولی چقدر میتونه این سهم جای رشد داشته باشه؟
              بازگشایی سهام پرتفویی این سرمایه گداری مثل غمارگ و غبشهر لخزر و بشهاب و پاسارگاد میتونه چقدر ناو سهمو بالا ببره.بد نیست پرتفوی این سهم رو نگاهی بکنید تا دلیل این همه خرید پر حجم اونم در مثبت کامل قیمتی را حدس بزنید وشاید خبرهای جالبی تو تعدیلهای زیرمجموعه ها است که بازار رو مجاب کرده هر روز سهام در عرضه شده را درچند ثانیه قلع و قمع کنه؟
              نمودار تکنیکالی سهم هم حکایت از هدفهای پیش رو داره که میتونه از همین امروز بازده خوبی نصیب سهامدارانش بکنه.حرکت از کف کانال و هدف سقف کانال.

خوب تو تقریبا در40 روز حدود 80 درصد سود بمن داده و داره همچنان رشد میکنه .رشد بدون هیاهو لدت میبرم از این نوع معامله .لخزر سودش 130 درصد رشد کرد و بشهاب هم سود 107 تومانی اعلام کرد.با بازگشایی این سهام ناو سهم رشد بالایی داره غمارک و غبشهر هم میتونه سهم رو متحول کنه.خودروییها هم که دارن کاتالیزور این سهم میشن.هیچی کم نداره برای رسیدن به سقف کانال
              "دیوید ویسکات"

نظر

• rad
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 557

سلام دوستان
                سهام تقدم وتوشه قابل معامله شده یا نه؟
                سپاس

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post

لطفا کف و سقف کانال مورد نظر را با نمودار مشخص کنید.شروع کانال از چه تاریخی است. کوتاه مدت ، میان مدت، یا بلند مدت ؟ تعدیلات را چطور در نمودار نشان می دهید؟ با افزایش سرمایه و سود؟ با احتساب آورده و سود ؟ یا .......

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                    لطفا کف و سقف کانال مورد نظر را با نمودار مشخص کنید.شروع کانال از چه تاریخی است. کوتاه مدت ، میان مدت، یا بلند مدت ؟ تعدیلات را چطور در نمودار نشان می دهید؟ با افزایش سرمایه و سود؟ با احتساب آورده و سود ؟ یا .......
                    نمودار رو چند نقطه را جابجا کردم بهتر شد اینم ار اهداف پیش رو
                    270 و 400 ولی چون به نظر من در موج 3 بلند مدت هستیم میتونه این اهداف سریع محقق بشه حداکثر دوماهه.
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• rad
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 557

سلام دوستان
                      از زیرمجموعه های پارس توشه شرکت های پارس خزر و لامپ شهاب هردو20 تیرماه به مجمع میروند.
                      خود پارس توشه هم 27 تیرماه به مجمع میرود.
                      سپاس

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

و توشه در روند بلند مدت خود از ابتدای سال 78 تاکنون در کانال صعودی قرار دارد و نمودار با تعدیلات سود نقدی و افزایش سرمایه به شکل زیر است. در ادامه حرکت خود تا 4500ریال را خواهد دید و در صورت شکستن خط کانال به سمت بالا تا 10000 ریال قابل افزایش است که در زمان عبور از خط روند راحتتر قابل پیش بینی است.البته این نظر من است که تا پایان سال 92 هیچ سهمی در بازار بورس کمتر از 1000تومان وجود ندارد و بدترین سهام حداقل قیمتی 1000تومان را خواهند دید.هزار تومان یعنی 30سنت و این قیمت در بازارهای بورس دنیا نازلترین قیمت است. شرکتهای سرمایه گذاری با توجه به پرتفو ی خود می توانند جهشهای قیمتی بالایی داشته باشند. نرخ دلار افزایشی است و حداقلش 3500 تومان است. در خوشبینانه ترین حالت که تصور کنیم ، با استقرار دولت جدید و باز شدن درهای سیاسی بروی جهان و رفع تحریمها در یک پروسه دوساله دلار در همین محدوده قیمتی باقی خواهد ماند.اگر اقتصاد بخواهد رونق بگیرد هر سهم شرکتها باید به محدوده حداقل یک دلار برسد.

نظر

• rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

شرکت سرمایه گذاری پارس توشه (وتوشه) با دارا بودن پرتفوی مناسب از نمادهای رو به رشد بازار میباشد، از جمله این شرکت ها در زیر مجموعه وتوشه شرکت لامپ پارس شهاب (بشهاب) است که با گزارش قابل توجه و چشم گیر خود موجب اقبال بازار به سهم شده است، بشهاب در صورت رسیدن به ارزش وقعی خود وتوشه را با رشد بالایی مواجه خواهد کرد
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• عارف
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 229

با بازگشایی امروز بشهاب و لخزر، NAV وتوشه باز هم افزایش یافت. (بشهاب امروز در حالی در قیمت 7000 ریال بازگشایی شد که قیمت تمام شده این سهم در پورتفوی وتوشه تنها 147 ریال است! همچنین قیمت تمام شده لخزر در پورتفوی وتوشه 356 ریال است در حالی که این سهم امروز 5400 ریال قیمت خورد. با توجه به اینکه این قیمت های تمام شده قبل از برگزاری مجمع بشهاب و لخزر است بنابراین هم اکنون قیمت تمام شده این دو سهم در پورتفوی وتوشه زیر 0 است یعنی مجانی!)

ضمن اینکه بازگشایی لبوتان با 223 درصد بازدهی مثبت، نشون داد که چشم انداز روشنی در انتظار صنعت لوازم خانگی است و وتوشه به عنوان سهامدار عمده لخزر و چند شرکت لوازم خانگی خارج از بورس، باز هم در کانون توجه قرار خواهد گرفت.

وتوشه در یک ماه گذشته بیش از 160 درصد بازدهی داشته و انتظار میره همچنان به روند صعودی خودش ادامه بده.
                            آخرین ویرایش توسط عارف؛ 2013/07/15, 11:20.

نظر

• rad
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 557

سلام دوستان
                              bahary جان درود بر شما
                              پرسشی دارم.
                              آیا اقای bahary شما همان استاد بهاری هستید که در سال های پیش در کارگزاری راهبرد تکنیکال تدریس می کردید؟
                              پاسخ فوری
                              بی نهایت سپاس گزارم.
                              hatef rad

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

سهم داره با حرکت شارپ و انرژی فوق العاده ای که داره به زیبایی بهدف کلاسیک خود یعنی سقف کانال یا عدد 400 نزدیک میشه اینه خاصیت موج 3 پرانرژی و بدون رحم به نوسانگیرها.

"دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X