پارس توشه (وتوشه)
Collapse
X
-
با سلامی دوباره
-----------------
از دوشنبه بورس دوست از وتوشه (سهم بنیادی و پر پتانسیل و با قابلیت ) با سود 20 و 25% (الحمدا..) نم نمک خارج شده و به سمت اضافه کردن شمواد و فباهنر گام بر خواهد داشت مطلبم صرفا جهت اطلاع و عرض ادبی مجدد به دوستان وتوشه ای بوده و معتقدم هر سلامی را خداحافظی بایدش
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
نظر
-
با سلام و خسته نباشيد
بورس عزيز الگوي فنجان ، فکر مي کنم امروز در حال تاييد شدن باشه
الگوي کلاسيک دو قلوي کف نيز در آن ديده ميشه ، ان شا الله بشه در قيمت هاي منفي شکارش کرد امروز و روزهاي آينده
نظر
-
اطلاعیۀ صدور مجوز افزایش سرمایه
در اجرای قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (مصوب آذرماه 1384)، تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدید شرکت سرمایهگذاری پارس توشه (سهامی¬عام)، در این سازمان مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس رسیدگی انجام شده، مواردی حاکی از مغایرت با قوانین و مقررات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگردیده و افزایش سرمایه با مشخصات زیر و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، از نظر این سازمان بلامانع میباشد.
تعداد سهام قابل انتشار: 000ر000ر330 سهم
ارزش اسمی هر سهم: 000,1 ریال
مبلغ افزایش سرمایه: 000ر330 میلیون ریال
محل افزایش سرمایه: سود انباشته
موضوع افزایش سرمایه: اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج سرمایه گذاری
خاطر نشان ميسازد، انجام افزایش سرمایه حداكثر تا شصت روز پس از تاريخ اين مجوز امكانپذير خواهد بود. عدم انجام افزایش سرمایه در مهلت مقرر، موجب ابطال اين مجوز گرديده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جديد از اين سازمان خواهد بود.
همچنین مطابق مادۀ 21 قانون بازار اوراق بهادار، ثبت اوراق بهادار نزد سازمان، به منظور حصول اطمینان از رعایت مقررات قانونی و مصوبات سازمان و شفافیت اطلاعاتی بوده و به منزلۀ تأیید مزایا، تضمین سودآوری و یا توصیه و سفارشی در مورد شرکت یا طرح مرتبط با اوراق بهادار، توسط سازمان نمیباشد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
خوب بالاخره خبری که سهامدارای صبور وتوشه منتظرش بودن منتشر شد . حقیقتا وقتی زمان انتشار اخبار یه سهم را با نمودارش تطبیق میدم متوجه نظم و هارمونی زیبایی بینشون میشم . یکی از دوستان تو پیام خصوصی در مورد مقاومت 320 سوال کرده بود اینجا جواب میدم تا همه بخونن ببینید من قیمت 320 را بیشتر از اینکه بخوام مقاومت بدونم فرصت خریدی میدونم برا افرادی که از سهم جا موندم فقط همین . درست مثل باهنر که رو 150 عرض کردم به چشم مقاومت به سهم نگاه نکنید و از فرصت خریدی که ایجاد شده استفاده کنید . و اما این مژده را به دوستان بدم فردا مقاومت 2 ساله سهم به بالا شکسته میشه و این یعنی هجوم تکنیکالیست ها روی سهم .
نظر
-
در اصل توسط آرش 64 پست شده است View Post[SIZE=3]]با عرض سلام
خبری که اینک به دست بنده رسیده است امروز دوشنبه تعدادی از کارمندان درون شرکت خرید سنگینی کرده اند واز افزایش سرمایه که از 10 اسفند روی کدال می آیدباخبراند
پرسود باشید[/SIZE][/B]
بارها گفتم من بدون اطلاعت هیچ سهمی نخریدم
سهامداری جواب می ده نه سهام بازی یکم دیر دوستان گزارش افزایش سرمایه را فرستادند
شاید هدف فقط خرید در این سهم بود
ولی امیدوارم نتیجه صبرخودتان را دریافت کنید
البته این سهم 220 شکار شد
خداروشکر وسپاس که دوستان همیشه به بنده لطف دارندپول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
راه ارتباطی 09196910020
نظر
-
وتوشه به راحتی می تونه در یک ماه آینده 4000 ریال رو ببینه
سود سال 92 با سرمایه فعلی حداقل 800 ریال خواهد بود که با پی به ای 5 قیمت سهم میشه 4000 ریال ضمن اینکه یک تقسیم سود هم در یکی دو ماه آینده داره. افزایش سرمایه 110 درصدی از محل سود انباشته هم که گزارشش اومد. (وتوشه دارای 1118 ریال به ازای هر سهم سود انباشته می باشد)آخرین ویرایش توسط عارف؛ 2013/04/29, 08:40.
نظر
-
امروز اواخر بازار امدم پست بزنم یکی از دوستان زحمت پر کردن حجم مبنا را بکشه که دیدم حقوقی عزیز سهم این لطفو کرده و 300 تا عرضه کرده . بعد بازار از یکی از دوستان مطلع تو سهم آمار گرفتم ببینم دلیل فروش دیروز و امروز حقوقی چی بوده بهم گفت حقوقی داره از اون طرف اول وقت کد شخصی میزاره تو صف خرید و از اون طرف میفروشه تا بی نصیب نباشه ! به هر حال ما کاری به خرید و فروش حقوقی نداریم چیزی که به شخصه برای من خیلی مهمه شکست پر قدرت مقاومت دو ساله سهمه . توصیه اکید دارم فقط سهامداری کنید .
نظر
نظر