کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
sadra2712:
خب به سلامتی فردا شاهد بازگشایی شپنا خواهیم بود
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نمیدونم چرا هر پالایشگاهی رو که میبندن یادشون میره باز کنن ؟!!! دیگه به این نتیجه رسیدم که هیچ وقت نگزارم سهامم بلوکه بشه ، حتی با ضرر قبل از بسته شدن میفروشم . اون از شبندر ، اینم از شپنا که 9 ماه بسته بود و دوباره بستنش .
سلام
دوستان
بالاخره شپنا بازگشایی خواهد شد ؟!؟!؟
کسی خبر جدید یی ازش نداره؟
خیلی دوست داری بهت توجه کنن!!!
از همه هم طلب کاری چون زیر هیچ پستی تشکر نزدی
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
خیلی دوست داری بهت توجه کنن!!!
از همه هم طلب کاری چون زیر هیچ پستی تشکر نزدی
سلام
مرسی از توجه ت به من :D اگه یکم بیشتر بهم توجه کنی متوجه میشه ک عضو تازه ام .زیاد هم پست نزدم ک مورد توجه باشم :D و اگه یکم بیشتر توجه کنی میبینی ک من الان ک شما گفتی متوجه گزینه تشکر پایین پست ها شدم و برای اینکه به شما توجه کنم از پستی ک زدین تشکر کردم.بهرحال متشکرم ک به سوالم توجه کردین و جواب سوالمو با توجه کامل پاسخ فرمودین :) :)
سلام
مرسی از توجه ت به من :D اگه یکم بیشتر بهم توجه کنی متوجه میشه ک عضو تازه ام .زیاد هم پست نزدم ک مورد توجه باشم :D و اگه یکم بیشتر توجه کنی میبینی ک من الان ک شما گفتی متوجه گزینه تشکر پایین پست ها شدم و برای اینکه به شما توجه کنم از پستی ک زدین تشکر کردم.بهرحال متشکرم ک به سوالم توجه کردین و جواب سوالمو با توجه کامل پاسخ فرمودین :) :)
1-شرکت اولين پيش بيني سود هرسهم سال مالي 92 را مطابق اطلاعات پيوست مبلغ 516ر3 ريال اعلام نموده است.
مفروضات بودجه عبارتند :
الف) ترکيب فروش فرآورده ها (ارزي، مرزي و صادراتي و...) براساس ميانگين ده ماه اول سال91 و کل سال 90 محاسبه شده است. همچنين ميزان فروش فرآورده ها بر مبناي ميانگين 3 سال گذشته و نرخ ارز معادل 20,000 ريال پيش بيني گرديده است.
ب) نرخ خريد نفت خام در پيش بيني سال مالي 92 ، مبلغ 01/105 دلار به ازاي هر بشکه محاسبه گرديده و براي سال 91، مبلغ 99/101 دلار به ازاي هر بشکه در نظر گرفته شده است.
ج) مزيد اطلاع، هزينه هاي حمل در حساب بهاي تمام شده به ميزان 1,144,035 ميليون ريال درج گرديده است و تمام مبلغ مزبور با توجه به مقدار نفت خام دريافتي و مطابق آيين نامه اجرايي بند 3 قانون بودجه سال91 کل کشور (به ازاي هر ليتر 34ر54 ريال) بازيافت گرديده است.
د) حدود 41 درصد از هزينه هاي عمومي ،اداري و تشکيلاتي، هزينه آلايندگي (معادل يک درصد فروش مصوب) مي باشد.
و) مطابق اطلاعات ارائه شده طي سال مالي 92، فروش صادراتي شرکت مبلغ 917ر895 ميليون ريال که 26 درصد (3 درصد افزايش نسبت به سال مالي 91) سهم صندوق توسعه ملي معادل مبلغ 938ر232 ميليون ريال از فروش کسر گرديده است.
ن) هزينه انتقال توزيع و فروش فرآورده هاي نفتي با 97 درصد بازيافت در سرفصل هزينه هاي عمومي اداري و تشکيلاتي درج گرديده است.
ه) کاهش 60 درصدي درآمد حاصل از سرمايه گذاري به دليل استفاده نمودن نقدينگي شرکت جهت اجراي پروژه ها و معادل درآمد سرمايه گذاري نيمه اول 91 در نظر گرفته شده است.
ي) همچنين شرکت اعلام نموده است که با توجه به راه اندازي واحد بنزين سازي از نيمه دوم سال آتي، اثرات سود و زياني اين طرح در محاسبات لحاظ گرديده است.
2-پيشبيني عملکرد سال مالي 92 نسبت به پيش بيني سال مالي قبل بهترتيب فروش 61 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالاي فروشرفته 59 درصد افزايش، سود عملياتي 95 درصد افزايش و سود و (زيان) خالص 40 درصد افزايش نشان ميدهد.
3-بر اساس اطلاعات ارسالي شرکت، هيئتمديره تصميمدارد 50% سود خالص را جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 92 پيشنهاد نمايد.
4- مزيد استحضار، مطابق صورت هاي مالي 6 ماهه حسابرسي شده، مبلغ 504ر161ر11 ميليون ريال مرتبط با ماليات و عوارض ارزش افزوده فروش پنج فرآورده اصلي توليدي در سرفصل ساير حسابها و اسناد پرداختني درج گرديده است که به استناد بند3 ماده واحده قانون بودجه سال 91 مصوب مجلس شوراي اسلامي بصورت متمرکز از طريق خزانه داري کل کشور در وجه سازمان امور مالياتي پرداخت و تسويه حساب خواهد شد.
5-همچنين مطابق نامه پيوست ابهام مرتبط با عدم پرداخت مبلغ 000ر11 ميليارد ريال يارانه واحدهاي همجوار سنوات 88 و 89، کماکان در دست رسيدگي از طرق مراجع ذيربط در وزارت نفت مي باشد.
6- مطابق فايل اطلاعات مالي آتي، شرکت اعلام نموده است درخصوص فاز اول طرح بهبود فرآيند و بهينه سازي پالايشگاه(ضلع جنوبي) جمعاً از ترکيب منابع سرمايه گذاري مبلغ 17,500,000 ميليون ريال منابع مورد نياز جهت انجام طرح، برآورد گرديده است که پيش بيني شده است تا پايان سال 92، از منابع مزبور مبلغ 8,766,697 ميليون ريال تامين و خرج گردد.
7- شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 91 را در تاريخ 07/12/90 (به بازار منعکس نگرديد) مبلغ 059ر1 ريال، در تاريخ 8/12/90 مبلغ 929 ريال، در تاريخ 24/03/91(حسابرسي شده) مبلغ870 ريال(به بازار منعکس نگرديد)، درتاريخ 06/06/91(به بازار منعکس نگرديد)مبلغ 282ر1 ريال ،در تاريخ 29/07/91(به بازار منعکس نگرديد) مبلغ845ر1 ريال، در تاريخ 25/09/91 مبلغ 005ر2 ريال و در تاريخ 27/10/91 و مطابق اطلاعات پيوست مبلغ 516ر2 ريال اعلام نموده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر