من 2300 گذاشتم برای فروش ...........تازه کم گذاشتم 2400 باید میزاشتم ..................ملت بابا عقل در بدن ندارن ........این قیمت 2000 تومن چیه (-: حیف که پول ندارم ......
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
-
-
نظر
-
والله من نمیدونم به کچا شکایت کنم برای من با محدویت نوسان 5 درصد باز شده با کشف قیمت هم باز بیشتر از 20438 نمی تونم بفروشم
نظر
-
-
-
شپنا سهم خوبی میباشد. از طرفی اعرابی و بیل گیتس هم معتقد هستند که سود شپنا 800 تومان میشود . سری قبل که قیمت سهم با گپ باز شد در همان روز نوسانی معامله شد و از فردای ان روز قیمت سهم رشد 20 درصدی را بخود دید. حال ببینیم باز ان حرکت را انجام میدهد و از فردا شروع به رشد میکند . اگر باز 20 درصد مثل سری قبل رشد کند قیمت سهم به محدوده 2500 تومان نزدیک میشود . انشاا...
نظر
-
به نظر من فردا صف فروش خواهند داشت واسه تامین نقدینگی واسه عرضه اولیه ی هلدینگ روز 4 شنبه !!
فردا روز خرید پالایشی هاستA man should get to bleed in peace
نظر
-
راستش ما نفهمیدیم چطور سود92 شپنا توی گزار5ش شبندر از450 تومان رسید با 350 تومان ر
بورس ایران پدیده است تو نوع خودش و شده بنگاه خصوصی برای سود آوری خواص شب عید سر سفره هفت سین دعا می کنیم به زمین گرم بخورید هر چی سود از این بازار می برید خرج دوا و درمان و کف و دفن شما بشه سر غمارگ و غبشهر چه کثافت کاری که نکردید توی اوج سود آوری شرکت مجبور کردید شرکت اعلامیه شفاف سازی کذایی بده و خیلی ها رو وادار به فروش کردند و بردن تو ضرر
یکی نیومد بگه بعد از شفاف سازی چرا سود شرکتهای روغنی رشدشون بیشتر شد بطوریکه سود 3 ماهه آخر غمارگ از سود 9 ماهه شرکت 20 درصد بیشتر شد ضررهای همه بچه های گل این سایت و تمام سهامداری جز شد سود شما انشاء الله روز خوش نبینید اگه اینقدر فاسدید
نظر
-
تست ازمون های بازار سرمایه
شپاس ارزنده تره یا شپنا ؟؟
یوهاها .........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/12, 10:33.///
نظر
-
نظر