با توجه به صف خرید سنگین شبندر این سهم در روز های اینده به قیمت های نزدیک 2500 خواهد رسید
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
در اصل توسط Mehrnood پست شده است View Postبا سلام به خدمت آقای کیانوش، اگر در هفته بعد توافقی بین ایران و غرب حاصل بشه با افت دولار تا حدود 3000 تومان مواجه می شویم و احتمالا حداقل در کوتاه مدت این سهم و سایر سهم های دولاری افت کنند،ممنون میشم نظر خودتون رو بیان کنید. با تشکر
پالايشگاهها الان بودجه را با دلار 2000تومان بسته اند.
ايا کنار امدن با غرب و برداشتن تحريمها دلار را به زير 2000تومان خواهد اورد.
گمان نکنم.
اما اگر تحريمها بر داشته شود.انوقت شبندر قادر خواهد بود با توليد جديدش که احتمالا تا تابستان به مدار توليد مي ايد. ميزان صادراتش را به بيش از 10ميليارد دلار تکرار مي کنم 10ميليارد دلار افزايش دهد.
با اين صادرات 10ميلياردي و با دلار 2000توماني شبندر سال 92 حداقل 400تومان و در سالهاي اتي بيش از 500تومان خواهد ساخت.
با حذف تحريمها مي بايست به بازار پي به اي 10داد.
پي به اي 10 شبندر با سود جديدش ميشه حداقل 4000تومان با حذف تحريمها
شپنا هم 3ميليون ليتر روزانه به توليد بنزينش افزوده مي شود و....
نظر
-
با توجه به حجم معاملات در نمادهای شبندر - شپنا و شپاس امروز حقوقی فروشنده نبوده است و اکثرا حقیقی ها بودند که سهم خود را فروختند. شبندر 36.2 از میل معاملات فقط 8.4 میل حقوقی فروخته است. شپنا از 2.6 میل معاملات _ حقوقی 120 هزار تا فروخته و اما شپاس 525000 سهم معامله کرده که فقط و فقط 20000 تا از ان را حقوقی فروخته است. پس...
نظر
-
شپنا تا گزارش 9 ماهه 4227 ریال سود قابل تخصیص برای هر سهم داره ..........که در پایان سال مالی 91 ش بر اساس گزارش 9 ماهه این سود قابل تخصیص به 4880 ریال برای هر سهم خواهد رسید ..........حالا اگه 12 تومن دیگه تعدیل بده که این سود رند بشه 500 خوبه (-:
یه سری مزیت های دیگه هم هم شپنا داره نسبت به سایر پالایشگاهی هایی که طرح توسعه دارن .........که فعلا گفته نمیشه (-:
چون گناه دارن بقیه پالایشگاهی ها ....>:)
اما سال بعد متفاوت تر از امسال خواهد بود که اگه سود سال بعد رو با سود قابل تخصیص 91 جمع بزنیم نصف قیمت سهم فقط سود قابل تخصیص خواهد داشت..........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/30, 11:43.///
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postهمه پالايشگاهها خوبند.
شبندر شپنا لاوان شراز شبريز شتران
من هم همه را دارم.
ولي شبندر ليدر اونها و بازار هست.
امروز خيلي از حقيقيهاو حقوقيها خصوصا کارگزاريها شبندري شدند.
ولی خوب ما ریسک رو اوردیم پایین تر ..... ;) شبندر فردا احتمال زیاد صف خریده ......لذا شپنا هم مثبته .........
شبریز --- شاوان --- و سلطان شتران ..........هنوز باز نشدن (-: ;)///
نظر
-
فردا نه تنها شبندر صف خريد ميشه بلکه شپنا هم صف خريد ميشه.امسال سال پالايشگاهها هست .
امسال سال حماسه اقتصادي و سياسي هست.
خام فروشي از سياست جمهوري اسلامي رفته کنار.نفت خام بايد بره تو پالايشگاهها به فراورده تبديل بشه و به خارجي فروخته بشه.دولت از پالايشگاهها حمايت ميکنه تا تو دهن دشمن بزنه.همون دشمناني که ما را تحريم بنزين کردند.
دولت براي تو دهني زدن و خلق حماسه اقتصادي و سياسي امسال شبانه روزي داره تلاش ميکنه تا با راه اندازي طرح توسعه و توليد بنزين و گازوييل شپنا شبندر شبريز لاوان اولين جشن حماسه اقتصادي را در عرصه بي نيازي ايران به بنزين و ورود و پيوستن ايران به کشورهاي صادر کننده بنزين و فراورده هاي نفتي را جشن بگيره.
تا خرداد
لاوان 1ميليون ليتر بنزين روزانه و..
شبريز 1.5 ميليون ليتر بنزين و..
شپنا 3ميليون ليتر بنزين روزانه و..
شبندر 6ميليون ليتر بنزين و7.5ميليون ليتر گازوييل روزانه و نفتا و.....
به توليدات کشور افزوده و ايران صادر کننده خواهد شد.در خرداد اولين جشن حماسه سياسي و اقتصادي بمناسبت پيوستن ايران به جمع کشورهاي صادر کننده بنزين برگزار خواهد شد.
از خرداد شبندر بطور بلقوه توانايي صادرات 11ميليارد دلار محصولات و فراورده هاي پالايشگاهي را خواهد داشت.فعلا قرار هست 2ميليارد دلار معادل 4ميليون ليتر فراورده به عراق صادر گردد که در بودجه 92 شبندر نيامده است.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postفردا نه تنها شبندر صف خريد ميشه بلکه شپنا هم صف خريد ميشه.امسال سال پالايشگاهها هست .
امسال سال حماسه اقتصادي و سياسي هست.
خام فروشي از سياست جمهوري اسلامي رفته کنار.نفت خام بايد بره تو پالايشگاهها به فراورده تبديل بشه و به خارجي فروخته بشه.دولت از پالايشگاهها حمايت ميکنه تا تو دهن دشمن بزنه.همون دشمناني که ما را تحريم بنزين کردند.
دولت براي تو دهني زدن و خلق حماسه اقتصادي و سياسي امسال شبانه روزي داره تلاش ميکنه تا با راه اندازي طرح توسعه و توليد بنزين و گازوييل شپنا شبندر شبريز لاوان اولين جشن حماسه اقتصادي را در عرصه بي نيازي ايران به بنزين و ورود و پيوستن ايران به کشورهاي صادر کننده بنزين و فراورده هاي نفتي را جشن بگيره.
تا خرداد
لاوان 1ميليون ليتر بنزين روزانه و..
شبريز 1.5 ميليون ليتر بنزين و..
شپنا 3ميليون ليتر بنزين روزانه و..
شبندر 6ميليون ليتر بنزين و7.5ميليون ليتر گازوييل روزانه و نفتا و.....
به توليدات کشور افزوده و ايران صادر کننده خواهد شد.در خرداد اولين جشن حماسه سياسي و اقتصادي بمناسبت پيوستن ايران به جمع کشورهاي صادر کننده بنزين برگزار خواهد شد.
از خرداد شبندر بطور بلقوه توانايي صادرات 11ميليارد دلار محصولات و فراورده هاي پالايشگاهي را خواهد داشت.فعلا قرار هست 2ميليارد دلار معادل 4ميليون ليتر فراورده به عراق صادر گردد که در بودجه 92 شبندر نيامده است.
استاد کیانوش این رو برای من روشن کن
فعلا قرار هست 2ميليارد دلار معادل 4ميليون ليتر فراورده به عراق صادر گردد
من خودم شبندریم ولی میخوام روشن شه بهمون نخندن
این جمله یا غلطه یا ناقص
چون فرآورده لیتری500 دلار که نداریم!سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postاستاد کیانوش این رو برای من روشن کن
فعلا قرار هست 2ميليارد دلار معادل 4ميليون ليتر فراورده به عراق صادر گردد
من خودم شبندریم ولی میخوام روشن شه بهمون نخندن
این جمله یا غلطه یا ناقص
چون فرآورده لیتری500 دلار که نداریم!
....................................
تو فارسhttp://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920106000257
فارس گزارش میدهد
جزئیات توافقات نفتی ایران و عراق/ صادرات روزانه ۴ میلیون لیتر فرآورده
خبرگزاری فارس: براساس توافق نفتی اخیر ایران، روزانه از طریق دریا ۴ میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی را از پالایشگاه بندرعباس به عراق صادر میکند
نظر
-
هر چی بشتیر با گزارش های این پالایشگاهی ها ور بری به سود بیشتری میرسی ..........:D
بنده هنوز روی گزارشاتش کار نکردم ........انشالله در چند روز تعطیلی .........
بعضی ها برای شپنا به سود هزار تومنی هم رسیدن که البته نمیشه هم ردش کرد .........(-:///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشبندر لیدره (-: ولی خوب مثل شپنا نیست ...ولی فعلا لیدره .........ولی شپنا بهتره ...ولی شنبدر لیدره ....و در کوتاه مدت اگه شبندر بالا نره شپنا هم بالا نمیره ..................:D
ولی خوب ما ریسک رو اوردیم پایین تر ..... ;) شبندر فردا احتمال زیاد صف خریده ......لذا شپنا هم مثبته .........
شبریز --- شاوان --- و سلطان شتران ..........هنوز باز نشدن (-: ;)
جمله زیبایی بود ولی ضمن لیدر بودن شبندر شپنا ارزشمندتر است و بزودی بجای شبندر لیدر می شود.
البته ما هر دو رو بحد کافی داریم ولی:
شپنا رو بیشتر دوست داریم هر چند که با شبندر بیشتر حال می کنیم.
ببخشید که مجبور شدم یکم به شعر شما اضافه بکنم.
نظر
-
نظر
نظر