پالايش نفت اصفهان ( شپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3143

پاسخ : پالايش نفت اصفهان ( شپنا )

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
    توجه بشه که الان تعداد سهم 76میلیارد هست بعیده بازار فعلی کشش سهم بالای 300 میلیارد سهمی (مثل خودرو ) رو داشته باشه
    ( اگه ادامه بازار چهار ماه اول رو داشتیم کشش داشت)

بنابر این یا درصد افزایش سرمایه حداکثر 300-400 درصد باید باشه ( که اصلا برای تجدید بازها جذاب نیست)

یا اینکه درصد تجدید بالاتر باشه و تعداد سهم رو برسونن به یک عدد فضایی ( رکورد تعداد سهام) که "فعلا" کشش بازار نیست(آینده رو نمی دونیم)
    و جمع و جور کردنش میتونه بسیار دشوار باشه .

به نظر من احتمالا افزایش سرمایه های جالبی نه برای شپنا نه شتران نخواهد بود . شیرین ؟؟ بعید می دونم !!

در این گروه از نظر افزایش سرمایه احتمالی حتما شبندر خیلی بهتره.
    همین طور شاوان و شراز 1000 میلیون سهمی که از اونها هم میشه انتظار تجدید ارزیابی فوق جذاب رو داشت.

نظر شخصی و احتمالی

شما تو این پست گفتید فعلا انتظار حداکثر300-400 درصد رو دارید.(یعنی چون گفتید فعلا پس بالاتر هم در آینده جا دارد)

خب زمینها شده 110 درصد.بفرمایید بقیه اون مثلا تا همون 300 درصد فعلنی شما از کدام منبع بوده؟

من منظورم همونه!!

من چیزی جز زمین و ساختمان و تجهیزات و سرمایه گذاریهای بلند مدت،نمی شناسم برای افزایش از محل ا.م.د

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3143

پالایشگاه قدیمی مثل اصفهان و تهران فقط از زمین معقوله تجدید ارزیابی بدن. ایشالله که با این تجربه منظورتون تجدید ارزیابی از تجهیزات نیست !

تجهیزات چون قدیمی هستند الان قیمت دفتریشان صفر شده است احتمالا یا همین حدود......خب شما فکر می کنید الان قیمت روز همون تجهیزات قدیمی چقدره؟

آیا قیمت یک پیکان بعد از 30 یا 40 سال به صفر می رسد؟....مسلما خیر....در این مواقع قیمت جایگزینی مطرح هست.

نظر

• فرهنگ سازان
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2014
        • 692

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
        شما تو این پست گفتید فعلا انتظار حداکثر300-400 درصد رو دارید.(یعنی چون گفتید فعلا پس بالاتر هم در آینده جا دارد)

خب زمینها شده 110 درصد.بفرمایید بقیه اون مثلا تا همون 300 درصد فعلنی شما از کدام منبع بوده؟

من منظورم همونه!!
        دوست عزیز من گفتم حداکثر 300-400 درصد.کاملا منظورم واضحه ! اگه می گفتم "حداقل" شاید روا بود که اون 300 درصد رو شما مطالبه کنی ((-:

بدیهی هست که "حداکثر " یعنی نهایت حدی که احتمالش هست !

دوستان در صفخات قبل حرف 1500 و 2000 درصد می زدن من عرض کردم حد آخرش 300-400 درصده !

انصافا ولی این 101 درصد ( با این که با نظر من مطلقا نا همخوانی نداشت ) هم عجیب بود !!

مخلص امیرخان طلا هم هستیم ضمنا و از نظرات شما استفاده می کنیم.

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3143

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
          این فقط از زمینه و بدون استهلاک.بنابراین برا قدم اول خوبه.
          پالایشگاه قدیمی مثل اصفهان و تهران فقط از زمین معقوله تجدید ارزیابی بدن. ایشالله که با این تجربه منظورتون تجدید ارزیابی از تجهیزات نیست !
          صرامی با تاکید بر اینکه رقم این تجدید ارزیابی هنوز مشخص نشده ، گفت: هیچ عدد و رقمی را فعلا نمی‌توان اعلام کرد تا زمانی که کار کارشناسی به اتمام برسد.
          وی با تاکید بر اینکه فعلا گام اول تجدید ارزیابی از محل زمین است، گفت: برای تاسیسات و تجهیزات نیز برنامه‌ریزی‌هایی داریم که باید با کار کارشناسی دقیق تری انجام شود چرا که باید از این محل هزینه استهلاک هم در نظر گرفته شود.

فکر کنم اگر معقول نبود ایشان که مدیر مالیست صحبتی نمی کردند در این مورد!

نظر

• Saba60
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 112

بنظر من درصد افزایش سرمایه اعلامی برای شپنا، فارغ از کم و زیاد بودنش یه جورایی شروع یه فرآیند دنباله دار در خصوص اعلام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی سایر پالایشی ها میتونه باشه!
            خود این مطلب به احتمال زیاد نقش محرک گروه و متعاقب اون شاید محرک بقیه بازار رو بتونه بازی کنه!!
            @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
              1000درصد و 900 درصد و این اعداد نیست حداقل 200 نهایت 300 درصد است البته با همین مقدار هم رشد خوبی میکند
              عرض کرده بودم اعداد رویایی نیست همین مقدارم بد نیست محرک خوبی خواهد شد
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

پالایشگاه نفت اصفهان مجوز هیئت مدیره را برای فزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها به میزان 101درصد دریافت کرد با این افزایش سرمایه پالایشگاه اصفهان به لحاظ میزان سرمایه بزرگترین پالایشگاه بازار می مااند.

مهدی صرامی معاون مالی و اقتصادی پالایشگاه اصفهان در مورد افزایش سرمایه شرکت به خبرنگار بورس ۲۴ گفت:با توجه به اینکه شرکت پالایشگاه نفت اصفهان برنامه تجدید ارزیابی دارایی ها از محل زمین ها داشته است، به هر حال چهار شنبه جلسه هیئت مدیره بوده است و درصد این افزایش سرمایه مشخص شده است.‌

وی گفت: طبق مصوبات قبل شرکت از زمین ها ، فقط زمین ها و نه تجهیزات پالایشگاه برنامه افزایش سرمایه را در اختیار داشته است.کار کارشناسی از طریق کانون کارشناسان دادگستری انجام،ارزشیابی شده و مورد تایید کمیته های فنی پالایشگاه، وکمیته حسابرسی هیئت مدیره قرار گرفته است .

به گفته وی، انشالله اگر ما بتوانیم با ارسال گزارش به سازمان، مجوز بورس را بگیریم، از محل تجدید ارزیابی زمین ها101 درصد سرمایه فعلی افزایش سرمایه خواهیم داشت.

صرامی گفت: سرمایه فعلی شرکت بعد از افزایش سرمایه 7600 میلیارد تومان شده است که به شرط اخذ تاییدیه های مربوطه ، با این افزایش سرمایه بالغ بر 15200 میلیارد تومان خواهد شد.بورس ۲۴
                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

مبارک باشه
                  مرحله بعد تجدید ارزیابی تجهیزات هم در پیش هست.

نظر

• arsenal2009
                    عضو فعال
                    • Jun 2015
                    • 356

با این‌ درصد افزایش سرمایه هیچ‌اتفاق مثبتی در روند سهم‌نمی افته. مگر اینکه به خاطر نفت ۵۲ دلاری یه حرکتی بکنند.

نظر

• amirparsamosavi
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 606

با سلام

1)علت اینکه روز جمعه آن هم فقط یک گزارش بر روی کدال می رود چیست؟ این همه عجله برای چه بود ؟ چون درصد اعلامی آش دهن سوزی هم نبود و کاملا مشخص بود سهم منفی می شود و انتظار خریداران این درصد نبود.

2)علت اینکه فقط می آیند و قسمتی از درصد افزایش سرمایه از محل تجدیدارزیابیها ( فقط از محل زمین ) را اعلام میکنند چیست؟ به عبارتی آیا بهتر نبود همه درصد افزایش سرمایه یکجا اعلام سود؟

آیا همه اینها به خاطر به پایین کشیدن بیشتر سهم هست؟

فعلا که حقوقی هم در امروز بیشتر فروشنده هست تا خریدار

حال چه خبر دیگری می تواند شپنا و بقیه پالایشی ها را تکان اساسی دهد و صعودی نماید ؟

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

منفی فردا زیر1500 گزینه جذابی میتونه باشه تقریبا25درصد از سقف ریزش داشته ..
                        ناو صندوق هم زیر 9 رفته و منطقی نیست پایین تر از این رنج ها را شاهد باشیم ..
                        محدوده1450-1500حمایت قدری برای شپناهست

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3143

مگر اینکه شپنا مثبت بشه و شاخص منفی!

نظر

• حجازی
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 169

بعضی از اساتید میگن خط پایینی رو شکسته ولی من اینجا چیزی از شکست نمیبینم.بنظرم کف سهم همینجاس و تا 2400 برمیگردیم بالا

نظر

• trojan
                              ستاره دار(1)
                              • Nov 2013
                              • 881

در اصل توسط حجازی پست شده است View Post
                              بعضی از اساتید میگن خط پایینی رو شکسته ولی من اینجا چیزی از شکست نمیبینم.بنظرم کف سهم همینجاس و تا 2400 برمیگردیم بالا
                              [ATTACH=CONFIG]6119[/ATTACH]

شپنا رو هر جور كه نگاه كردم خط ترند صعدودي رو به پايين شكونده . من فكر مي كنم حداقل تا كف قبلي 1250 نزول داره .

نظر

• Amir.N
                                عضو عادی
                                • Jun 2018
                                • 296

شپنا افزایش سرمایه اش کمتر از حد انتظار بود و سهام جایزه افزایش قبلی هم چند روز پیش اضافه شد و این دوعامل باعث شده که سهم فشار فروش داشته باشه ..
                                به نظرم یک برگشت موقتی از 1380 - 1400 داره اما هنوز وضعیت کرک اسپرد ها طوری نیست که سود چشمگیری بسازه ..

نظر

در حال کار...
                                X