جناب کیانوش میخوام اگه صلاح میدونید فردا یه تعداد پتروشیمی خراسان دارم با شخارک تعویض کنم .چون شنیدم دو هفته دیگه مجمع داره و 600 تومان سود تقسیم میکنه .لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنونم
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشراز داره خودش را به 2600تومان مي رساند.
شپنا با سود 485تومانيش راهي جز رسيدن به 3000تومان را فعلا ندارد.
شبريز احتمالا بالاي 2600تومان باز بشه.
فعلا تا امدن پالايشگاه کرمانشاه پالايشگاهيها ميرند رو پي به اي 7مي ايستند.
لذا گمان نکنم ديگر بشود هيچ پالايشگاهي را زير 1000خريد.
امسال قرار هست 30هزارميليارد تومان سهام پالايشگاهي و نيروگاهي و...تو بورس فروخته بشه.پس دودستي پالايشگاهها و مپنا را بچسبيم.
کي باور مي کرد پارسان بلوک شراز را 2600تومان بخره؟
شاوان نگو طلا بگو..........................
بنظرم مفت خریدش
اونهم قسطی با 30 درصد پیش و سه ساله
یعنی فعلاٌ برای هرسهم زیر 800 تومن دادهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postجناب کیانوش میخوام اگه صلاح میدونید فردا یه تعداد پتروشیمی خراسان دارم با شخارک تعویض کنم .چون شنیدم دو هفته دیگه مجمع داره و 600 تومان سود تقسیم میکنه .لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنونم
اينجا تايپيک شپنا هست.
حتما شپنا تو پرتفوي داشته باشيد.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postیعنی فکر میکنی گرون خرید!؟
بنظرم مفت خریدش
اونهم قسطی با 30 درصد پیش و سه ساله
یعنی فعلاٌ برای هرسهم زیر 800 تومن داده
بعضي وقتها يک کارگر ساختماني بيشتر از يک حقوقي ميفهمه.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postگويا ديروز مجلس يک چيزهايي در مورد خوراک پتروها تصويب کرد که ممکنه امروز همه پتروها را با صف خريد خوبي مواجهه کنه.ولي کلا خارک از خراسان ميتونه بهتر باشه.و امسال حتما با پتروها -فولاد-پالايشگاه و اکثر سهامها به مجمع بايد رفت.
اينجا تايپيک شپنا هست.
حتما شپنا تو پرتفوي داشته باشيد.
حدود 15 درصد پرتفوی من رو شپنا تشکیل میده . ترجیح دادم مثل شما با خراسان برم مجمع .
نظر
-
-
اطلاعیه عرضه بلوکی
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمن هم با خراسان رفتم مجمع.با کرمانشاه هم رفتم.
با شپنا هم ميرم.
من سهامدارم.قطعا با مپنا و فولاد و ......به مجمع خواهم رفت.
استاد کیانوش
شپنا محدوده 3000 تومان مقاومت دارد و ممکن است تا 4شنبه نوسانی بدهد.
یادمان باشد در این نماد گروه مالی ملت فروشنده بالقوه ایست
ضمنا به تحلیل سیاسی بعضی ها بازار فرصت فروش است نه خرید
با اجازه شما تا آخر هفته کمی شپنا را نقد می کنم.
موفق باشید.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سلام
دوستان اگه چهارشنبه شراز واسه انتخاب هيئت مديره ببنده :
1- چند روز بعد حدودا باز ميشه؟
2- آيا روز بازگشايي قيمت با همون دامنه 5% نسبت به قيمت چهارشنبه 8 / 3/ 92 باز ميشه يا ممكنه دامنه نوسان بيشتر بشه؟
3- عرضه بلوكي شپنا در 21/3/92 به قيمت 2860 تومن ميتونه وفقه اي در رشد پالايشگاهيها ايجاد كنه؟آخرین ویرایش توسط mahyar1357؛ 2013/05/26, 19:21.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
دوستان روند کلی پالایشی ها با توجه به گزارش شبندر شدیدا صعودی می باشد
این بین ممکن است نوسان هم بدهند ولیکن روند کلی فوق العاده صعودی است
بازار هم که تا انتخابات حمایت خواهد شد
پس با سهمهای پالایشی سهامداری کنید و از سهامداری خود لذت ببرید کخه مطمئن ترین سهمای بازار بورس در حال حاضر همین پالایشی ها هستند
نظر
-
بنظرم رشد کوتاه مدت سهم می تواند تا محدود 2750 تومن صورت بگیرد.از این رو برای فردا احتمال افزایش عرضه و متعادل شدن سهم میدم.با دید میان مدت این سهم بسیار ارزنده است.
شراز هم با هدف رسیدن به قیمت معامله عمده بنظرم کوتاه مدت رشد خوبی داشته .شتران اما 78هزارتومن بنظرم سطح مقاومتی سختی داره...
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postسلام
دوستان اگه چهارشنبه شراز واسه انتخاب هيئت مديره ببنده :
1- چند روز بعد حدودا باز ميشه؟
2- آيا روز بازگشايي قيمت با همون دامنه 5% نسبت به قيمت چهارشنبه 8 / 3/ 92 باز ميشه يا ممكنه دامنه نوسان بيشتر بشه؟
3- عرضه بلوكي شپنا در 21/3/92 به قيمت 2860 تومن ميتونه وفقه اي در رشد پالايشگاهيها ايجاد كنه؟
1-جلسه انتخاب هيئت مديره در واقع تثبیت جایگاه پارسان بعنوان سهامدار عمده است .
2- در باره ی عرضه بلوكي شپنا میتوان گفت که رفتار سهامدار عمده مثل پارسان با شركت سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين کاملا متفاوتند لذا عرضه بلوكي شپنا در میان مدت هیچ اثری روی شبریز یا شراز ندارد .
نظر
-
در اصل توسط قنات پست شده است View Postبنظرم رشد کوتاه مدت سهم می تواند تا محدود 2750 تومن صورت بگیرد.از این رو برای فردا احتمال افزایش عرضه و متعادل شدن سهم میدم.با دید میان مدت این سهم بسیار ارزنده است.
شراز هم با هدف رسیدن به قیمت معامله عمده بنظرم کوتاه مدت رشد خوبی داشته .شتران اما 78هزارتومن بنظرم سطح مقاومتی سختی داره...
نظر
نظر