پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
پاسخ : پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
امروز از صف فروش یه پله خریدم
فردا باید برگرده به نظرم
شاخص پالایشی هم کف کاناله
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدرود یک حمایت 1070 داره سهم و بعدش تا کف قبلی زیرش خالیه... این سهم وگروهش در رشد و ریزش های شارپ معمولا رانتی روند میگیرند .. و کمتر فاز تکنیکالی دارن.. هرجا پول های درشت نقدشده اراده کنه یک بار دیگه شبیه اواخر سال قبل رالی جذابی قبل انتخابات دراین گروه شروع میشه
شنبه احتمالا ردش میکنم بره البته اگر فرصت بدهimpulsive_wave
نظر
-
خبر مهم برای گروه پالایشی بازار
موضوع تخفیف نرخ خوراک شرکتهای پالایشی، در جلسه فردای رئیس مجلس با وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی مطرح خواهد شد و احتمالا به جلسه شورای سران قوا خواهد رفت تا رسما تصویب و اجرایی گردد.
?در جلسه امروز کمسیون اقتصادی مجلس با رئیس سازمان بورس، موضوعات مختلفی مطرح شد که به سران کشور ارائه خواهد شد تا احتمالا به تصویب برسد.
?در این خصوص یکی از موارد مهم تخفیف نرخ خوراک شرکتهای پالایشی بوده است.
?علیزاده عضو ناظر شورای عالی بورس در تشریح موضوعات مطرح شده در جلسه امروز بورسیها گفت:
?یکی از موارد این بود که تخفیفی در نرخ خوراک شرکتهای پالایشی بگیریم؛ موضوع دیگر مالیات نقل و انتقال سهام که بلافاصله به حساب سازمان مالیاتی واریز می شود را در حساب جداگانه ای نگه داریم و بعد در صندوق حمایت از بازار مورد استفاده قرار دهیم. ضمن اینکه پیگیری جدی برای واریز یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی نیز مورد بحث بود.
نظر
-
نظر
-
1020-1030 کف کانال و با توجه به ریزش شارپ 30 درصدی در 20 روز در برگشت میتونه شارپ برگرده....
چهارشنبه در منفی منتظرشیم
نظر
-
-
توی شاخص سازها تا اینجای کار دارم بررسی میکنم میتونه تاپ ترین گزینه باشه، در صورتی که بتونیم چهارشنبه نزدیک 1000 شکار بزنیم تا 1500 پتانسیل رشد داره، 50 درصد توی بازه زمانی 7 هفته تا چهارشنبه 26 خرداد ماه
نظر
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postتوی شاخص سازها تا اینجای کار دارم بررسی میکنم میتونه تاپ ترین گزینه باشه، در صورتی که بتونیم چهارشنبه نزدیک 1000 شکار بزنیم تا 1500 پتانسیل رشد داره، 50 درصد توی بازه زمانی 7 هفته تا چهارشنبه 26 خرداد ماه
اگر شاخص بسیار محترم و نازک نارنجی و دل نازک این روزها که با یه ابرو بالا انداختن قهر میکنه بازار عزم ریزش بیشتر نداشته باشد شپنای نزدیکه 1000 گزینه خوبی است
شتران هم نزدیک 800
شاید هم از فردا برگشتند و به اونجاها نرسید
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postباید دید وضعیت شاخص به همینجا ختم شده یا نه . یا اینکه یه بوسه بخواد به 1200 بزنه و باز برگرده . امیدوارم چنین نشه وگرنه شپنا زیر 1000 هم متصور است
اگر شاخص بسیار محترم و نازک نارنجی و دل نازک این روزها که با یه ابرو بالا انداختن قهر میکنه بازار عزم ریزش بیشتر نداشته باشد شپنای نزدیکه 1000 گزینه خوبی است
شتران هم نزدیک 800
چون من هم امروز تک سهم شپنا شدم
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postباید دید وضعیت شاخص به همینجا ختم شده یا نه . یا اینکه یه بوسه بخواد به 1200 بزنه و باز برگرده . امیدوارم چنین نشه وگرنه شپنا زیر 1000 هم متصور است
شتران هم نزدیک 800
و بعد از اون مجدد بازار گارد اصلاح میگیره.... شاخص پالایش نزدیک کف کانال هست و شپنا هم همینطور... شپنا بخاطر اینکه فراز و فرودهای شارپ داره میتونه نوسان های بهتری بده...
من ریسک خرید در قیمت فردا رو نمیکنم و منتظر روز چهارشنبه میمونم
نظر
-
در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
متاسفانه شاخص پالایشی کف کانال رو شکسته
مثبت احتمالی امروز میتونه پولبک باشه
مگر اینکه امروز نزدیک صف خرید بسته بشن
میشه شتران رو برای سنجش نگاه کرد بالای 900 بسته بشه میشه امیدوار بود ولی بعیده....
خریدی و دیروز هم شپناهات و فروختی
و نقد کردی
پس اگه از چیزی سر در نمیاری بی جهت
مردم و گمراه نکن
وقتی خریدت اشتباه و فروشت هم
اشتباهی بزرگتر
گوش کردن به حرفهای شما اشتباه
خیلی بزرگتریه
نظر
-
در اصل توسط Behzadgold پست شده است View Postشما همونی نبودی چند روز قبل شپنا
خریدی و دیروز هم شپناهات و فروختی
و نقد کردی
پس اگه از چیزی سر در نمیاری بی جهت
مردم و گمراه نکن
وقتی خریدت اشتباه و فروشت هم
اشتباهی بزرگتر
گوش کردن به حرفهای شما اشتباه
خیلی بزرگتریه
پست های منو نگاه کنین اعلام هم کردم چند وقته نقدم و چند درصد بالاتر از این نقطه نقد شدم و اعلام هم کردم و بازار هم اصلاحشو ادامه داد
مقدار کمی شپنا خریدم که تقریبا با 7 درصد ضرر فروختم
چرا فروختم ؟ چون احتمال نزول رو بیشتر دیدم
الان هم اگر بیان بالای خط شاید دوباره وارد شم
این بازار پویاست و تحلیل رو باید اپدیت کرد دایما تعصب هم ندارم
اینجا یک انجمن گفتمانه و اینطور نیست که اساتید فقط اجازه پست گذاشتن داشته باشن
تاپیک ها برای این ایجاد شدن که هرکسی حتی اماتور و نابلد هم تحلیلشو بزاره و نظرات مختلف دیده شه
و این رویه رو ادامه خواهم داد....impulsive_wave
نظر
-
سهم نزدیک به30دررصد از سقف اسفند99 ریزش زده
سه حمایت نسبتا معتبر را هم از دست داده!
اخرین پارت محدوده1070 بود که باید واکنش فردا را نسبت به این سطح درنظر گرفت
اگر زیر کف کف1070-1060تثبیت بشه تا محدوده کف دی ماه حمایتی معتبری نداریم!...
درصورت تثبیت مجدد بالای1150 روند مجددا میتونه حالت صعودی بگیره
درواچ
نظر
نظر