پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
به نسبت گران ترین صنایع شاخص ساز هستند - فلزات و پتروشیمی حدااقل 3 الی 4 واحد p/e پایین تری دارند. صنایع ریالی مثل بانک / سیمان و تک سهم ها هم که جذاب شدند پس پالایشی نباید آنچنان طرفدار داشته باشه و طبیعی فشار فروش وجود داشته باشهمعامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
https://t.me/new_analysis
نظر
-
در اصل توسط ushita پست شده است View Postبه نسبت گران ترین صنایع شاخص ساز هستند - فلزات و پتروشیمی حدااقل 3 الی 4 واحد p/e پایین تری دارند. صنایع ریالی مثل بانک / سیمان و تک سهم ها هم که جذاب شدند پس پالایشی نباید آنچنان طرفدار داشته باشه و طبیعی فشار فروش وجود داشته باشه
نظر
-
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postزیر 1200 بنظر نقطه جذابی برای خرید باشه
اگر بقیه گروه حجم پرنکنن به نظر دربرگشت صندوق پالایش جذاب ترازشپنا باشه به واسطه فاصله ناوی که ایجاد میشه
اما درکل حمایت قدر سهم محدوده1170-1150هست که باید دید به چه شکل عمل میکنه
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدرود
اگر بقیه گروه حجم پرنکنن به نظر دربرگشت صندوق پالایش جذاب ترازشپنا باشه به واسطه فاصله ناوی که ایجاد میشه
نظر
-
فردا احتمال قوی صف فروش سهم جمع خواهد شد ... اما برای تغییر روند نیاز به رویت حمایت هایی است که قبلا ذکرشده است
بعد از ان انتظار رشد خوبی تا اواخر خردادماه ازاین سهم دارم
به احتمال بالا مجددا لیدری گروه را از شتران خواهد گرفت باتوجه به کاهش فاصله ای که طی3هفته اخیر داشتند
صرفا درواچ
نظر
-
شپنا را بهش اعتقادی ندارم ولی فردا برای نوسان در کمینشم✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postمحدوده موثری را روز شنبه بهش میرسه
به هردلیلی این سطح شکسته بشه تا1170 هم پتانسیل ادامه روند وجود داره
نموداری هم درنقطه جالبی میفته و خیلی راحت بایک مثبت میره بیرون ابرکومو
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدرود
نظر
-
من هم معتقدم شپنا و شتران حداقل 5 درصد کاهش خواهند داشت و شپنا به راحتی میتونه بره بالای ۱۲۰۰ و شتران هم بالای ۱۰۰۰
نظر
نظر