کرونا (COVID-19)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : کرونا (COVID-19)

واکنش یک پزشک فوق‌تخصص به طرح خانه‌به‌خانه وزیر بهداشت:

مرزهای نادانی و بی‌کفایتی توسط وزارت بهداشت به سرعت جا‌به‌جا می‌شود

واقعا متاسفم برای خودمان که در کشتی سوراخی نشسته‌ایم که شما راهبر آن‌ هستید

ما که در خانه‌مان را به روی شما باز نمی‌کنیم اما بنا به وظیفه اجتماعی‌ام اعلام می‌کنم که این عبث‌ترین و مهلک‌ترین اقدام ممکن در کنترل بیماری کرونا است.

مرزهای نادانی و بی‌کفایتی توسط وزارت بهداشت به سرعت جا‌به‌جا می‌شود و آن‌ها هم که در منزل‌هایشان بی‌دستکش و ماسک سنگر گرفته‌اند، قرار است به در منزل فرا‌خوانده شوند تا سهمیه ویروس خود را از تیم‌هایتان که زنگ‌های خانه‌های شهر را با یک دستکش و ماسک زده‌اند، دریافت کنند.

واقعا متاسفم برای خودمان که در کشتی سوراخی نشسته‌ایم که شما راهبر آن‌ هستید. ما در تلاشیم با امکانات ناچیزمان، با آگاهی‌دادن به مردم، انگشتی بر سوراخ بدنه بگذاریم تا خطر غرق‌شدن کمتر شود و شما قرار است این‌طور همه‌چیز را بدتر و بدتر و به فاجعه نزدیک‌تر و نزدیک‌تر کنید.

این‌روز‌ها میان پزشکان، میان گفتگوی‌ بی‌وقفه‌شان درباره علائم بیماری و نام‌ همکاران گرفتار و تلاش‌شان برای پیدا کردن یک ماسک و دستکش برای ویزیت، یک سوال هر روز درباره شما و عملکرد‌تان تکرار می‌شود

واقعا نمی‌دانید؟

یا می‌دانید و این طور مدیریت می‌کنید؟
    در هر دو صورت وای بر ما و وای بر شما.

دکتر امید رضایی (فوق‌متخصص خون و انکولوژی)

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

خبرتون سوخته بود جناب محسن
      و اینکه اصلا صحت نداره.
      مگه شما شبکه خبر رو توی تلویزیون دنبال نمی کنید؟؟؟
      وزیر بهداشت آقای نمکی امروز گفتن به هیچ وجه مراجعه به درب منازل نداریم.
      تست رو بصورت الکترونیکی انجام میدیم.
      موارد مشکوک که شاید لازم باشه برای 5 درصد موارد مراجعه حضوری کنیم هر خانه ای که برن لباسشون رو عوض می کنن.
      اخباری که صحت نداره رو لطفا انتشار ندین.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        خبرتون سوخته بود جناب محسن
        و اینکه اصلا صحت نداره.
        مگه شما شبکه خبر رو توی تلویزیون دنبال نمی کنید؟؟؟
        وزیر بهداشت آقای نمکی امروز گفتن به هیچ وجه مراجعه به درب منازل نداریم.
        تست رو بصورت الکترونیکی انجام میدیم.
        موارد مشکوک که شاید لازم باشه برای 5 درصد موارد مراجعه حضوری کنیم هر خانه ای که برن لباسشون رو عوض می کنن.
        اخباری که صحت نداره رو لطفا انتشار ندین.
        فکر کنم حرف‌هایشان را پس گرفته‌اند. پیش‌تر یک جوری صحبت می‌کردند که من مطمئن بودم می‌خواهند بیایند درب خانه‌ها.
        که من هم همان اول تعجب کردم و گفتم این‌جور که بدتر می‌شود و بعد با خودم گفتم حتما آموزش و دوره می‌بینند و با لباس مخصوص می‌آیند یا فقط می‌آیند دمای بدن را می‌سنجند فقط و بیشتر جنبه‌ی تبلیغاتی دارد که مردم وحشت نکنند... (به خصوص اینکه گفتند هر نفر از این ۳۰۰ هزار اکیپ اگر کلا ۲۹۷ نفر را ویزیت کند همه‌ی مردم ایران ویزیت می‌شوند...)
        ولی امروز در شبکه خبر جوری صحبت می‌کردند که انگار قرار است تماس بگیرند با مردم! یا اینکه مردم با اینها تماس بگیرند و اینها فقط پاسخگو باشند! یک همچنین چیزی!
        (احتمالا طرف حرفی زده و بعدا حرفش را پس گرفته.)
        ============================
        در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
        دکتر مصطفی سیدمیررمضانی دستیار روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
        آخر من چه بگویم؟
        روان‌پزشک؟؟؟؟ بیماری ویروسی؟
        آن هم دستیار؟
        باز اگر رئیس دانشگاه یا حتی رئیس بخش عفونی / ریوی بود یک چیزی...
        روانپزشک؟؟؟؟
        حالا از فردا باید منتظر اظهار نگرهای روانشناسان هم باشیم.... بعدش هم حتما لوله‌کش‌ها... شاید هم بورسی‌ها...
        /:.yead.:/
        البته فقط آنهایی که دو پیشبینی از سه پیشبینی‌شان در ماه اخیر درست بوده باشند و در سال اخیر موفق به کسب یک ستاره شده باشند.
        الان کانال‌های تلگرامی پر شده از کسانی که اظهار نگر های ضد و نقیض می‌کنند...
        از خوردن ویتامین سی گرفته تا ماچ‌الاغ و انبرنسارا و گرمی و طب سوزنی ! و ....
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          فکر کنم حرف‌هایشان را پس گرفته‌اند. پیش‌تر یک جوری صحبت می‌کردند که من مطمئن بودم می‌خواهند بیایند درب خانه‌ها.
          که من هم همان اول تعجب کردم و گفتم این‌جور که بدتر می‌شود و بعد با خودم گفتم حتما آموزش و دوره می‌بینند و با لباس مخصوص می‌آیند یا فقط می‌آیند دمای بدن را می‌سنجند فقط و بیشتر جنبه‌ی تبلیغاتی دارد که مردم وحشت نکنند... (به خصوص اینکه گفتند هر نفر از این ۳۰۰ هزار اکیپ اگر کلا ۲۹۷ نفر را ویزیت کند همه‌ی مردم ایران ویزیت می‌شوند...)
          ولی امروز در شبکه خبر جوری صحبت می‌کردند که انگار قرار است تماس بگیرند با مردم! یا اینکه مردم با اینها تماس بگیرند و اینها فقط پاسخگو باشند! یک همچنین چیزی!

آخر من چه بگویم؟
          آن هم دستیار؟
          روانپزشک؟؟؟؟
          حالا از فردا باید منتظر اظهار نگرهای روانشناسان هم باشیم.... بعدش هم حتما لوله‌کش‌ها... شاید هم بورسی‌ها...
          البته فقط آنهایی که دو پیشبینی از سه پیشبینی‌شان در ماه اخیر درست بوده باشند و در سال اخیر موفق به کسب یک ستاره شده باشند.
          چه بگویم والا...
          من یک عالم در این بورس جان کندم و دوستان شاهد هستند شب و روز تلاش خیلی سنگین کردم... ولی هنوز نمی‌توانم بگویم خارج از محدوده‌ی خودم به بورس مسلط هستم (حتی محدوده‌ای که خیلی رویش کار کرده‌ام (کف‌های کوتاه‌مدت) را هم نمی‌گویم... مبادا کسی زیان کند).
          فقط این میان یک متخصص
          پلاستوریز سلول‌های بینابینی احتیاج داریم که بیاید در مورد این بیماری تنفسی/ویروسی اظهار نگر کند.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

آخر من چه بگویم؟
            آن هم دستیار؟
            روانپزشک؟؟؟؟
            شما درست می فرمایید جناب محمدحسین
            شما زمانی این موضوع رو گفتید (این خبر را گذاشتید) که هنوز خبر آپدیت نشده بود.
            الان که خبر آپدیت شده که دیگه نباید خبر اشتباه رو انتشار بدن.
            درسته؟؟
            در ضمن به نظرم فعلا بهترین راهکار ماندن در خانه است.
            هر وقت هم کسی برای خرید مایحتاج مجبور شد از خانه بیرون برود با رعایت اصولی که تلویزیون به طور کامل توضیح داده می تونه خیالش راحت باشه.
            این هفته رو پشت سر بزاریم تا ببینیم هفته ی دیگه چی میشه.
            من امروز یه سمینار مهم واسه بورس بود گفته بودن مکان ضدعفونی شده
            دستکش و ماسک و ژل ضدعفونی هم میدن.
            قبل از ورود تب رو هم چک می کنن. کسی که تب داشته باشه رو اجازه ورود نمیدن.
            اما بازم نرفتم.

نظر

• trojan
              ستاره دار(1)
              • Nov 2013
              • 881

قرار بود بيايند درب خانه ها
              خبرش هم رسمي اعلام شد
              اما بعدا چهار نفر كه عقلشون بيشتر مي رسيد مشاوره دادند و خطرات رو گفتن به اين آقايون جوگير
              اقايون هم از اجراي طرح كوتاه آمدند .

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فدرال رزرو آمده است بهره را کشیده پایین. که رونق بشود. (به خاطر رکود ناشی از کرونا که در آینده خواهد آمد.)
                همزمان قیمت زر کشیده بالا.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

♦️جدیدترین توصیه WHO(سازمان بهداشت جهانی)برای پیشگیری از کرونا:

?۱- ویروس کرونا از پوست سالم رد نمی شود و تا ده دقیقه روی پوست زنده است پس اگر دستکش ندارید نگران نباشید فقط نباید دست های خود را به بینی و دهان خود بزنید.

? ۲- ویروس کرونا در سطوح پارچه ای تا ۶-۱۲ ساعت
                  و فلزی ۱۲- ۲۰ساعت
                  و در سطح استیل تا ۲۰ روز! زنده است.

?۳- این ویروس تا ۶۰- درجه سانتیگراد زنده ولی در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد به بالا میمیرد
                  پس بهتر است شستشوها و نظافت ها را با آب گرم انجام داد.

?۴- کرونا ویروس با آب گرم و مواد شوینده خانگی از بین میرود

?۵- لباس ها را زیر نور مستقیم خورشید یا روی شوفاژ ها خشک کنید.

?۶- با آب گرم حمام کنید.

?۷- بهیچ‌وجه آب سرد و غذای سرد نخورید، آب گرم (چای گرم ، قهوه گرم ، و دمنوشهای گرم) بنوشید.

?۸- کلونی ( محل تجمع) اصلی این ویروس در بینی است پس مرتب بینیتان را با آب گرم شستشو دهید.

?۹- اگر به نوشیدنی گرم دسترسی ندارید آدامس بجوید تا گلویتان مرتب با آب دهانتان مرطوب و شستشو شود.

?۱۰-محل زندگی و کارتان تهویه مناسب داشته باشد.

?۱۱- مهم در طول روز چندین مرتبه بمدت ۱۰-۱۵ ثانیه نفستان را نگهدارید و سپس بازدم انجام دهید، اگر سرفه پیدا کردید و یا تنگی نفس حتما به مراکز درمانی مراجعه کنید.
                  نگذارید به مشکل تنفسی دچار شوید و سپس به دکتر مراجعه کنید چون شاید دیر باشد.

?۱۲- اگر به بیرون از خانه میروید( کارمند، کارگر، مغازه دار و...)هستید، اولا : فاصله ۱/۵متری از دیگران را مراعات کنید و دوم: مهم بعلت اینکه این ویروس سنگین است (حدود۴۰۰-۵۰۰ نانومتر ) و به زمین می افتد پس کفش هایتان منبع مهم آلودگی است بهیچ وجه آنرا داخل خانه نیاورید .

?۱۳- موقع عطسه کردن تا جائیکه امکان دارد از دیگران فاصله بگیرید و محکم با هر چیزی که در دسترس شما هست جلوی دهان و بینی خود را بگیرید و برای چند ثانیه ول نکنید تا تمام ترشحات جذب شود و پراکنده نشود.

?۱۴- بعلت درشت بودن این ویروس هر ماسکی می تواند در محیط آلوده محفوظ کننده باشد( پارچه ای ، ویبریلی، با دستمال کاغذی و... )بشرطی که خشک باشد یعنی باید ماسک ها را مرتبا عوض کرد .

?۱۵- لزومی ندارد همه ی لباسهایی که میپوشیم را بشوریم بلکه روی شوفاژ یا نور مستقیم خورشید آنرا پاک می کند.

?۱۶- پس از شستشوی دستها وقتی به جای آلوده نمیرویم دستهایمان را با کرم یا وازلین مرطوب کنیم تا به مرور زمان به اگزما دچار نشویم.

#سهم_شما_انتشار
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

مثقال طلا 25,890,000(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    گرم ۱۸ 5,982,000(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    گرم ۲۴ 7,976,000(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    سکه
                    سکه امامی 59,210,000(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    سکه بهار آزادی 58,300,000(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    نیم 29,900,000(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    ربع 17,600,000(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    گرمی 9,700,000(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    دلار آزاد 153,790(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    دلار مبادله‌ای 42,000(0%) 0 ۱۳ دی
                    دلار حواله 55,600(0%) 0 ۲۸ فروردین
                    دلار سنا 153,162(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    اونس طلا 1,636.41(0.27%) 4.38 ۰۱:۲۰:۲۹
                    اونس نقره 17.21(0.2%) 0.04 ۰۱:۲۰:۲۹
                    نفت سبک 47.06(0.91%) 0.43 ۰۰:۳۰:۱۸
                    نفت برنت 51.42(0.86%) 0.44 ۰۰:۳۰:۱۸
                    نفت اپک 52.65(0%) 0 ۱۴ اسفند
                    Nasdaq 9,018(1.2%) 107 ۰۱:۰۰:۵۹
                    Dow 27,091(1.18%) 317 ۰۱:۰۰:۵۹
                    S&P 500 3,130(1.19%) 37 ۰۱:۰۰:۵۹
                    GlobalDow 3,006(0.31%) 9 ۰۱:۰۶:۰۳
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/03/05, 01:48.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

������۱- ویروس کرونا از پوست سالم رد نمی شود و تا ده دقیقه روی پوست زنده است پس اگر دستکش ندارید نگران نباشید فقط نباید دست های خود را به بینی و دهان خود بزنید.

������ ۲- ویروس کرونا در سطوح پارچه ای تا ۶-۱۲ ساعت
                      و فلزی ۱۲- ۲۰ساعت

������۳- این ویروس تا ۶۰- درجه سانتیگراد زنده ولی در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد به بالا میمیرد

������۴- کرونا ویروس با آب گرم و مواد شوینده خانگی از بین میرود

������۵- لباس ها را زیر نور مستقیم خورشید یا روی شوفاژ ها خشک کنید.

������۶- با آب گرم حمام کنید.

������۷- بهیچ‌وجه آب سرد و غذای سرد نخورید، آب گرم (چای گرم ، قهوه گرم ، و دمنوشهای گرم) بنوشید.

������۸- کلونی ( محل تجمع) اصلی این ویروس در بینی است پس مرتب بینیتان را با آب گرم شستشو دهید.

������۹- اگر به نوشیدنی گرم دسترسی ندارید آدامس بجوید تا گلویتان مرتب با آب دهانتان مرطوب و شستشو شود.

������۱۰-محل زندگی و کارتان تهویه مناسب داشته باشد.

������۱۱- مهم در طول روز چندین مرتبه بمدت ۱۰-۱۵ ثانیه نفستان را نگهدارید و سپس بازدم انجام دهید، اگر سرفه پیدا کردید و یا تنگی نفس حتما به مراکز درمانی مراجعه کنید.

������۱۲- اگر به بیرون از خانه میروید( کارمند، کارگر، مغازه دار و...)هستید، اولا : فاصله ۱/۵متری از دیگران را مراعات کنید و دوم: مهم بعلت اینکه این ویروس سنگین است (حدود۴۰۰-۵۰۰ نانومتر ) و به زمین می افتد پس کفش هایتان منبع مهم آلودگی است بهیچ وجه آنرا داخل خانه نیاورید .

������۱۳- موقع عطسه کردن تا جائیکه امکان دارد از دیگران فاصله بگیرید و محکم با هر چیزی که در دسترس شما هست جلوی دهان و بینی خود را بگیرید و برای چند ثانیه ول نکنید تا تمام ترشحات جذب شود و پراکنده نشود.

������۱۴- بعلت درشت بودن این ویروس هر ماسکی می تواند در محیط آلوده محفوظ کننده باشد( پارچه ای ، ویبریلی، با دستمال کاغذی و... )بشرطی که خشک باشد یعنی باید ماسک ها را مرتبا عوض کرد .

������۱۵- لزومی ندارد همه ی لباسهایی که میپوشیم را بشوریم بلکه روی شوفاژ یا نور مستقیم خورشید آنرا پاک می کند.

������۱۶- پس از شستشوی دستها وقتی به جای آلوده نمیرویم دستهایمان را با کرم یا وازلین مرطوب کنیم تا به مرور زمان به اگزما دچار نشویم.

#سهم_شما_انتشار
                      چه می‌گویند اینها؟
                      با ۳۰ درجه که اگر قرار بود بمیرد درون بدن حتی بدون تب می‌مرد!
                      یعنی برای اینها دمای درون بدن و بیرون بدن فرق می‌کند؟ بیرون با ۳۰ درجه گرمشان می‌شود و می‌میرند ولی داخل با ۳۷ درجه هم نمی‌میرند؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• wxy4u
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 330

������۱- ویروس کرونا از پوست سالم رد نمی شود و تا ده دقیقه روی پوست زنده است پس اگر دستکش ندارید نگران نباشید فقط نباید دست های خود را به بینی و دهان خود بزنید.

������ ۲- ویروس کرونا در سطوح پارچه ای تا ۶-۱۲ ساعت
                        و فلزی ۱۲- ۲۰ساعت

������۳- این ویروس تا ۶۰- درجه سانتیگراد زنده ولی در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد به بالا میمیرد

������۴- کرونا ویروس با آب گرم و مواد شوینده خانگی از بین میرود

������۵- لباس ها را زیر نور مستقیم خورشید یا روی شوفاژ ها خشک کنید.

������۶- با آب گرم حمام کنید.

������۷- بهیچ‌وجه آب سرد و غذای سرد نخورید، آب گرم (چای گرم ، قهوه گرم ، و دمنوشهای گرم) بنوشید.

������۸- کلونی ( محل تجمع) اصلی این ویروس در بینی است پس مرتب بینیتان را با آب گرم شستشو دهید.

������۹- اگر به نوشیدنی گرم دسترسی ندارید آدامس بجوید تا گلویتان مرتب با آب دهانتان مرطوب و شستشو شود.

������۱۰-محل زندگی و کارتان تهویه مناسب داشته باشد.

������۱۱- مهم در طول روز چندین مرتبه بمدت ۱۰-۱۵ ثانیه نفستان را نگهدارید و سپس بازدم انجام دهید، اگر سرفه پیدا کردید و یا تنگی نفس حتما به مراکز درمانی مراجعه کنید.

������۱۲- اگر به بیرون از خانه میروید( کارمند، کارگر، مغازه دار و...)هستید، اولا : فاصله ۱/۵متری از دیگران را مراعات کنید و دوم: مهم بعلت اینکه این ویروس سنگین است (حدود۴۰۰-۵۰۰ نانومتر ) و به زمین می افتد پس کفش هایتان منبع مهم آلودگی است بهیچ وجه آنرا داخل خانه نیاورید .

������۱۳- موقع عطسه کردن تا جائیکه امکان دارد از دیگران فاصله بگیرید و محکم با هر چیزی که در دسترس شما هست جلوی دهان و بینی خود را بگیرید و برای چند ثانیه ول نکنید تا تمام ترشحات جذب شود و پراکنده نشود.

������۱۴- بعلت درشت بودن این ویروس هر ماسکی می تواند در محیط آلوده محفوظ کننده باشد( پارچه ای ، ویبریلی، با دستمال کاغذی و... )بشرطی که خشک باشد یعنی باید ماسک ها را مرتبا عوض کرد .

������۱۵- لزومی ندارد همه ی لباسهایی که میپوشیم را بشوریم بلکه روی شوفاژ یا نور مستقیم خورشید آنرا پاک می کند.

������۱۶- پس از شستشوی دستها وقتی به جای آلوده نمیرویم دستهایمان را با کرم یا وازلین مرطوب کنیم تا به مرور زمان به اگزما دچار نشویم.

#سهم_شما_انتشار
                        ما نمی‌دونیم حرف کی رو‌باور‌کنیم؟ نوشته وقتی دیدید مشکل تنفسی دارید به پزشک مراجعه کنید و اگر نکنید شاید دیر شده باشد! خوب الان خیلیها سرفه می‌کنن و شاید سرماخوردگی و انفولانزا هم دارن. مسوولین ما هم که میگن تا مشکل حاد نشده مراجعه نکنید!

ما وقتی مشکلی در حد سرفه و گلودرد داریم بالاخره سه مشکل تنفسی محسوب می‌شه و باید مراجعه کنیم به پزشک یاخیر؟!

تازه اینا میگن تا وضعیتت حاد نشده هم ازت تست کرونا نمیگیرن.

مردیم از این همه استرس و نا امیدی در این کشور..

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط wxy4u پست شده است View Post
                          ما نمی‌دونیم حرف کی رو‌باور‌کنیم؟ نوشته وقتی دیدید مشکل تنفسی دارید به پزشک مراجعه کنید و اگر نکنید شاید دیر شده باشد! خوب الان خیلیها سرفه می‌کنن و شاید سرماخوردگی و انفولانزا هم دارن. مسوولین ما هم که میگن تا مشکل حاد نشده مراجعه نکنید!

ما وقتی مشکلی در حد سرفه و گلودرد داریم بالاخره سه مشکل تنفسی محسوب می‌شه و باید مراجعه کنیم به پزشک یاخیر؟!

یک برنامک را v.behdasht معرفی کرده. گمان کنم در آن این موارد را بپرسند.
                          راه دیگر تماس است. با یک تماس تلفنی آدم خیالش راحت می‌شود.
                          ================
                          توضیح برنامک که اکنون پیدا کردم:

چطور متوجه شوم به بیماری کرونا مبتلا شدم یا خیر؟

اپلیکیشن جدید وزارت بهداشت در کنار ارائه خدماتی مانند آموزش مقابله با کرونا و درمان آن در قالب ویئو ها و محتوای متنی، یک ابزار تست سلامت را پیاده سازی کرده است که با استفاده از آن می توان با جواب به پرسش ها و تست ساخته شده، از سلامت خود مطلع شد. با دانلود اپلیکیشن سامانه مقابله با کرونا وزرات بهداشت ایران از سلامت خود مطمئن شوید و در غیر این صورت مراحل گفته شده را طی کنید. اگر سوالاتی مانند آیا کرونا دارم؟ آیا باید به بیمارستان مراجعه کنم؟ و… در ذهن شماست از این اپلیکیشن استفاده کنید.
                          و این:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

@daroo100

@tebeslamidarman

@payedarseoostad

@eslamteb

@markazetebbeeslami

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط wxy4u پست شده است View Post

بابا استرس واسه چی آخه؟؟؟؟
                              نهایته نهایته نهایتش مرگه دیگه.
                              /.:biggrinsmiley.:/
                              مگه ما تا دیروز میدونستیم امروز زنده ایم یا نه.
                              هر لحظه ممکنه بمیریم خب
                              اینم یه روش جدید مردنه دیگه...
                              :D
                              استرس نداره که.
                              همش که نباید تصادف و سرطان و سکته مغزی و سکته قلبی و اینا باشه.
                              خب کرونا هم یه روش جدیده دیگه. مدل چینیش.
                              :d
                              دیگه ما که همه چیزمون چینی شده مرگمون هم چینی بشه. چی میشه آخه ؟؟؟؟
                              :))
                              به قول دکتر حلت که تو لایو دیشبش آمپر چسبونه بود:
                              بابا نترسید . اخرش می میریم راحت می شیم دیگه.
                              می گفت والا بمیریم از این همه استرس راحت میشیم.
                              /.:biggrinsmiley.:/
                              البته ناگفته نماند دکتر حلت تأکید اکید دارن که تو خونه هاتون بمونین و فعلا از خونه بیرون نرید تا همه جا امن و امان بشه.

نظر

• تیدی آلفا
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2540

اکانت توییتری موتلفه از فوت خانم فاطمه رهبر خبر داد...

نظر

در حال کار...
                                X