پاسخ : کاهش دامنه نوسان در بورس از 5 به 2
فقط بالا بفروشد. همین.
================================================== =
منظور این است که سازمان بورس موقتا این قانون را گذاشته که همه چیز در صف خرید قفل شود و با این کار دولت راحت بتواند در حجم زیاد عرضه کند.
مثلا همینجور هر روز میلیارد میلیارد سهم برای وبصادر و شبندر و ... صف خرید چیده بشود و دولت هم هر روز نیمی از آن را بدهد!
یا کلی عرضه اولیه با همین قیمتهای بالا ارایه کند و بازار نریزد.
یک همچنین چیزی.
بعد که دولت کارش را تمام کرد دوباره قانون مسخرهشان را بردارند و حالا آن موقع بازار ریخت... نریخت... زیاد برایشان مهم نیست...
این البته یک احتمال است.
معلوم نیست پشت پردهی این قوانین مندرآوردی و عاقلانه چیست.
چیزی که ما از این دولت دیدهایم از آغاز همین بود.
نام خودشان را گذاشتند تدبیر و امید. ولی من در دلم همهاش احساس میکنم دولت موزیگری و ریا و فریب و دروغ و ناامیدی و خیانت است.
(ولی به هر حال... عدو شود سبب خیر. مطمئنا.)
در اصل توسط roya123 پست شده است
View Post
منظور این است که سازمان بورس موقتا این قانون را گذاشته که همه چیز در صف خرید قفل شود و با این کار دولت راحت بتواند در حجم زیاد عرضه کند.
مثلا همینجور هر روز میلیارد میلیارد سهم برای وبصادر و شبندر و ... صف خرید چیده بشود و دولت هم هر روز نیمی از آن را بدهد!
یا کلی عرضه اولیه با همین قیمتهای بالا ارایه کند و بازار نریزد.
یک همچنین چیزی.
بعد که دولت کارش را تمام کرد دوباره قانون مسخرهشان را بردارند و حالا آن موقع بازار ریخت... نریخت... زیاد برایشان مهم نیست...
این البته یک احتمال است.
معلوم نیست پشت پردهی این قوانین مندرآوردی و عاقلانه چیست.
چیزی که ما از این دولت دیدهایم از آغاز همین بود.
نام خودشان را گذاشتند تدبیر و امید. ولی من در دلم همهاش احساس میکنم دولت موزیگری و ریا و فریب و دروغ و ناامیدی و خیانت است.
(ولی به هر حال... عدو شود سبب خیر. مطمئنا.)
نظر