کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بلی دیگر .....می خواهند بورس اهسته تر رشد کند حداقل
خیلی از دوست و آشنایان در یکماه گذشته و ه چه جلو تر می آیم بیشتر ...تماس می گیرند درخواست راهنمایی و عرض تبریک و گاها حتی درخواست پول و یا شراکت در کار خودشان را می دهند :D (فکر می کنند هرکه در بورس است ابر سرمایه دار شده است :| (نمی دانم چطور متوجه شدن اصلا در بورس حضور دارم....احتمالا دهان به دهان :| )
به شما دوستان از این قبیل پیشنهاد ها زیاد نشده جدید؟
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
خیلی از دوست و آشنایان در یکماه گذشته و ه چه جلو تر می آیم بیشتر ...تماس می گیرند درخواست راهنمایی و عرض تبریک و گاها حتی درخواست پول و یا شراکت در کار خودشان را می دهند :D (فکر می کنند هرکه در بورس است ابر سرمایه دار شده است :| (نمی دانم چطور متوجه شدن اصلا در بورس حضور دارم....احتمالا دهان به دهان :| )
متاسفانه با دو نفر از فامیل به خاطر رد پیشنهاد به اختلاف خورده ام
من هم به کسی نگفتم چطور فهمیدن و شماره ام را چطور گیر آوردن حیرانم
البته من به یک نفر که اون رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم خودم پیشنهاد دادم ولی اون قبول نکرد
کار دنیا نمیدونم چرا اینطوری است
همش تقصیر این محمد حسین خودم هست،آواتارش رو عوض کرد و دوباره انگشت حیرت به دهان گرفت
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
یک کلام بگویید میخواهیم بورس افت کند (و راهش را هنوز پیدا نکردهایم) و خلاص:
ببینید دوست عزیز ...بنظرم بهترین مدیر بانک تو این چند سال تو مملکت ما ایشون بوده......ایشون هست که با این همه مشکلات هنوز دلار رو خوب نگهداشته توجه کنید عرض کردم خوب نگهداشته میتونست بدتر باشه اگر مدیرای قبلی بودن!......ایشون یک آدم اقتصادی است و کار بلد بر عکس مدیرای قبلی .....اتفاقا رشد بورس رو مدیون این شخص هستیم بخاطر کارهایی که برای بانک ها کرد و باعث شد نقدینگی بیاد تو بورس
ایشون بنظرم یک شخص مسولیت پذیر هست و این اوضاع و شرایط حساس را درک کرده و مخالفت خود را با اعمال محدودیت نوسان اعلام کرده....یعنی کسی که از جنس بازار سرمایه نیست و مدیر بازار رقیب هست؟!
با این شرایط روسیاهی برای مسئولان بورس خودمون بوده همیشه...از سال 91 در این بازار فعالیت میکنم هیچ وقت تصمیم منطقی و عقلانی نگرفتن این سازمانیها......و هربلایی سرمان آوردند از داخل خودمون بوده نه بیرونی ها که تو این یکی دو روز مشخص شد جریان چی بوده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با سلام و احترام
ظاهرا لغو شده خبرگزاری فارس :
بنا به دستور وزیر اقتصاد و رئیس شورای عالی بورس دامنه نوسان در بورس و فرابورس از روز شنبه 17 اسفند از ۲ درصد به روال قبل برمیگردد.
[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
آخه یکی نیست به اینا بگه الاغ جون این وظیفه شما نیست که بگین چی بخرن چی نخرن
شما به فکر زیر ساخت ها باشید که هسته تون چندین ساله رو اعصابمون هست
اونیکه میخره مسئولیت اش با خودش هست که چی میخره ....بنیادی میخره یا زیان ده اینو که شما نباس بگین
انشاله که کرونا بگیرین با این تصمیماتتون ....دیگه اعصابی نمونده برامون
آخه یکی نیست به اینا بگه الاغ جون این وظیفه شما نیست که بگین چی بخرن چی نخرن
شما به فکر زیر ساخت ها باشید که هسته تون چندین ساله رو اعصابمون هست
اونیکه میخره مسئولیت اش با خودش هست که چی میخره ....بنیادی میخره یا زیان ده اینو که شما نباس بگین
انشاله که کرونا بگیرین با این تصمیماتتون ....دیگه اعصابی نمونده برامون
آقای دژپسند!
وزیر محترم اقتصاد و دارایی!
لطفا به هرچی بهش اعتقاد دارین قسم!
توی همون جلسه شاپور محمدی و باندش رو برکنار کنین.
خیری ازشون ندیدیم.
هر وقت بازار خواست نفس بکشه خرابش کردن.
یه بار گفتن رفع عطش کردیم.
یه بار گفتن عمق بازار رو افزایش دادیم.
حالا هم که افتادن به جون بازار.
مگر شما مافوق شاپور محمدی نیستید؟ مگر دستور به لغو تصمیم نابخردانه این مسئولین بی خرد نداده اید؟؟
پس چرا از دستور شما تمکین نمی کنند؟؟
حداقل برای حفظ حرمت و شان و شخصیت وزارت اقتصاد و شخص رییس جمهور و دولت جمهوری اسلامی ایران این .... و اطرافیانش را برکنار کنید!!
به من شده /.:biggrinsmiley.:/
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر