در مسیر حقـــوقـــی ها
Collapse
X
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام
باسلام
شايع شده خريدار حقوقي صدرا مهر اقتصاد است؟!
شايع شده وصندوق سهام ايران خودرو را خواهد فروخت؟!
شايع شده كارگزاري مفيد كالسمين ميخرد؟!
شايع شده دانايان فاراك ميخرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
طیب جان اینا که همش سئوالی بود !!!! :-)شخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
طیب جان اینا که همش سئوالی بود !!!! :-)
واما عملكردهاي شركتهاي حقوقي در جهت روند در بعضي مواقع تاثير گذار ودر اكثر مواقع تعيين كننده بوده واگر دقت
فرماييدخريد وفروش شركتهايي را قرار داده ام كه در روزهاي قبل رفتارهاي متفاوت و كنترلي ويا متضادي داشته اند
وحتي بر خلاف انتظارات بازار عمل كرده اند پس در نتيجه سوال برانگيز وتعجب هم خواهد داشت.
دانايان خالي كردن فاراك در250خريد ديروز وامروز
دانايان ازمحل فروش فاراك خريد وپست؟!
وصندوقفروش ايران خودرو دراتي و لحاظ كردن فروش در بودجه بندي و عمل انجام نشده(توافق )
كارگزاري مفيد داره كالسمين ميخره يحتمل در 700تومان خواب بوده حقير خالي كردم قبلا
مهر و رفتارها و باورها .................................................
همه نوشته هاي حقير توهماتي است كه دارم؟!همين وبس
نظر
-
باسلامي مجدد
دوست گلم فك كنم دلايلي نوشتم هر چند علامت سوال تنها پرسيدن از مخاطبين نيست بلكه تلنگري به رفتارها ميتونه باشه
واما چرا نوشتن را انتخاب كرده ام؟ چون نوشته ها مورد نقد قرار ميگيره و حقير هم در اين ايام پيري ميتونم چيزهايي ياد بگيرم.
خب حالا نوبت شماست نقد كنيد تا ياد بگيرم.
نظر
-
در اصل توسط FENCER پست شده است View Postشرح در متن !در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام منظورم این نبود، منظورم این نیست که خدای نکرده دروغ نوشته شده؛ لینکش اینترنتی که بشه مستقیم به آدرس بریم و ببینیم. ممنون. اینو دیدم.
بعد از ورود به سایت
قسمت گزارشات تشریف ببیرید ،اونجا بخش تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی رو انتخاب بفرمایید ،بر مبنای فایل اکسل یا پی دی اف مشخص کنید و بعد از دانلود داخل جدول تمام سهام رو نوشته
جدولی که من دیشب آمار رو ازش گرفتم رو قسمت صدرا رو پیوست میکنم
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط FENCER پست شده است View Postشرح در متن !در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
طیب جان اینا که همش سئوالی بود !!!! :-)در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلامي مجدد
دوست گلم فك كنم دلايلي نوشتم هر چند علامت سوال تنها پرسيدن از مخاطبين نيست بلكه تلنگري به رفتارها ميتونه باشه
واما چرا نوشتن را انتخاب كرده ام؟ چون نوشته ها مورد نقد قرار ميگيره و حقير هم در اين ايام پيري ميتونم چيزهايي ياد بگيرم.
خب حالا نوبت شماست نقد كنيد تا ياد بگيرم.
سلام جناب طیب عزیز
نه نه اصلا منظور فرهاد عزیز اونجور که شما تصور کردین ،نیست ،انقدر فرهاد خوش قلب و مهربان هست که بعد از مدتی آشنایی مطمئن هستم از دوستان صمیمی خواهید شد مثل من که سالهاست نتونستم ازش دل بکنم (و اون علامتی که فرهاد انتهای پستش گذاشته نشون دهنده این بوده که به شما علاقمنده و میخواد با یه مزاح کوچیک ارتباط نزدیکتر بشه) البته همینطور هم شما در این مدت که در خدمتتون بودم شیفته مرام و طرز نگارش و اخلاق والای شما شدم.
فقط مشکل اینه چون بعضی مواقع چون همدیگرو دقیق نمیشناسیم امکان داره سوء برداشت بشه ،من هردو عزیز رو دوست دارم و میشناسم و میدونم یه سوء برداشت بوده .
برای هر دو آرزوی سلامت و موفقیت دارم
سلام جناب طیب عزیز
نه نه اصلا منظور فرهاد عزیز اونجور که شما تصور کردین ،نیست ،انقدر فرهاد خوش قلب و مهربان هست که بعد از مدتی آشنایی مطمئن هستم از دوستان صمیمی خواهید شد مثل من که سالهاست نتونستم ازش دل بکنم (و اون علامتی که فرهاد انتهای پستش گذاشته نشون دهنده این بوده که به شما علاقمنده و میخواد با یه مزاح کوچیک ارتباط نزدیکتر بشه) البته همینطور هم شما در این مدت که در خدمتتون بودم شیفته مرام و طرز نگارش و اخلاق والای شما شدم.
فقط مشکل اینه چون بعضی مواقع چون همدیگرو دقیق نمیشناسیم امکان داره سوء برداشت بشه ،من هردو عزیز رو دوست دارم و میشناسم و میدونم یه سوء برداشت بوده .
برای هر دو آرزوی سلامت و موفقیت دارمسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postبلي فرمايشتان كاملا درسته.
واما عملكردهاي شركتهاي حقوقي در جهت روند در بعضي مواقع تاثير گذار ودر اكثر مواقع تعيين كننده بوده واگر دقت
فرماييدخريد وفروش شركتهايي را قرار داده ام كه در روزهاي قبل رفتارهاي متفاوت و كنترلي ويا متضادي داشته اند
وحتي بر خلاف انتظارات بازار عمل كرده اند پس در نتيجه سوال برانگيز وتعجب هم خواهد داشت.
دانايان خالي كردن فاراك در250خريد ديروز وامروز
دانايان ازمحل فروش فاراك خريد وپست؟!
وصندوقفروش ايران خودرو دراتي و لحاظ كردن فروش در بودجه بندي و عمل انجام نشده(توافق )
كارگزاري مفيد داره كالسمين ميخره يحتمل در 700تومان خواب بوده حقير خالي كردم قبلا
مهر و رفتارها و باورها .................................................
همه نوشته هاي حقير توهماتي است كه دارم؟!همين وبس
سه تا سوال دارم
اول اینکه آیا مفید واقعا داره کالسیمین می خره؟
دوم اینکه آیا دانایان در فروشش اشتباه کرده؟
سوم اینکه آیا شما کار درستی کردی که کالسیمین رو 700 فروختی؟
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postسلام جناب طیب عزیز
برای هر دو آرزوی سلامت و موفقیت دارم
جناب holyعزيز حقير نوكري تمامي كاربران اين سايت رابراي خودم افتخار بسي بزرگ ميدانم چرا كه از هر كسي يك كلمه ياد بگيرم خاك زير پاش هم هستم آقافرهادرا هم دوست گلم وسرورم ميدانم.چه برسه به اينكه دلگير باشم.
واما نوشته اي كه مورد نقد قرار نگيره كاملا بي ارزش خواهد بود.جور استاد به زمهر پدر
از بنده نوازي شما هم ممنونم.
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام
جناب holyعزيز حقير نوكري تمامي كاربران اين سايت رابراي خودم افتخار بسي بزرگ ميدانم چرا كه از هر كسي يك كلمه ياد بگيرم خاك زير پاش هم هستم آقافرهادرا هم دوست گلم وسرورم ميدانم.چه برسه به اينكه دلگير باشم.
واما نوشته اي كه مورد نقد قرار نگيره كاملا بي ارزش خواهد بود.جور استاد به زمهر پدر
از بنده نوازي شما هم ممنونم.
آقا ما مخلصیم اونم به جان و دل
طیب جان اصلا" بحث سر نقد و این حرفا نیست عزیز ، فقط این علامت(؟) منو متعجب کرد
حالا متوجه شدم که شیوه نگارش شما همینه . منتها خدا وکیلی آقایی کن هر وقت سئوال
پرسیدی دو تا علامت (؟) بذار (((شوخی)))
خیلی گلی طیب جان
دکتر ممنون از پست به جا و به موقع شما
شخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
در اصل توسط Lme پست شده است View Postسلام ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما
سه تا سوال دارم
اول اینکه آیا مفید واقعا داره کالسیمین می خره؟
دوم اینکه آیا دانایان در فروشش اشتباه کرده؟
سوم اینکه آیا شما کار درستی کردی که کالسیمین رو 700 فروختی؟
دوست گلم بلي كارگزاري مفيد چند روزه كه كالسمين ميخره.
دانايان امروز هم حدودا 5ميل فروخته البته اين از كد اصلي واما از نظر حقير ميتونست به قيمت بالا هم بفروشه؟!آيافروش به بازار بوده؟!كنترلي بوده؟! ويا خروج كلي از فاراك؟! (ارزيابي رفتارهاي مديريتي)
واما حقير قيمت خريدم در كالسمين 700تومان بوده نه فروش
سپاسگزارم
نظر
-
شنیده میشود :شرکتهای سرمایه گذاری صبا تامین و صندوق بازنشستگی نفت فروشندگان سهام کالسیمین بودند
شنیده میشود : شرکت سرمایه گذاری پارسیان فروشنده سهام مپنا بودحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
طیب عزیز سلام
اول اینکه ما خیلی مخلصیم
دوم اینکه جسارت بنده رو ببخشین
سوم اینکه یا شما اشتباه تایپی داشتید(كارگزاري مفيد داره كالسمين ميخره يحتمل در 700تومان خواب بوده حقير خالي كردم قبلا) یا من منظور شما رو بد متوجه شدم که بنده رو عفو بفرمائید
چهارم اینکه من شنیدم دانایان داره از فاراک خارج میشه میره سمت وساپا
پنجم اینکه بازم مخلصیم
نظر
نظر