بسياري از صندوقهاي سرمايه گذاري در حال خريد وساپا هستند. شنيده شده سود سال بعد را بالاي 100 اعلام ميكنه
در مسیر حقـــوقـــی ها
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postخيلي از صندوقهاي سرمايه گذاري . ضمن اينكه دانايان پارس هم ديروز اومد بالاي 1 درصد ديگه
این سهما بهار سال آینده دیدن داره...الان که همه تو کاره بز خری هستنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده استجناب رستمي چه سهمي خوبه بخريم؟
دوست عزيز
قبل از عيد بازار 1 روز مثبت و 1 روز منفيه (همچنين خيلي از سهم ها) ولي من رو گروه خودرو (مثل بهمن) و گروه روي مثبتم .خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
جناب رستمی..شما هم آخر این ماه میری شکار؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
منظورم اینه بهترین موقع برای خرید..اواخر اسفنده؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط Lme پست شده است View Postطیب عزیز سلام
اول اینکه ما خیلی مخلصیم
دوم اینکه جسارت بنده رو ببخشین
سوم اینکه یا شما اشتباه تایپی داشتید(كارگزاري مفيد داره كالسمين ميخره يحتمل در 700تومان خواب بوده حقير خالي كردم قبلا) یا من منظور شما رو بد متوجه شدم که بنده رو عفو بفرمائید
چهارم اینکه من شنیدم دانایان داره از فاراک خارج میشه میره سمت وساپا
پنجم اینکه بازم مخلصیم
حقير مخلصتر
واما همكاري بيمه ايران با صدرا را در پيش رو داريم كه شاهد حذف بدهي هاي صدرا واضاف شدن سود صدرا ودر نتيجه
وام 500ميلياردي مشكلي نخواهد داشت.
طبق شنيده ها مهر اقتصاد از خريداران صدرا ودر اينده اي نه چندان دور چند شركت حقوقي هم به جمع خريداران اضاف خواهند شد.
نظر
-
شنیده میشود :سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک ، سرمایه گذاری تدبیر و پرشیا ایکوئیتی فاند فروشندگان فولاد و شرکت مهر اقتصاد ایران خریدار فولاد مبارکه بودند.
شنیده میشود : صبا تامین نیزدر جمع خریداران نماد حفاری شمال دیده شده
شنیده میشود:صبا تامین امروز در جمع خریداران بیمه آسیا نیز دیده شدهحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
شنیده میشود: شرکت آینده گستر در بین فروشندگان سهام پست بانک دیده شده است
شنیده میشود:شرکت سرمایه گذاری صبا تامین و افق آتیه ساوالان فروشندگان فولاد بودند.حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
شنیده میشود در نماد آذراب کارگزاری حافظ و کارگزاری آگاه در جمع خریداران بودند
شنیده میشود در نماد حفاری شمال شرکت بیمه پارسیان خریدار و شرکت دانایان پارس فروشنده بودند
شنیده میشود در نماد بانک ملت ، شرکت بین المللی عمران رضوی فروشنده بود.حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
نظر