کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام:
دوستان باتوجه به موارد زیر بنظر وسینامناسب می باشد:
- پوشش بیش از95درصدی 9ماهه
- حداقل سود مخابرات درسال مالی 1389
- تقسیم سود 100درصدی درمجمع
- افزایش سرمایه 33در2دی ارروز های آتی
- حمایت سهامدارعمده بعنوان مسائل معاملات روز جاری
این نوشتار به مفهوم خرید قطعی نمی باشد بلکه پیشنهاد به منظور بررسی خرید می باشد.
جهت جلوگیری از افزایش بی رویه سکه وتاثیر منفی
1-افزایش تعداد شعب بانک عرضه کننده
2-عرضه نامحدود سکه
3-توجه ویژه به بورس
4-افزایش نرخ سود بانکی
فکر می کنید سیاست آقایون چی می تونه باشه؟
با عرض سلام خدمت استاد پناهی عزیز
قیمت بعد از طی مسیر نزولی در کف قیمتی به سمت بالا خط روند نزولی را که معتبر هم بود را شکسته بود من خیلی به نمودار دقیق نشدم .حجم معاملات بالا در مسیر صعودی بعد از عبور از خط روند نزولی ان هم حجم افزایشی خود تاییدیه خوبی بر احتمال ادامه صعود و دور شدن از خط را می داده است . کف قیمتی و در محدوده حمایت قیمتی روند (400) علی رغم اینکه بنیادی سهم چه باشد مطلوبیت خاصی دارد که خریدار را به سمت خود جذب می کند .
با تشکر
من تکنیکالیست از کدوم قاعده تکنیکال به این قضیه پی بردم؟
هدفم از این سوال تنها برای دوستان تازه کاره تا یکی از قواعد بسیار مطمئن سودآوری رو که بهش ایمان 100% دارم رو بیان کنم ;)
سلام بابک جان
آقا من ذیتا این سهم رو ندارم ( با اینکه تقریبا تمام نمادها رو به جز چند مورد خاص)
اگر اون موقع نموداری ازش داشتی و بر مبنای اون تحلیل کردی میشه همون نمودار رو بزاری تا ما تازه وارد ها یه درس مهم ازتون بگیریم؟
سپاسگذارم
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
با عرض سلام خدمت استاد پناهی عزیز
قیمت بعد از طی مسیر نزولی در کف قیمتی به سمت بالا خط روند نزولی را که معتبر هم بود را شکسته بود من خیلی به نمودار دقیق نشدم .حجم معاملات بالا در مسیر صعودی بعد از عبور از خط روند نزولی ان هم حجم افزایشی خود تاییدیه خوبی بر احتمال ادامه صعود و دور شدن از خط را می داده است . کف قیمتی و در محدوده حمایت قیمتی روند (400) علی رغم اینکه بنیادی سهم چه باشد مطلوبیت خاصی دارد که خریدار را به سمت خود جذب می کند .
با تشکر
نظر