در اصل توسط نیما پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postهمون دوستی که از شمواد اخبار خوبی داد اکنون از شصفها اخبار خوبی داده ضمنا دوستان تکنیکالی هم رو سهم نظر دارند خودم فعلا زیر 390 15000 تا برداشتم تا ببینیم چی میشه....
<این هم تایید استاد مارال صفا>پتروشیمی اصفهان
واگرایی مثبت macd الگو پرچم احتمال زیاد رشد سهم در میان مدت تا 620 تومان <به تاپیک بررسی روند شرکت ها مراجعه کنید>
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postامروز خودم شصفها اضافه کردم امیدوارم دوستان هم استفاده کرده باشن.....از شنبه شاهد استارت عالی این سهم خواهیم بود....
<این هم تایید استاد مارال صفا>پتروشیمی اصفهان
واگرایی مثبت macd الگو پرچم احتمال زیاد رشد سهم در میان مدت تا 620 تومان <به تاپیک بررسی روند شرکت ها مراجعه کنید>
بنظر من بهترین گزینه معدنی ها هستند. والبته غدیروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
45% فروشش در داخله و ما بقی صادرات
دلار در سال 89 1034 تومن و در سال 90 1040 دیدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط نیما پست شده است View Postازدوستان وفعالین بورس خواهشمندم یک لیست ازسهامهای که نرخ ارزدرصادراتشون تاثیر می گذاره معرفی نمایندباتشکر
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمهران شصفها خوراکشو هم به دلار میگیره(از شپنا) پس تاثیر افزایش نرخ ارز روش یکسویه نیست
بنظر من بهترین گزینه معدنی ها هستند. والبته غدیر
نظر
-
-
دوستان یک از بچه ها زنگیده میگه معاملات ثاخت دوباره زیاد شده نکنه دوباره......
بله گفتم اینجا هم بگم تک خوری نباشه به شما دوستان هم توصیه میکنم به اندازه 10% سبدتون ثاخت در محدوده 295 تا 310 بردارین ضرری توش نیست انشا الله تا 2-3 روز دیگه خبر یه عرضه میاد و قطعا ثاخت تا 350 میره......
ضمنا پیشنهاد خرید تپمپی هم به قوت خود باقیست ....سربلند باشید...
نظر
-
با سلام
mehran جان شما هر روز پیشنها د خرید میدی دستت درد نکنه ولی کو پولللللللللللللللللللل؟
عید که ایران بودم موقع امدنم یکی از دوستانم پیشنهاد خرید داد من هم تو سایت تالار بورس نوشتم
زعفران سحر خیز اعلا قالیچه ابریشم و تابلو فرش و خشکبار و خلاصه هر چی تو راهی داده بودن حراج زدم:D:)):)آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
rojan عزیز من 3-4 روزی یه پیشنهاد اینجا میدم پیشنهاد هامم همونایی است که خودمون در حال خرید هستیم و اگه پول نباشه هم مینویسیم مانند اون خنصیر که نوشتم فعلا پول ندارم....اما توصیه من اینه که چیزی حدود 25% پولتان را با این سبک خرید و فروش کنید جواب میدهد....
نظر
نظر