بازار یه کورسوی امیدی اخروقت نشون داد تاببینیم فردا از مابهترون می ذارن بازار راه خودشو بره یا بازم حرکت بازار و عقب می ندازن
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
با سلام
تجربه میگه برای خرید تا از روند مثبت بازار مطمئن نشده اید وارد نشوید .....
کمی دیرتر خریدن بهتر از این است که بخرید و دوباره در صف فروش گیر کنید .....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
با سلام و عرض ادب
تاپیکی باز کردم با عنوان " هدفمندی یارانه ها -جریان نقدینگی - قول دولت ."
سریع تاپیک منتقل شد به اسم دیگه و بلافاصله 20-30 تا پست .کپی پست زده شد . نه هوس پست زدن دارم و نه هوس تاپیک باز کردن .
و من از این دوست عزیز " نصیر " گله دار م . فقط و فقط یک تاپیک می خواستم باز کنم با زدن چند پست و ذکر چند نکته . این پست جناب کاپیتان دیدم یاد این مطلب افتادم . و جالب اینکه اون دو کلمه اخر عنوان رو تغییر داده به جاش نوشته و پیامد هایش . من اون دو کلمه اخر عنوان رو نوشته بودم تا مطلبی را ذکر کنم . نمی خواستم دو کلمه شسته روفته ژورنالیستی باشه .
نظر
-
دوستان یک نکته را فراموش نکنید در بازار احساسی وارد نشوید
این چند روز به خاطر مسایل سیاسی بازار احساسی بود
این مسیله باعث شد خیلی ها احساسی بفروشند و خیلی ها عقلانی بخرند
حالا از فردا شاید بازار رنگ عوض کنه ولی همونهایی که در منفی خریدند اینبار به شمایی که احساسی در صف خرید نشسته اید سهمهایشان را غالب میکنند
دوستان یک نکته را فراموش نکنید
فاند سهم
تعدیل پیش رو
دور نمای سود سهم
مجمع پیش رو
تقسیم سودبالا در جمع
اینها فاکتورها خریدتان باشد نه صف خرید وخرید فلان حقوقی
نظر
-
-
با ورود مهر به بازی وساپا
با خرید دانایان از وساپا
از تعدیل غریب الوقوع وساپا
از بازگشت سایپا به نوار صعود و تاثیر ان بر وساپا
از نزدیک شدن به مجمع و سود 80 تومنی برای وساپا
فکر کنم یکی از کم ریسک ترین سهمهای بازار با توجه به 320 کف محکم ساخته شده برای سهم همین وساپا باشد
نظر
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوستان یک نکته را فراموش نکنید در بازار احساسی وارد نشوید
این چند روز به خاطر مسایل سیاسی بازار احساسی بود
این مسیله باعث شد خیلی ها احساسی بفروشند و خیلی ها عقلانی بخرند
حالا از فردا شاید بازار رنگ عوض کنه ولی همونهایی که در منفی خریدند اینبار به شمایی که احساسی در صف خرید نشسته اید سهمهایشان را غالب میکنند
دوستان یک نکته را فراموش نکنید
فاند سهم
تعدیل پیش رو
دور نمای سود سهم
مجمع پیش رو
تقسیم سودبالا در جمع
اینها فاکتورها خریدتان باشد نه صف خرید وخرید فلان حقوقی
نظر
-
یا خدا
صف خرید سایپا شده 22میلیون و فولاد 27 میلیون وسایپا 25 میلیون
معلوم هست این ملت چشونه شرط میبندم دیروز 95 درصد از همینا تو سر خودشون میزدن همیه سهم ها رو بفروشنفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
دوستان این سهم ها تقریبا به انتهای اصلاح خودشون رسیدن و برای خرید میتونن گزینه های مناسبی باشن
بوعلی ama50
چادرملو ma50
داروپخش
کابلهای شهید قندی
مهرکام پارس
فولاد
حفاری شمال
رایان سایپا
سرمایه گذاری سپه
ممنون میشم نظرتون رو بگیدفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
نظر