سلام ببخشيد سيگنالش چيه؟
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
سلام
اینو آوردم بالا تا تنها یک چیزی از دوستان بپرسم
در نماد کابل سازی تک تقریبا تمام دوستان بنیادی کار نظری منفی بر روی سهم داشتن.زمانی که قیمت سهم 397 تومن بود یعنی 48 روز پیش!
الان بر اساس قواعد تکنیکالی که من اونموقع دیده بودم قیمت آخرین معامله سهم شده 501 تومن یعنی فعلا 27% گین.(کاری به حجم معاملات ندارم فعلا )
خوب حالا سوال؟
من تکنیکالیست از کدوم قاعده تکنیکال به این قضیه پی بردم؟
هدفم از این سوال تنها برای دوستان تازه کاره تا یکی از قواعد بسیار مطمئن سودآوری رو که بهش ایمان 100% دارم رو بیان کنم ;)
در اصل توسط shade پست شده است View Postاستاد پناهی عزیز با سلام . تو بازه 1/5 ساله حداقل و حداکثر 370 و 624 . ابتدا از 390 صعودی شده و بعد اصلاح 50 درصدی ( 500 تومن ) و بعد گپ امتداد و دوباره تقریبا به همان اندازه قبل از گپ نزولی شده . رشد سهم در سال قبل منفی بوده .فک کنم منظور گپ امتداد و برابری دو طرف گپ و منفی بودن رشد سال گذشته . و تکرار مجدد صعود قبل از اصلاح بوده . اگر ممکن است تصحیح و راهنمایی بفرمایید . منتظر درس شما هستیم استاد .
با 290000 صف خرید ببینید رو چه قیمتی بسته شده
من تکنیکالیست اصلا اون موقع حوصله نداشتم صورتهای مالی شرکتو بررسی کنم.از طیب خان پرسیدم ایشون چیزی در موردشون نمیدونستن.فاندامنتالیستام اصلا و ابدا تاییدش نکردند ولی سهم رشد کرد.چرا؟؟؟!!!!!
چون واگرائی مثبت مخفی زده بوددددددددد ;)
جواب سوال همین بود
نظر
-
-
کپی همین واگرائی الان هم تو دید دیلی و هم ویکلی تو فاراک قابل رویته . یه کم مثبت بزنه کافیه سر rsi به بالا خم شه اون موقع صف میلیونی خرید خواهد بود.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postکپی همین واگرائی الان هم تو دید دیلی و هم ویکلی تو فاراک قابل رویته . یه کم مثبت بزنه کافیه سر rsi به بالا خم شه اون موقع صف میلیونی خرید خواهد بود.وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Postیدونه از این واگراییها هم بزار تو وصنعت و تا 180 دست بهش نزن بابک جان.
فعلا باهاش هستیم :xآخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/05/05, 17:21.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postکپی همین واگرائی الان هم تو دید دیلی و هم ویکلی تو فاراک قابل رویته . یه کم مثبت بزنه کافیه سر rsi به بالا خم شه اون موقع صف میلیونی خرید خواهد بود.هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postمیشه یه کم راجع به واگراییمثبت که تو شکل مشخص توضیح بدین. مگه این حالت نشونه خروج از سهم نیست.
و اما واگرائی
سپه عزیز این واگرائی که میبینید واگرائی مثبت مخفی هست.اینو تعمیم بدین به هفتگیش که اونم مثبت مخفیه فقط به نمه باید مثبت بشن که با توجه به اینکه هر دو تو کفشونن پس احتمالا این دو سهم + فاذر ( قابل توجه رژان عزیز) این هفته بر میگردن
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postاینم مثل صدرا مماس بر روند صعودیشه.من احتمال خیلی خیلی زیاد میدم که هفته پیش رومون مثبت باشه مخصوصا تجهیزاتی ها و سرمایه گذاریها
و اما واگرائی
سپه عزیز این واگرائی که میبینید واگرائی مثبت مخفی هست.اینو تعمیم بدین به هفتگیش که اونم مثبت مخفیه فقط به نمه باید مثبت بشن که با توجه به اینکه هر دو تو کفشونن پس احتمالا این دو سهم + فاذر ( قابل توجه رژان عزیز) این هفته بر میگردن
ممنون خیلی موافقم.
نظر
نظر