مصطفی جون داداشم چشو ابرو میای مگه خودت داداش نداری؟
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
سلام قربان عرض ادب...همچنان دارم خیلی امیدوار بودم حداقل به پی بر ای پنج برسیم و دلیلی برای اینقدر بی انرژی بودن سهم نمیبینم...نا امیدم کرد واقعا. ..دل بریدم از گروه وصنعت برای همیشه فقط منتظرم به سود برسم و بفروشمش...بنده یک دونه از ولصنم و افست را نفروختم...
نظر
-
-
مهران این ختراک واگرایی مثبت شدیدی داره.قدرت خریدار هم تقویت شده.
الانم تقریبا کف تاریخیه.
اگر بسلامت از 82 و 83رد بشه،براحتی تا 90 بالا میره.
خبر خاصی داخلش داری؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمهران این ختراک واگرایی مثبت شدیدی داره.قدرت خریدار هم تقویت شده.
الانم تقریبا کف تاریخیه.
اگر بسلامت از 82 و 83رد بشه،براحتی تا 90 بالا میره.
خبر خاصی داخلش داری؟
مصطفی جان خبر خاص خیر. ..از روش کف شناسی خودم و امید استفاده میکنیم روی این سهم همینطور....چند روزی هواشو داشتیم تو منفی دیگه یک عدد هم نمیداد..جو خودرویی ها مثبت است...پدرش تایرا و برادرش خموتور رشد خوبی را تجربه کرده ان..شناور سهم بسیار پایین است به خصوص زیر قیمت اسمی...در دو سال گذشته هم دو یا سه حرکت مناسب داشته است...مقاومتش رو میتونه با یک روز جو مثبت گروه سپری کنه..با این اوضاع و قیمت دلار به نظرم گروه خودرو همچنان پیشتاز خواهد بود...چند روز پیش هم با استاد یوسف صحبت میکردم تاییدشان را گرفتم....این سهم ها را با توجه به بازار و جو موجود میخرم برای نوسان 14 -18%.... اما پیشنهادم به دوستان همچنان دفارا است...فردا انشا الله و در صورت پاس شدن چکم کمی دیگر دفارا میخرم....
نظر
-
رانفور برای هدف 15%
ولصنم هدف 10%
واتی هدف 7%
فکر کنم امروز آقا مهران بتونه از ولصنم خارج بشه منتظر باش ازت بخرم. ;)قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
رانفور
دوستان یه خبر جالب دارم براتون
می دونید که هر تراکنشی در کارت های عابر بانکها سودی است برای رانفور
خوب پیش خودتان حساب کردید این خبر تغییر رمزها و جابجا کردن پولها چه سود هنگفتی برای رانفور دارد؟
اصلا" شاید این کار رو خود رانفور انجام داده که همه هجوم بیارن به عابر بانکها و تغییر رمز و تراکنش انجام بدهند
دیروز هر جا می رفتم همه عابر بانکها صف بود و مردم داشتند پولهاشون رو توی چندین کارت عابر بانکشون انتقال می دادند تا همه پول یکجا و توی یک کارت نباشه
به این میگن مغر اقتصادی رانفوری ها
تراکنش میلیونی = سود چندین برابر
رانفور همه را شگفت زده خواهد کردThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postرانفور
دوستان یه خبر جالب دارم براتون
می دونید که هر تراکنشی در کارت های عابر بانکها سودی است برای رانفور
خوب پیش خودتان حساب کردید این خبر تغییر رمزها و جابجا کردن پولها چه سود هنگفتی برای رانفور دارد؟
اصلا" شاید این کار رو خود رانفور انجام داده که همه هجوم بیارن به عابر بانکها و تغییر رمز و تراکنش انجام بدهند
دیروز هر جا می رفتم همه عابر بانکها صف بود و مردم داشتند پولهاشون رو توی چندین کارت عابر بانکشون انتقال می دادند تا همه پول یکجا و توی یک کارت نباشه
به این میگن مغر اقتصادی رانفوری ها
تراکنش میلیونی = سود چندین برابر
رانفور همه را شگفت زده خواهد کردقانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
همراه میبنده واسه مجمع، سودش هم فردای مجمع پرداخت میشه
احتمال داره تو مجمع بیش از پیش بینی تقسیم بشه
پیش بینی سال دیگه هم که مثبته
می تونه تو این قیمت ها گزینه خیلی کم ریسکی باشه. احتمالا بعد از مجمعش همراه با اخابر یه حرکت دیگه هم داشته باشندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ومعادنحبرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
نظر