کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دقیقا بازار در مرحله فروش هیجانی قرار داره در بسیاری سهم ها و موقع خریده دقیقا!
البته باید به عوامل محیطی هم توجه داشت و مثلا سهمی خرید که از هدفمندی آسیب کمتری ببینه یا عوامل جهانی روش تاثیر کمتری داشته باشه. در کل پی به ای بازار اصلاحش مناسب بوده و به نظرم سهم درست اگه انتخاب بشه خیلی بهتر از نقد بودنه
دقیقا بازار در مرحله فروش هیجانی قرار داره در بسیاری سهم ها و موقع خریده دقیقا!
البته باید به عوامل محیطی هم توجه داشت و مثلا سهمی خرید که از هدفمندی آسیب کمتری ببینه یا عوامل جهانی روش تاثیر کمتری داشته باشه. در کل پی به ای بازار اصلاحش مناسب بوده و به نظرم سهم درست اگه انتخاب بشه خیلی بهتر از نقد بودنه
زمان اشتباه یا درست بودن این نظریه رو معلوم میکنه 1 وقتایی حرف فروش هیجانی نیس صحبت از اعتماد رخت بسته از بازاره مث خبر دیروز تحقیق و تفحص از سازمان بورس شما بگین اینو کجای دلمون بزاریم
زمان اشتباه یا درست بودن این نظریه رو معلوم میکنه 1 وقتایی حرف فروش هیجانی نیس صحبت از اعتماد رخت بسته از بازاره مث خبر دیروز تحقیق و تفحص از سازمان بورس شما بگین اینو کجای دلمون بزاریم
من هر چی نگاه می کنم شرایط از اردیبهشت پارسال خیلی بهتره؛ همون پارسال کسانی که از صف فروش های 100 میلیونی اون موقع خرید می کردند همه سود خوبی کردند.
به جز بلایای طبیعی و جنگ و وقایع از این دست که کلا نابود می کنه همه چیز رو، به من بگید خرید رایان مثلا تو انین قیمت چه ریسکی داره؟! مثلا فملی تا چند می تونه پایین بیاد؟
تپمپی چند برابر سرمایش فقط سهام بانک سامان داره، مثلا تا چند میاد پایین؟
مثلا همراه اول چه ریسکی متوجهش هست که پی به ای زیر 5 گرفته؟
تمام بحث هایی که مر فامیید رو اگه وزن بدیم باز هم نسبت ریسک به ریوارد در بسیاری سهم ها خیلی جذاب شده. بازم تاکید می کنم خرید یلخی و هیجانی در صف خرید های 4خرداد توصیه نمیشه بلکه الان زمان خریده
نوشته شده در 19 اردیبهشت
خرید فجر زیر 165 فراموش نشه
38 تومن تا سال قبل انباشته داشته، یه 26 تومن هم امسال داره روش میاد!
شد 64 تومن انباشته!
سهام شناور سهم هم حدود 3درصد شده به گمانم
یه تعدیل مثبت بده سهم تا 250 هم احتمالا بره.
با افزایش تولید غیر کارمزدی،سود امسال شرکت هم حداقل 40 تومنه[/quote]
---------------------------------------
خوب اینم از صف خرید سهم
امیدوارم دوستان از فرصت نهایت استفاده رو برده باشن=;
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
آقا من يه سوتي بدي دادم
فكر كردم حپترو 200 درصد افزايش سرمايه داده و كلي حق رو 106 تومن خريد امروز يه 8 درصد ضرر كردم حالا موندم چيكار كنم
كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
با تشكر
وپترو هم در موقعیت خوبیه فکر کنم تا 102 در هفته بعد بره.
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر