وگستر زیر 294 محشره
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
پارسان فکر میکنم تو این قیمتها خوب. من خودم 740 و 710 خریدم.
تا امروز تقریبا هر روز 1% منفی بود.
ولی از امروز فکر نمیکنم اینجوری ادامه داشته باشه.[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
با سلام و عرض ادب
دوستان حواسشون به رتکو باشه
سهم از مجمع اومده و تنها 30 تومان تقسیم کرده
اگر در محدوده 250 و پایینتر باز شد خرید خوبی خواهد بود
موفق باشید
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
-
در اصل توسط فری زبل پست شده است View Postحتوکا با هدف 545
فاراکح رو منفی 8
مپنای 220 تومنی مفته
حتاید خشکه خشکه و خریدارش از 11/30 به بعد میرنجه
سهام خیلی بهتر وباریسک کمتر موجوده ..به نظرم در خرید این یکی خیلی احتیاط کنید ..واگرایی منفی خغن در تایم هفتگی.....
نظر
-
هيچي تو اين بازار براي خريد خوب نيست. بازار نيست كه 10 درصد بالاتر بخريد ولي مطمئنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
دوستان چند تا سهم که کف رو سوراخ کرده و موقع برگشت بازار میتونه یه سود خوب 10-15 درصدی حداقل بده تو سه چهار روز معرفی کنید با دلیل ممنون. من یه چند روزی بیخیال بورس بودم ........
کنور هم که کف رو سوراخ کرده .... زاگرس هم به نظرم بدک نیست با این قیمت دلار ....... ولساپا و حقش هم خوبن .....
من که هر چی نگاه میکنم ارزنده میان البته با مقایسه با قیمت هایی که تو ذهنم بوده فبلا و قبلا دوست داشتم بخرم..............
نفروشید بابا سهامتون رو مفت.......... خوش به حال اونایی که بالای 40 درصد نقد هستن ...........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/09, 21:51.///
نظر
نظر