در اصل توسط naruto پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در حال حاضر شاهد معاملات مثبت در قیمت 200 تومان در نماد وتوشه هستیم
با توجه به اعلام سود مناسب 60 توماني براي سال 91 و ناو بالاي 300 تومان سهم در قميتهاي فعلي كم ريسك و مناسب ارزيابي ميشود.
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...76885047867737یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
دوستانی که نقد هستند با ریزش قندیها مجددا" وگستر خوب خواهد شد
به نظر من که وگستر 303 تومانی مفته
یه کم بخرید ضرر نمی کنید
وگستر با ورود زیر مجموعه هایش کولاک خواهد کرد
پله ای وگستر بخرید
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
نظر
-
با توجه به این که چند روز پیش حجم زیادی روی 380 تومان در رایان جابجا شد و همینطور عدم وجود فروشنده زیاد به نظر نباید قیمت از 380 پایین تر بیاد و در نتیجه خرید حق تقدم در این قیمت ها واقعا بدون ریسکه. در کنار این در صورت رشد سهم تا 450 (که تقریبا همه اساتید تکنیکالیست تاییدش کردند) حق تقدم تا 250 بالا خواهد اومد که یک رشد ناقابل 50 درصدی در پی خواهد داشت.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
امروز خودم خريدم و از قبلم دارم هر روزم ي حقوقي جديد داره تو سهم ميادش با اينكه اصلا دوست ندارم ي سري از سهامها رو بيارم تو چشم ولي به دوستانه گلم پيشنهاد ميدم سخت اژند رو زير نظر داشته باشن بد نيست با حد ضرر 110 تومن خريدش خوبهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
وصندوق-سکاب-ثترانقانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postباسلام همراه شما تتران هستم نظراتان وتوکا بااین افت چیست ؟تشکرقانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدوستان توی پیام خصوصی فرمودن این دو سهم نقد شونده نیستن.خب حق هم با این دوستانه.
اما ... دعبید چند روزه دیگه مجمع تصمیم گیری در مورد افزایش سرمایه 200 درصدی از انباشته داره. الانم مشاهده میکنید که فروشندهاش چند نفرن.
دعبیدو میبینی بنظر میرسه فروشنده هاش دیگه کم اوردن یا قصد فروش ندارن ;)
از صبح نسشتم تو 720 نامردا نمیدنیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسلام مصطفی جان
دعبیدو میبینی بنظر میرسه فروشنده هاش دیگه کم اوردن یا قصد فروش ندارن ;)
از صبح نسشتم تو 720 نامردا نمیدن
سلام حامد جان
دیگه فروشنده خاصی نداره. اینطور که مهران آمارشو در آورد،فروشنده هفته*های قبل،کد دکتر برادران(اگر اشتباه نکنم) مدیر عامل قبلی شرکت بود که به خارج از کشور رفتن و وکیلشون در حال نقد کردن داراییهای ایشون بود.کد ایشون هم اون هفته کاملا خالی شد.
دیگه آماده آماده س.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سغرب
این سهم رو چندین ساله دنبال می کنم
آیا باورتان میشه سه ساله که بعد از برگزاری مجمع و پرداخت سود قابل ملاحظه ، بلافاصله به قیمت بسته شدن قبل از مجمع بر می گردد
سیمان غرب از اون سهمهایی هستش که استثناء باید باهاش رفت مجمع
این رو نگفتم که کسی الان بره سهمو بخره ها ، اینو گفتم که برید قیمتهای سهم و روند معاملات رو تو سه سال گذشته ببینید
اونوقت متوجه بشید که خداوکیلی چه سهم بینظیریه
یکی سغرب و یکی هم وسپه
خداییش جفتشون کولاک هستند
حواسها طبق گفته جناب پر ریسک به وبهمن هم باشه
وبهمن از زیر 80 تومان توصیه به خرید شده
واقعا" 76 تومان دیگه کف تاریخی این سهم بود
دوستان باید سهمهایی رو حواستون بهشون باشه که دیگه تو کف کف هستند و کلی برگشت خوردند نه اینکه برید یه سهمی که صف خرید آنچنانی داره برید تو صف خریدش
به نظر من وتوکای امروز تو صف فروش بینظیر بود
وتوکا از 330 به این قیمت رسیده
چرا ؟ چون حامی نداره
ولی وساپا رو ببینید تا یه خبر افزایش سرمایه اومد حامی هر روز فقط حجم مبنا رو میده که سهم هر روز 4 درصد رو بخوره
و مثل وصنعت نیست که یهو میاد 17 میلیون صف واتی رو میده!!!!!!!!!!!!!
سهمهای عالی جهت رشد مناسب
کمرجان - وساپا- تیمپی - وساخت - غمارگ - بکام - خگستر - وتوکا- وگستر
البته باید کف سهمهای فوق را خریداری نمایید
موفق و سلامت و پیروز باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
نظر