در اصل توسط payan پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط مبتدی بورس پست شده است View Postبیش از دویست اندیکاتور تکنیکال داریم. واقعا حوصله می کنید این همه اندیکاتور را بررسی کنید؟
از اینها درکنار سایر الگوهای تکنیکالی + موج شماری سهم ، میتوان بهترین و بیشترین استفاده را برد .
بنظرم بهترین راهکار برای خرید سهام تلفیق موارد ذیل هست :
1) خواندن گزارشات شرکتها
2) پیگیری سهمهای معرفی شده از متبحران ثابت شده
3) بررسی تکنیکی سهم
4) روانشناسی بازار و گروه مربوطه و در نهایت سهم مربوطه
5) پیگیری اخبار مهم تاثیر گذار بر صنایع و بورس
نظر
-
در اصل توسط مبتدی بورس پست شده است View Postاعتقاد چندانی به تکنیکال و بنیادی ندارم و حال و حوصله لازم برای خواندن تحلیل و بررسی را ندارم و فقط سهام معرفی شده را با مسولیت خودم می خرم. چند سهم هم میخرم تا کمتر ریسک کنم. چرا به هر کس یا هر برندی نباید اطمینان کنم؟
اینگونه که شما انگیزه ای لازم را برای سهامداری دارید بعید میدانم برای سرمایه ای که وارد میکنید احساس نگرانی داشته باشید !
توصیه جدی من به شما اینست که یا کلا فکر بورس را از سرتان بیرون کنید یا اگر اعتقاد و حال و حوصله ندارید احتیاجی به پرسش هم برای خرید سهم ندارید! فقط چند کلیک روی صفحات این فروم کافیست!! #-oما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط مبتدی بورس پست شده است View Postاعتقاد چندانی به تکنیکال و بنیادی ندارم و حال و حوصله لازم برای خواندن تحلیل و بررسی را ندارم و فقط سهام معرفی شده را با مسولیت خودم می خرم. چند سهم هم میخرم تا کمتر ریسک کنم. چرا به هر کس یا هر برندی نباید اطمینان کنم؟دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط مبتدی بورس پست شده است View Postاعتقاد چندانی به تکنیکال و بنیادی ندارم و حال و حوصله لازم برای خواندن تحلیل و بررسی را ندارم و فقط سهام معرفی شده را با مسولیت خودم می خرم. چند سهم هم میخرم تا کمتر ریسک کنم. چرا به هر کس یا هر برندی نباید اطمینان کنم؟
یخورده هم حاصل دست رنج خودتونو بخورید بد نیس ;)پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postمث اینه که بگید من میخام دکتر بشم ولی اعتقادی به دارو و قرص و شربت و طبابت ندارم !!!
یخورده هم حاصل دست رنج خودتونو بخورید بد نیس ;)
نظر
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postخوب شما یه کاری کن دوست عزیز برو تو بازار دلار دو حالتم بیشتر نداره یا میره بالا یا میاد پایین!!!!نه تکنیکال میخواد نه فاند دیگه نمیخواد تو بازار سهام خودتو درگیر بسته شدن سهم و تعدیل منفی و گره و شناور و پی بر ایی و اینا کنی همون دلار خریدو فروش کن خوبه ما هم اعتقادی به افرادی که به تکنیکال و بنیادی اعتقاد ندارند نداریم!!!!بهتر است تو این بازار نیایند
نظر
-
در اصل توسط مبتدی بورس پست شده است View Postدوست عزیز دلار از سهام پرریسک تر می باشد. اگر یادتان باشد پارسال همین موقع دلار حدود 1300 تومان بود ولی یکی از مسولین (اگر اشتباه نکنم ریس کل بانک مرکزی) گفته بود قیمت دلار حباب است و قیمت واقعی دلار 900 تومان است. خیلی ها آن موقع فکر می کردند قیمت دلار از 1300 تومان پایین تر خواهد آمد اما الان دلار 2600 تومان است. اما واقعا از کجا معلوم در آینده بالا خواهد رفت یا نه؟ اما در مورد سهام اگر به خبر های صحیح شرکت دسترسی داشته باشیم میتوانیم به سود برسیم ولی دلار به مسایل سیاسی و تصمیمات دولت در ارتباط هست.
با سلام
بورس هم به دلار ارتباط دارد
این چه منطقیه که می گید فقط اطلاعات و خبرهای شرکتها مهمه!!
خب اگر دلار گران شود سهمهای مربوط به آن که با افزایش دلار سود خواهند برد گران خواهند شد و منفعت خواهند برد
مگر سهام به مسایل سیاسی ارتباط ندارد؟؟؟؟
خب قطعا" رشد سهام ، هم به مسایل سیاسی و هم به افزایش یا کاهش دلار ارتباط دارد.
نظر
-
در اصل توسط یونس گرامی پست شده است View Postبا سلام
بورس هم به دلار ارتباط دارد
این چه منطقیه که می گید فقط اطلاعات و خبرهای شرکتها مهمه!!
خب اگر دلار گران شود سهمهای مربوط به آن که با افزایش دلار سود خواهند برد گران خواهند شد و منفعت خواهند برد
مگر سهام به مسایل سیاسی ارتباط ندارد؟؟؟؟
خب قطعا" رشد سهام ، هم به مسایل سیاسی و هم به افزایش یا کاهش دلار ارتباط دارد.
نظر
-
در اصل توسط مبتدی بورس پست شده است View Postدوست عزیز بورس هم با مسایل سیاسی ارتباط دارد اما نه به اندازه دلار. دلار مستقیما با مسایل سیاسی ارتباط دارد اما بورس به صورت غیر مستقیم با مسایل سیاسی در ارتباط می باشد. بنابراین دلار پرریسک تر از سهام میباشد.
اصلا" اینطور نیست
دلار به مسایل سیاسی ارتباط داره و بورس هم به دلار پس نتیجه می گیریم که بورس به دلار ارتباط داره
ضمنا" اگه خدای ناکرده جنگ بشه دیگه هیشکی هیچ سهمی نمی خره ولی دلار فورا" سر به فلک خواهد زد
در شرایط تحریم های اقتصادی ، که همانند جنگ است ، ارزش دلار و افزایش قیمت آن به مراتب از بورس بهتر است .
دلار به زودی قیمتهای 3000 تومان را خواهد دید
دلار پرریسک تر از بورس نیست !!! بلکه در این شرایط که احتمال جنگ حتی چندین درصد ( درصد کم ) هم باشد ، ریسک بورس بیشتر از دلار است
به خصوص برای شما که اسم مبتدی بورس را برای خود انتخاب کرده اید
همه دوستان درست راهنمایی کرده اند ، کسی که از بورس سررشته ندارد ، در این شرایط دلار یا سکه بخرد بهتر است
موفق باشیدهیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
در اصل توسط دربانی پست شده است View Postبا سلام
اصلا" اینطور نیست
دلار به مسایل سیاسی ارتباط داره و بورس هم به دلار پس نتیجه می گیریم که بورس به دلار ارتباط داره
ضمنا" اگه خدای ناکرده جنگ بشه دیگه هیشکی هیچ سهمی نمی خره ولی دلار فورا" سر به فلک خواهد زد
در شرایط تحریم های اقتصادی ، که همانند جنگ است ، ارزش دلار و افزایش قیمت آن به مراتب از بورس بهتر است .
دلار به زودی قیمتهای 3000 تومان را خواهد دید
دلار پرریسک تر از بورس نیست !!! بلکه در این شرایط که احتمال جنگ حتی چندین درصد ( درصد کم ) هم باشد ، ریسک بورس بیشتر از دلار است
به خصوص برای شما که اسم مبتدی بورس را برای خود انتخاب کرده اید
همه دوستان درست راهنمایی کرده اند ، کسی که از بورس سررشته ندارد ، در این شرایط دلار یا سکه بخرد بهتر است
موفق باشید
بورس یک مرکز اقتصادی است که سهام شرکت های اقتصادی در آن معامله می شود و هیچ ربطی به سیاست ندارد. اما با توجه به نوسان قیمت دلار قیمت شرکت ها هم تغییر می کند بنابراین مسایل سیاسی به صورت غیر مستقیم بر بورس اثر دارد. در شرایط فعلی هیچ جنگی صورت نخواهد گرفت. ریسک را در حالتهای مختلف باید حساب کنیم نه فقط یک حالت.
نظر
نظر