خرید فولاز خالی از لطف نیست
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
به چند دلیل خرید قندی ها بخصوص قزوین و قصفها رو برای همین امروز پیش نهاد میکنم
اول اینکه قپیرا که الان سکان هدایت گروه رو درست گرفته دیگه از فروشنده خالی شده (طی چند مرحله صف فروشش جمع شد ) و دیگه فروشنده انچانی نداره و به احتمال زیاد روند فردا و یا اخر وقت این سهم مثبت خواهد شد که در اون صورت قصفها و قزوینی که در معاملات امروز چیزی از دست ندادن و فقط کمی پایانیشون اومد پایین صف خرید میلیونی خواهند شد .
دوم اینکه الان تو اکثر سایتها خبره تعدیل مثبت عابدی این دو سهم پیچیده شده و امکان داره مثل قنقش همین امروز یا فردا گزارشی از سوی این دو ارایه بشه
و سوم اینکه افردای که دارن قصفها و قزوین رو اداره میکنن اگه دقت کنید خیلی افراد کار بلدی هستند و حتی با این که تعدادی از قندی ها صف فروش شدند ولی به این دو حتی اجازه منفی دادن هم ندادند .
ودر اخر اینکه هردو شناوری ناچیزی دارن ، یکی از فاکتورهای مهم سهم برای بالا رفتن همین شناوری کمهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفعلا یا قندی یا نقد ..... نقد بودن بهترین ...........که سر فرصت خرید یه سهم رو اون هم برای نوسان ....... حتوکا و توریل اگه امروز برنگردن منفی فردا جذاب میشن برای یه نوسان 8 درصدی .......
البته برای اونایی که نقد هستن سهم زیاده در موقع برگشت بازار برای نوسان ......باز هم به نظر فردا برای خرید بهتر از امروز باشه ........
بنظر من بعضی سهاما مفتن اصلا ربطی به تحریم ندارن
وقتی بازار منفی شده همه سهام با هم دارن افت میکنن
وقت وقت شکار سهامیه که حسابی پایین کشیدنبي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبنظر من بعضی سهاما مفتن اصلا ربطی به تحریم ندارن
وقتی بازار منفی شده همه سهام با هم دارن افت میکنن
وقت وقت شکار سهامیه که حسابی پایین کشیدن///
نظر
-
سلام بر دوستان
بعد از 3 ماه نقد بودن سهم میخوام بخرم میشه دوستان راهنمایی کنن 3 سهم لطفا
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Postسلام بر دوستان
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Postسلام بر دوستان
با تشکر
آدم هرچی توی این بازار سود کنه چند سال دیگه باید پول دکتر روانشناس و دکتر قلب بده:)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با سلام و احترام و عرض ادب
همه دوستان و همکاران محترم می دونند که من اصلا" کاربری نیستم که بخواهم بیخود و بی جهت قضاوت کنم و همیشه جانب حق رو می گیرم و اون چیزی که برای همه اعضاء خیر هست را همیشه می گویم. نه اهل جهت گیری هستم و نه اهل حمایت بی خود
همه می دانند که در تاپیک پیشنهاد سهم وقتی قندیها را در پست شماره 2137 پیشنهاد نمودم بازدهی بسیاری از آنها بین 50 تا 100 درصد برای خریداران بود و حتی خودم نیز با انتخاب این سهام برنده جایزه مسابقه ماهانه شدم.
حالا قطعا" یه عده که تازه وارد سهام قندی شدند و از سود 50 تا 100 درصدی جا مونده بودند ، احتمالا" از این حرف من ناراحت خواهند شد.
ولی باید با روند بازار جلو رفت. دلیلی نداره که وقتی گروهی می خواهند استراحت بکنند و روزهای منفی خوردن سراغشان آمده بی خود و بی جهت از گروه قندی حمایت کرد.
قندیها برای نوسان گیری عالیند و در سال یکبار سودهای 50 تا 100 درصدی و بیشتر می دهند ولی به هر حال از فردا شاهد صف های فروش خواهیم بود.
و همین جا می گم تا همه بدونند از همین هفته قندیها به شدت افت خواهند کرد و این نظر شخصیه منه و به نظر من فعلا" تا گران شدن شکر ، و با این گزارشها قندیها صف فروش خواهند بود
دوستان حواسها چهار چشمی بهگروه ساختمان باشه
یا حقThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postبابک جان سلام
تو گروه ساختمانی بیشتر رو چه سهمی میشه حساب کرد با بنیاد خوب و سودهی بالا؟
ممنون
حقيقت امر چون بازار اين ماه تعطيلي بسيار دارد ، احتمالا" رشد شرکتهاي ساختماني بعد از تعطيلات و در هفته سوم شهريور ماه شروع خواهد شد.
فعلا" سهمهاي با حجم مبناي کم و سهمهاي کوچک در ارجحيت قرار دارند:
سهمهايي مانند شفارس – شلعاب – رتکو – پکوير
و به نظر من فعلا" بايد نقد بود و سر فرصت و به موقع سهمهاي خوب را شکار کرد.
ديگر همانند سالهاي گذشته نمي توان روي سهمي با ديد بلند مدت فکر کرد و بايد ديد بورسي عوض شود.
اکثر صندوقها باشناسايي سودهای اندک 8 تا 10 درصد اقدام به فروش سهم خود می نمايند و تعداد کاربران زياد آنلاين نيز جديدا" با همين روش عمل می نمايند . شناسايی سود و خروج و نقد شدن و شناسايی سهمی ديگر جهت سود مجدد و به همين منوال
ديد شخصي من سبدي با حداکثر 2 يا 3 سهمه نه بيشتر و تازه اکثرا" نقد بودن را ترجيح می دهم.
اينطوري درسته که ريسک بالايي را متحمل مي شويد ولي قطعا" در صورت شناسايي سهام برتر ، سود بيشتري را نيز خواهيد برد.
از بين سهام ساختماني من به شخصه : وساخت و آس پ را مي پسندم که افتهاي قابل ملاحظه اي داشته اند . به خصوص وساخت که حجم هاي بسيار خوبي در هفته هاي گذشته معامله شده و احتمال رشد آن زياد است . البته بهتر است با چندين نفر ديگر نيز مشورت نماييد و سپس تصميم نهايي را خودتان بگيريد.
من به شخصه هميشه همين کار را انجام مي دهم. موفق و سلامت و در پناه حق باشيد.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نوشته اصلی توسط Hossein4000
سلام بر دوستان
با تشکر
خوش به حالت که پول نقد داری
دقیقا زمان ورود به بازار سهام همین مواقع است که همه از ترس در حال حراج سرمایه هایشان هستند.
فقط توجه داشته باش ورق دارد بر می گردد به سمت شرکتهایی که مصرف کننده مواد اولیه هستند و در این ده سال گذشته از اوج به قعر کشیده شده اند و البته برعکس
نظر
-
در حال حاضر شاهد معاملات مثبت در قيمت 193 تومان در نماد کروی هستيم
با توجه به اوضاع بنيادي مناسب انتظار ميرود شاهد افزايش تقاضا باشيم
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...87503301679573یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
در حال حاضر شاهد معاملات در قيمت 65 تومان در نماد خزامیا هستيم
با توجه به انتشار خبرهاي مناسب در مورد اين گروه و قيمت بسيار پايين انتظار ميرود كم كم شاهد افزايش تقاضا باشيم
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...89887561569709یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
نظر