کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم باید مدتی دیگه صبر کرد دوست عزیز
من خودم قزوین دارم رو 738 سوار شدم چون اصلاح خوبی کرده بود ولی بقیه هنوز جا واسه اصلاح دارن
بیشتر سود های بورسیم رو از قندی ها بردم و باهاشون به نوعی بزرگ شدم
یادمه چند وقت پیش باز دوباره بین بچه ها بحث شد که زمان ورود به قندی ها فرا رسیده ولی گفتم نه(اتفاقا همون روز جناب معتضدی(سپهبد) در تالار بورس اومدند در تاپیک کچاد و کگل و فولاد مطلب زدن حتی یه پست هم تو تاپیک قند نزدن که یعنی جا واسه اصلاح داره)
از لحاظ بنیادی اصفهان خوبه.امسال قمرو هم تونسته جذب چغندر خوبی داشته باشه
یه توصیه برادرانه هم به دوستان بکنم و اون این که فقط به اخبار رسمی در مورد قند اعتماد کنین نه این که فلان کاربر چی میگه
گزارش شرکت ها رو مد نظر قرار بدین
تاپیک قند و شکر تالار بورس هم کمتر بخونین بهتره.اونجا همه حرفه ای اند ;)
هر وقت دوستان خواستن تو پیغام خصوصی در مورد ظاهر و باطن ;) قندی ها در خدمتم>:d<
سلام
لطفا اگر قندی ها هنوز جا برای اصلاح قیمت دارند با نمودار نشان دهید
ممنونم
بنده به تاریخ 15 تا حداکثر 22 ژانویه 2013 برای اتمام اصلاح زمانی رسیدم
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
سلام آقایون کارشناسا
آقا من اولین پستم توی این فارومه
و می خوام اولین خریدم رو توی بورس انجام بدم
برای همین به اولین پیشنهاد نون و آب دار از سوی شما نیازمندم
می خوام یه شبه پولدار شم ( هیچی هم پول ندارم )
خخخخخخخخ
همکنون نیازمند یه پیشنهاد تپل هستیم ( ستاد دربدران تازه ازدواج کرده بی پول ) :d
اين شركت، از واحدهاي تجاري زير مجموعه شركت فولاد صبانور مي باشد. مالكيت 100% اين شركت به فولاد صبانور تعلق دارد.
اين شركت دو طرح عمده كنستانتره سازي سنگ آهن را در دستور كار خود دارد.
1- طرح كنستانتره همدان
به منظور استفاده از ذخاير كم عيار معادن باباعلي و گلالي (متعلق به فولاد صبانور) طرح احداث كارحانه كنستانتره به ظرفيت 600 هزار تن در آذر سال 89 به برنامه 20ماهه تا تير 91 در نظر گرفته شد، پس از تاخير در اجراي طرح برآوردهاي تغييراتي حاصل گرديد، و زمان بهره برداري به ابتداي سال 92 تغيير يافت. اين كارخانه توانايي توليد 600 هزار تن كنستانتره به مدت 10 سال را دارد. هر تن كنستانتره سنگ آهن با عيار 68% بالاي 130 دلار قيمت دارد.
2- كنستانتره كردستان
به منظور استفاده از ذخاير كم عيار معادن شهرك كردستان (متعلق به فولاد صبانور) طرح توسعه يك كارخانه با ظرفيت توليد ساليانه يك ميليون تن مد نظر قرار گرفت. كه از طرف شركت فولاد صبانور به شركت آينده سازان فولاد البرز انتقال يافته است.
اين طرح در دو فاز انجام ميشود:
الف) فاز اول: كارخانه 325 هزار تني
ب)فاز دوم: كارحانه 675 هزار تني
پيش بيني ها حاكي از آن است، كه فاز اول طرح تا اسفند سال جاري راه اندازي مي شود.
تاثير سودآوري بهره برداري با فرض اجراي طرح در زمان بندي مشخص و با فرض مقدار تناژ توليد يكسان با سال قيمت:
قيمت دلار: 3000 تومان
سنگ آهن با عيار 56-59 ميانگين 75$
توليد : 600 هزار تن سنگ آهن عيار 68%
توليد 325 هزار تن كنستانتره سنگ آهن
توليد 300 هزار تن سنگ آهن با عيار 56-59
تاثير افزايش سودآوري هر سهم در سال 92: بالاي 950 تومان
با فرض تاخير!!! 6 ماهه در هر دو طرح:
قيمت دلار:3000 تومان
ميانگين قيمت هر تن سنگ آهن: 75$
توليد سنگ آهن با عيار 56-58: 750 هزار تن
توليد با عيار 68%: 300 هزار تن
توليد كنستانتره: 150 هزار تن
تاثير سودآوري به ازاي هر سهم: 800 تومان
حال اگر ميانگين هر تن سنگ آهن را با افزايش 10% و قيمت هر دلار تا 3600 تومان برود (يعني حدود 20% ) سود شركت چيزي بين 1000 تا 1300 تومان فقط براي سال بعد (سال 92) خواهد شد.
با به ثمر رسيدن ذوب آهن غرب كشور در سال 93، سود شركت به 1500 تا 2000 تومان خواهد رسيد.
پرسود باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
سلام آقایون کارشناسا
خخخخخخخخ
ضمن خوش آمد به عنوان یک دوست ونه کارشناس
اول اینکه تاپیک چی... چرا را مرتب پیگیری کن که بسیار سودمنده
دوم اینکه خصوصاً با دید بلندمدت فولادصبانور(کنور) پیشنهاد میشه ولی خود شما بیشتر تحقیق و بررسی کن
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
به اون دوست تازه وارد توصیه اکید ومعادن و برای دوستانی که یه مقدار بیتشر کار کردن قندیها ,میخوان وزن رو در قندیها ثابت کنند دوباره یه گزارش خوب یه گزارش بد!!!!!!!قشکر خوب قشرین بد قپیرا حوب قثابت بد قهکمت خوب بد بعدی ؟؟؟شاید قنقش !!!!حالا بعدیا کدومه خدا عالمه اما در تاپیک قشرین هم گفتم وقت قندی داره فرا میرسه این گزارشات بد هم همگی ساختگی و بی اساس هستند البته ساختگی که نه ما فقط یه چیزی به عنوان گزارش درست کردند میخواهند ارسال کنند(بازی با کلمه)دوباره همینجور قمرو خوب حتما قشهد بد قلرست هم حتما خوب قصفها هم حتما بد که وزن گروه حتما مساوی شه که شما توجه نکنید قندیها به زودی 7 یا 10 روز دیگر
سلام آقایون کارشناسا
خخخخخخخخ
اول اینکه من بودم دست زنمو میگرفتم میرفتم این چند روز درکه تا سهم های دربند آزاد بشند
دوم اینکه تاپیک به قول دکتر مهربان امروز چه غلطی کردید وچرا این غلطو کردید هم خوبه :d فقط برای اشنایی با دوستان واساتید
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
سلام
لطفا اگر قندی ها هنوز جا برای اصلاح قیمت دارند با نمودار نشان دهید
ممنونم
بنده به تاریخ 15 تا حداکثر 22 ژانویه 2013 برای اتمام اصلاح زمانی رسیدم
سلام به روی ماهت جناب محمدی عزیز
همیشه از تحیل های بی نطیر شما استفاده کردیم
هر وقت ای دی شما رو میبینم یاد یکی از بهترین دوستانم در دوره تحصیل میافتم ایشون هم فامیلیش محمدی بود یادش بخیر
والا محمدی جان بنده تکنیکال نمی دونم و با توجه به تجربه ام در گروه قند و رفتار بازار این رو گفتم
راسیتش در سهام گروه قند باید یه جمعیت در بین سهام داراش که پایه ثابت گروه هستن حاصل بشه و این که یه عده بخرن و عده ای دیگه خیر، حداکثر نوسانی بیشتر ایجاد نمیکنه...حتی اخبار خوب هم کاری از پیش نمی بره..نمونه اش بسیاره...ولی وقتی همه باشن یه خبر متوسط هم کلی سروصدا به پا میکنه
و بدون این جمعیت این میشه که هر روز سهمی علم بشه یه روز قزوین یه روز ....و خبری از اون حرکت ثابت و با ثبات کل گروه نباشه
خیلی از بچه ها رو می شناسم که رفتن در گروه های دیگه سهامدار شدن که اگه بازار مثل این چند روزه پیش بره و سهام های دیگه منفی بشن احتمال برگشتشون به گروه خیلی زیاده
و این دقیقا یعنی همان زمانی که شما فرمودین
ارادتمند
باز هم حمایت از واتی و ولصنم.
شنفت را امروز از فرصت بدست آمده استفاده کردم و پله دوم خرید را انجام دادم
با مپنا سهامداری میکنم.چون افق روشنی پیش روی سهم می باشد
به اون دوست تازه وارد توصیه اکید ومعادن و برای دوستانی که یه مقدار بیتشر کار کردن قندیها ,میخوان وزن رو در قندیها ثابت کنند دوباره یه گزارش خوب یه گزارش بد!!!!!!!قشکر خوب قشرین بد قپیرا حوب قثابت بد قهکمت خوب بد بعدی ؟؟؟شاید قنقش !!!!حالا بعدیا کدومه خدا عالمه اما در تاپیک قشرین هم گفتم وقت قندی داره فرا میرسه این گزارشات بد هم همگی ساختگی و بی اساس هستند البته ساختگی که نه ما فقط یه چیزی به عنوان گزارش درست کردند میخواهند ارسال کنند(بازی با کلمه)دوباره همینجور قمرو خوب حتما قشهد بد قلرست هم حتما خوب قصفها هم حتما بد که وزن گروه حتما مساوی شه که شما توجه نکنید قندیها به زودی 7 یا 10 روز دیگر
قصفها خیلی خوب
قنقش خیلی خیلی بد
اوضاع شرکت توی جذب چغندر خیلی بد بوده.
فعلا اونقد به فلاکت افتادن که شکر از دولت میخرن و به نرخ آزاد میفروشن.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
وساپا---------------- دوستان وساپا واقعا در این قیمت ها ارزش داره بازار خودرو هم تحرکاتی پشت پرده ومثبت دارد که هر لحظه انعکاس ان به بازار وجود دارد ولی الان این سهم را با پوشش سود خوب و سرمایه گذاری های جدیدش به راحتی میشه خرید
شمواد------------- پس از بازگشایی نشان داد که صعود خود حتمی خواهد کرد
واتی------------------- هدف 360 را براحتی خواهد دید
نظر