پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

با گزارش وتوشه گروه لوازم خانگی
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

دو تا توصیه داشتم:

1) فلامی : این سهم را نخرید . امسال هیچی توش نیست ! سهم زیان انباشته بالای 100 تومان داره و در مجمع هیچ سودی تقسیم نخواهد کرد. و سال بعد هم بعیده سودی تقسیم بکنه ....

بیجهت پولتون را بلوکه نکنید .اگر هم خواستید بخرید که باز هم توصیه نمی کنم ،بعد مجمع بخرید.

2)شدوص: قیمت سهم نسبت به گزارش 6 ماهه بسیار بسیار بالاست.

همه میدونن این سهم تعدیل مثبت داره ولی تو گزارش 9 ماهه بعید بدونم تعدیل زیادی اعلام کنه ( با مقایسه گزارشهای 9 ماهه سالهای قبل نسبت به 6 ماهه میگم)

دوستان به نظر من که چند نفر حقیقی پشت سهم هستن و سهم را دارند بالا می برند و به زودی هم خالی خواهند کرد .

وقتی که گزارش 9 ماهه اومد و سهم تعدیل مثبت آنچنانی نسبت به انتظار نداد و سهم شروع کرد به منفی خوردن ، اونوقت متوجه حرف من خواهید شد.

به دوستانی که می خواهند سهم را در این قیمتها بخرند ، توصیه من اینه که عجله نکنند و بگذارند گزارش 9 ماهه بیاد و بعد اقدام کنند ...

p/e گروه 6 هستش در حالیکه p/e شدوص همین الان بالای 13 هستش
      اصلا" فرض کنیم 55 تومن هم سود بسازه ،
      p/e ده هم بهش بدیم میشه 550 تومان که تازه p/e گروهش 6 هستش

موفق و سلامت و تندرست باشید.
      آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/01/04, 13:52.
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        دو تا توصیه داشتم:

1) فلامی : این سهم را نخرید . امسال هیچی توش نیست ! سهم زیان انباشته بالای 100 تومان داره و در مجمع هیچ سودی تقسیم نخواهد کرد. و سال بعد هم بعیده سودی تقسیم بکنه ....

بیجهت پولتون را بلوکه نکنید .اگر هم خواستید بخرید که باز هم توصیه نمی کنم ،بعد مجمع بخرید.

2)شدوص: قیمت سهم نسبت به گزارش 6 ماهه بسیار بسیار بالاست.

همه میدونن این سهم تعدیل مثبت داره ولی تو گزارش 9 ماهه بعید بدونم تعدیل زیادی اعلام کنه ( با مقایسه گزارشهای 9 ماهه سالهای قبل نسبت به 6 ماهه میگم)

دوستان به نظر من که چند نفر حقیقی پشت سهم هستن و سهم را دارند بالا می برند و به زودی هم خالی خواهند کرد .

وقتی که گزارش 9 ماهه اومد و سهم تعدیل مثبت آنچنانی نسبت به انتظار نداد و سهم شروع کرد به منفی خوردن ، اونوقت متوجه حرف من خواهید شد.

به دوستانی که می خواهند سهم را در این قیمتها بخرند ، توصیه من اینه که عجله نکنند و بگذارند گزارش 9 ماهه بیاد و بعد اقدام کنند ...

p/e گروه 6 هستش در حالیکه p/e شدوص همین الان بالای 13 هستش
        اصلا" فرض کنیم 55 تومن هم سود بسازه ،
        p/e ده هم بهش بدیم میشه 550 تومان که تازه p/e گروهش 6 هستش

موفق و سلامت و تندرست باشید.
        اقای بابک سلام لازم نیست اینهمه توضیح واسه نخریدن سهم بدین اینجوری ادم بهتون شک میکنه که نگنه شما از سهم شدوص عقب موندین کمتر دیده شده کسی وقت بذاره واسه ضرر نکردن دیگران پیشنهاد میدم شما نفرمایید چی نخریم بفرمایید چی بخریمl-)
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

1- اون دوست گرامی که از حق طبیعیشون استفاده کرده اند و اعلام شک فرمودند برای آرامش خاطرشون عرض می کنم صفحات همین تاپیک رو چند ورق به عقب برگردند و مطالعه کنند. با ملاحظه صحت وقوع پیشنهادهای بابک مطمئن هستم ایشون هم از هفته دیگه میان همین تاپیک و التماس دعاگوی بابک می شه;)

2- بابک جان مثه همیشه پیشنهادات خرید هفتگیت رو رو کن چون من یکی که ایمان کامل بهت دارم و همیشه در واچینگ لیستم یه گروه می ذارم کنار به نام خودت..;) به جان جفتمون عین حقیقته... حتی دوستانم میپرسن این جریانش چیه؟ جواب من هم واضحه: پیشنهادات خردمندانه و اکازیون برای خرید... اول بررسی شود بعد ابتیاع:x
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/04, 17:19.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

حرف بابک در مورد اون دو سهم کاملا درسته.

ضمن اینکه فلامی واردات داره و باید ارزشو حداقل 2500 تسعیر کنه.
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• farhad894
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 251

سلام دوستان مثل اینکه با باز شدن سهام جایزه فایرا این سهم که تا حالا خیلی افت کرده ولی بعضی از دوستان میگن بازم افت خواهد کرد اونا حتی میگن تا 680 هم افت خواهد کرد
              دوستان ممکنه تو گزارشنه ماهه تعدیل بدهد
              و این تعدیل باعث مثبت خوردن سهم فایرا بشه
              آلو مینیوم هم که قیمتش خوبه ولی شرکت سهام جایزه بدجور ارزش سهامش را تاحالا آورده پایین تا بیاد یکسان سازی ارزش بشود بنظر شما زمان بر نخواهد بود

نظر

• keyvan1
                کاربر فعال
                • Sep 2012
                • 168

سلام دوستان
                می خواستم نظرتان را در مورد خرید ثتران بدانم . قیمتش به کف تاریخی رسیده و افزایش سرمایه هم دارد . در صورت امکان راهنمایی کنید
                ممنون
                [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                در امتداد لحظه هایم
                هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
                  سلام دوستان مثل اینکه با باز شدن سهام جایزه فایرا این سهم که تا حالا خیلی افت کرده ولی بعضی از دوستان میگن بازم افت خواهد کرد اونا حتی میگن تا 680 هم افت خواهد کرد
                  دوستان ممکنه تو گزارشنه ماهه تعدیل بدهد
                  و این تعدیل باعث مثبت خوردن سهم فایرا بشه
                  آلو مینیوم هم که قیمتش خوبه ولی شرکت سهام جایزه بدجور ارزش سهامش را تاحالا آورده پایین تا بیاد یکسان سازی ارزش بشود بنظر شما زمان بر نخواهد بود
                  دلیل افت فایرا بدهی ارزی میباشد کف فعلا معلوم نیست ریالی شده یا خیر
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

جهت اطلاع اون دوست عزیز که به گفته بابک خان شک دارن باید گفت جناب بابک یکی از اساتید و باسابقه ای درخشان در این فروم هستند که خیلی از مواقع اطلاعات سودمندی ارائه کردن که خود من به نوبه، راهنماییشون باعث جلوگیری از ضررم شده است.
                    حضور گرم اساتیدی چون بابک عزیز ، پرریسک گرامی،سید یاسر شریعت و مصطفی خان تو این فروم و محفل دوستانه نعمتیست.
                    همچنان منتظر استفاده از اطلاعاتت هستیم بابک عزیز
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

دوستان به نظرتون وقت ورود به گروه قندی شده ؟
                      روندشون فک میکنم هنوز نزولی هست... ولی با افزایش نرخ ارز مرجع حتما گزینه خوبی هستند واسه پایان سال ...
                      اگه اساتید موافقن نظرشون رو کدوم قندی مثبت تره... بنیادی برام خیلی مهمه
                      ..;)
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
                        سلام دوستان
                        می خواستم نظرتان را در مورد خرید ثتران بدانم . قیمتش به کف تاریخی رسیده و افزایش سرمایه هم دارد . در صورت امکان راهنمایی کنید
                        ممنون
                        ثشرق و ثتران از بهترین های گروه اند. تازه از مجمع هم اومدن بیرون. بعد از گروه سیمان و با ارامش بازار رالی شارپی خواهند داشت.
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

در اصل توسط aiming پست شده است View Post
                          دوستان به نظرتون وقت ورود به گروه قندی شده ؟
                          روندشون فک میکنم هنوز نزولی هست... ولی با افزایش نرخ ارز مرجع حتما گزینه خوبی هستند واسه پایان سال ...
                          اگه اساتید موافقن نظرشون رو کدوم قندی مثبت تره... بنیادی برام خیلی مهمه
                          ..;)
                          به نظرم باید مدتی دیگه صبر کرد دوست عزیز
                          من خودم قزوین دارم رو 738 سوار شدم چون اصلاح خوبی کرده بود ولی بقیه هنوز جا واسه اصلاح دارن
                          بیشتر سود های بورسیم رو از قندی ها بردم و باهاشون به نوعی بزرگ شدم
                          یادمه چند وقت پیش باز دوباره بین بچه ها بحث شد که زمان ورود به قندی ها فرا رسیده ولی گفتم نه(اتفاقا همون روز جناب معتضدی(سپهبد) در تالار بورس اومدند در تاپیک کچاد و کگل و فولاد مطلب زدن حتی یه پست هم تو تاپیک قند نزدن که یعنی جا واسه اصلاح داره)
                          از لحاظ بنیادی اصفهان خوبه.امسال قمرو هم تونسته جذب چغندر خوبی داشته باشه
                          یه توصیه برادرانه هم به دوستان بکنم و اون این که فقط به اخبار رسمی در مورد قند اعتماد کنین نه این که فلان کاربر چی میگه
                          گزارش شرکت ها رو مد نظر قرار بدین
                          تاپیک قند و شکر تالار بورس هم کمتر بخونین بهتره.اونجا همه حرفه ای اند ;)
                          هر وقت دوستان خواستن تو پیغام خصوصی در مورد ظاهر و باطن ;) قندی ها در خدمتم>:d<
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

محمد جان سپاس از توضیحاتتون ....

در نتیجه همچنان صبر میکنیم....

فعلا سبدم شصفها =(( غگل.. شاراک .. شبندر.. فاسمین .. فملی .. ومنتظر ورود به یه قندی اکازیون به موقعش میشینیم ;)

نظر

• omidvar
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 796

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                              محمد جان سپاس از توضیحاتتون ....

در نتیجه همچنان صبر میکنیم....

فعلا سبدم شصفها =(( غگل.. شاراک .. شبندر.. فاسمین .. فملی .. ومنتظر ورود به یه قندی اکازیون به موقعش میشینیم ;)
                              s
                              سلام بهترین قندی رو کدوم میدونین؟
                              شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• bourse1
                                کاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 106

سهرمز را با قیمت حدود 9400 ریال دریابید که مجمعش نزدیکه و قراره به ازای هر سهم 2200 ریال سود بده
                                (2200 ریال سود تقسیمی امسال + پیش بینی سود 2006 ریال برای سال 92)

نظر

در حال کار...
                                X