پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

برداشت من از صحبتهای شاخص آبادی :
    کسانی که میخوان همچنان تو بورس باشن حق ندارند به کارهای ما اعتراض
    کنند پس به التهابات و نوسانات کاری نداشته باشید که بد می بینید چون شاخص
    مال منه و هر کاری بخوام باهاش میکنم به کسی هم مربوط نیست اصلا
    ممکنه تصمیم بگیرم شاخص را Reset کنم تا از صفر شروع کنه
    در غیر این صورت دلبر بخرید 3600 شب عید بفروشید 4000 یا نگه دارید و
    بعد عید بفروشید 5000
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• تکنیکالیست
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1101

سودآوری 40 میلیون دلاری در پالایشگاه بندرعباس

» سرویس: اقتصادي - انرژي
      کد خبر: 91110905417
      دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۳

مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس گفت: با اجرای طرح افزایش ظرفیت این پالایشگاه به میزان 25 هزار بشکه در روز میعانات گازی و نفت خام سبک افزایش یافت و ظرفیت خوراک پالایشگاه را به 345 هزار بشکه در روز رسانده است.
      ......

نظر

• eslami
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 789

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
        برداشت من از صحبتهای شاخص آبادی :
        کسانی که میخوان همچنان تو بورس باشن حق ندارند به کارهای ما اعتراض
        کنند پس به التهابات و نوسانات کاری نداشته باشید که بد می بینید چون شاخص
        مال منه و هر کاری بخوام باهاش میکنم به کسی هم مربوط نیست اصلا
        ممکنه تصمیم بگیرم شاخص را Reset کنم تا از صفر شروع کنه
        در غیر این صورت دلبر بخرید 3600 شب عید بفروشید 4000 یا نگه دارید و
        بعد عید بفروشید 5000
        اون reset خوب اومدي....
        خيلي خنديدم.

نظر

• khademi1350
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 583

وساپا-------------------------- با پوشش سود512 ریال در 9 ماهه و احتمال تقسیم سود حداکثری

وآتی--------------------------- ناو 608 تومنی سهم و مجمع پیش رو و تقسیم سود خوب در مجمع

شمواد--------------------------

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

وصندوق - کالسیمین - کروی - فسرب - مپنا - شاراک - شبریز - واتی - ولصنم - وسپه - کگل - ومعادن و...و...و...و.

نظر

• AAbas
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 165

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
              وصندوق - کالسیمین - کروی - فسرب - مپنا - شاراک - شبریز - واتی - ولصنم - وسپه - کگل - ومعادن و...و...و...و.
              با وجود اینکه بعید دست احدی به شراز برسه وشبندرم احتمالا" همین وضعیتو داشته باشه شبریز گزینه خوبی نیست برای جایگزینی این دوتا؟؟

نظر

• تکنیکالیست
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1101

در اصل توسط AAbas پست شده است View Post
                با وجود اینکه بعید دست احدی به شراز برسه وشبندرم احتمالا" همین وضعیتو داشته باشه شبریز گزینه خوبی نیست برای جایگزینی این دوتا؟؟
                دوست عزیز بی شک شبریز فوق العاده خواهد بود شراز با این گزارشش که هیچ تغییری نکرده(البته گزارشش بی شک کذب محض می باشد) ولی شبریز با 40% تعدیل و تعدیل آخر سال سهم هم بی شک بالای 60 درصد می باشد بسیار با ارزش می باشد. قیمت شبریز دقیقا رسید به قیمتی که قبل از تعدیلش بسته شده بود. (از همه مهمتر اینکه در این مدت حقوقی شبریز کاملا سهم را از بازار جمع کرده.)حال خود ببینید ارزش پالایشگاهیها و پترو ها را
                ولیکن کلا سهمهای بزرگ در این بازار مطمئن تر می باشند.ومعادن هم دیروز تعدیل فوق العاده ای داد
                لیستی از سهمهای بنیادی که دوستمان ذکر کرده اند همگی واقعا فوق العاده هستند . بازهم میگویم بازار بورس حتی برای سال آینده اول پالایشگاهی ها و پترو ها و بعد معدنی ها و فلزات
                ......

نظر

• فرشید
                  عضو جدید
                  • Oct 2012
                  • 19

فروش ۷۲۰۰ سهم شرکت بورس اوراق بهادار
                  ۰۹۱۷۳۳۰۸۷۲۱

نظر

• bourse1
                    کاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 106

خرید "کرمان" را با جو مثبت سهام های ساختمانی و در کف بودن قیمت توصیه میکنم.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

امروز گزارشهاي كالسيمين از گروه روي را نگاهي انداختم تا بتوانم سود سال آينده اين سهم و همچنين ميزان سودآوري امسال را ارزيابي كنم.
                      نكته مهمي كه بهتر است، در ابتداي بحث به آن اشاره كنم، آنست كه بر خلاف ذهنيت همگان كه از گزارش ريزبينانه شركت بيرون نمي آيد، شركت محصولات خود را با نرخ دلار آزاد در حال فروش است.
                      توليد سه ماه شمش روي كالسيمين: 9467 تن
                      توليد شش ماهه شمش روي كالسيمين:10800 تن
                      توليد نه ماهه شمش روي كالسيمين:7900 تن

مبلغ فروش سه ماه شمش روي كالسيمين: 28.77 ميليارد تومان
                      مبلغ فروش نه ماهه شمش روي كالسيمين:38.88 ميليارد تومان
                      مبلغ فروش نه ماهه شمش روي كالسيمين:46.7 ميليارد تومان

قيمت هر تن شمش روي در سه ماهه اول:3 ميليون تومان
                      قيمت هر تن شمش روي در سه ماهه دوم:3.6 ميليون تومان
                      قيمت هر تن شمش روي در سه ماهه سوم: 6 ميليون تومان

مي بينيم كه گزارش كاملا صادقانه است، و فروش دلار در سه ماهه سوم را حدود 3100 تومان فروخته اند.
                      بنابراين درايت سهمهاي اينچنيني كه شركت در گزارش نمي آيد بگوييد در سه ماهه سوم دلار را 3100 در نظر گرفته ايم، بايد در نظر گرفته شود. و سهامدار جز فكر مي كند، شركت در سه ماهه سوم دلار را 2100 تومان تسعير كرده است!!!!
                      با افزايش قيمت هر تن روي به بالاي 2100$ و دلار به 4000 تومان انتظار فروش هر تن شمش روي را بالاي 8 ميليون تومان براي سه ماهه چهارم و سال 92 دور از ذهن نيست.
                      بنابراين مي توان انتظار داشت، تنها به ازاي توليد شمش روي بالاي 210 تومان سود شناسايي كند (سال 92).
                      فروش كنستانتره سرب و كنستانتره روي خام رو كه مي تواند بين 70 الي 100 تومان به سود اضافه كند.
                      بنابراين سود سال 92 با دلار 4000 تومان و هر تن روي 2100$ مي تواند بين 250 الي 300 تومان متغيير باشد.
                      گروه روي گزارشهاي صادقانه اي داده اند، اما همه چيز رو در هم پيچيده اند.

موفق و پرسود باشيد.
                      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

با سلام و احترام

اونهایی که نقد هستند به هیچ عنوان هیچ سهمی نخرن ( به جز همین عرضه اولیه لاوان که 1000 تا به آنلاینها میدن که اون هم مبلغ ناچیزیه )

قطعا" فردا از نیمه بازار شاهد صفهای شگفت انگیز فروش و خروج حقیقی ها از بازار خواهیم بود.

از همین الان خودتون رو آماده کنید و تعجب نکنید.

بورس همینه و بالا و پایین داره و به نظر من نقد شدن و ورود در قیمتهای پایینتر به سهم مورد نظرتون خیلی بهتره

قطعا" با این وضعیت همه هجوم میارن به دلار و سکه و از فردا مجددا" دلار 4000 تومانی را شاهد خواهیم بود

جنگ داخلی به نظر من بدتر از تحریمهای خارجیه و به بورس لطمه بیشتری خواهد زد

اونهایی که تو سودن به نظر من شناسایی سود کنن و از بازار فعلا" خارج بشن و نقد باشن و منتظر شکار سهمهای خوب

سهمهای بنیادی خوب همیشه خوب خواهند بود ولی وقتی میتونیم فعلا" از افت پولمون جلوگیری کنیم بهتر است که نقد شد و با روند حرکت نمود ...

موفق و سلامت و تندرست باشید
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Giallorossi
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 218

بابک جان با این افت شاخص الان فرصت مناسبی واسه اوج گرفتن قندیها نیست؟

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Post
                            بابک جان با این افت شاخص الان فرصت مناسبی واسه اوج گرفتن قندیها نیست؟
                            با سلام

والله من نظرمو گفتم و به نظر من قندی و غیر قندی نداره ...

گرچه شاید به احتمال زیاد با خروج سهامداران از بازار ، گروهی طبق همیشه بر روی این قندیها متمرکز شن و بخوان درصدی تو همین چند روزه مجددا" قندیها رو بالا ببرن ...

ولی خب هر فردی نظری داره و برای خودش محترمه . یه نفر یه سهم بنیادی توپ خریده و میگه فوفق 10 درصد هم بریزه مجددا" بر میگرده و نمیشه که همیشه همینطور بمونه و از بازار خارج نمیشه و یه نفر هم مثل من طرز تفکرش اینه که باید از بازار فعلا" خارج شد و مترصد بود و تماشا کرد .

نظرها همیشه متفاوته و نظر شخصی من خروج مقطعی از بورسه که امروز خودم تا درصد بالایی خارج خواهم شد

همانطور که قبلا" هم مقداری از پولمو خارج و به دلار و سکه تبدیل کردم ...

موفق باشید دوست من
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

کسی حالت غیر طبیعی توی بازار میبینه؟

یاد دیالوگ سوته دلان افتادم: ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه.چون زنگاشو زده...

این بازار همه اخبار منفی رو قبلا پیشخور کرده. اگر قرار به واکنش اساسی بود الان باید همه سهمای مهم صف فروش میلیونی میشدن.چیزی شبیه اردیبهشت 90.

خودزنی نکنید....
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

اکثر نماد ها همشون فروش حقیقی هست و حتی حقوقی ها هم یک عدد چیزی نفروخته اند
                                این ریسک سیاسی داخلی هم که دیگه بازار عادت کرده
                                بازار ما به هر چیزی دیگه واکسینه شده،فقط یک ریسک مونده که واکسینه بشه اونم جنگ است که اونم.....

نظر

در حال کار...
                                X