کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان از گروه قندی غافل نشوید خبرها و گزارشات حاکی از موج صعودی این گروه در مرداد ماه میباشد همچنین در گروه پالایشگاهی شاهد برگشت لیدر ها وصعود گروهی خواهیم بود خبرهای خوبی در راه است.
اواسظ مرداد ماه شاخص کل دیدن دارد.
پرسود باشید.
دوستان از گروه قندی غافل نشوید خبرها و گزارشات حاکی از موج صعودی این گروه در مرداد ماه میباشد همچنین در گروه پالایشگاهی شاهد برگشت لیدر ها وصعود گروهی خواهیم بود خبرهای خوبی در راه است.
اواسظ مرداد ماه شاخص کل دیدن دارد.
پرسود باشید.
سلام دوستان
دوست بلندمنشmohammad62
من شتران دارم.با این گزارش و حرف هایی که درباره آن می زنند
آینده شتران را چگونه می بینید؟
این را هم اضافه کنم که کمی سلامت و درستی و صداقت مسولین پالایشگاه تهران با اینگونه گزارش هاواقعا شک برانگیز شده است.
امیدوارم نماد سهم بعد از مجمع هم باز نشود تا روزی که اوضاع شتران کاملا شفاف شود.
سپاس دار شماییم.
hatef rad
سلام بر دوستان عزیز
در خصوص کگاز اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ...من کگاز رو قبل از توقف نماد خریدم اما الان نماد بسته شده و نمیدونم دلیلش چیه ...چه موقع باز میشه و احتمالا چه قیمتی ؟؟؟؟؟
سلام دوستان
دوست بلندمنشmohammad62
من شتران دارم.با این گزارش و حرف هایی که درباره آن می زنند
آینده شتران را چگونه می بینید؟
این را هم اضافه کنم که کمی سلامت و درستی و صداقت مسولین پالایشگاه تهران با اینگونه گزارش هاواقعا شک برانگیز شده است.
امیدوارم نماد سهم بعد از مجمع هم باز نشود تا روزی که اوضاع شتران کاملا شفاف شود.
سپاس دار شماییم.
hatef rad
سلام جناب هاتف عزیز
در رابطه با سهام پالایشگاه نفت تهران فکر میکنم تمام این حرف و حدیث ها بازی کثیفی است که میخواهند سهام را از دست حقیقی درآورند شاید گزارش 91 منفی باشد ولی همه میدانیم این سهم در سال 92 سود زیادی خواهد داشت و گزارشات قابل توجهی در سه ماهه اول محقق میشود بنده خود ایمان دارم صنایع پالایشگاهی هیچ وقت ضررده نخواهند بود مگر در مواقع جنگ یا اتفاقاتی از این قبیل لذا با ثبات فعلی پیش آمده در ضمینه ی سیاسی امید به روزهای باشکوهی در این صنعت وکلا" بورس کشور میباشد.
بنده به شخصه 80 درصد سبدم پالایشگاه نفت بندعباس میباشد وقبل از بسته شدن سهم بسیاری از دوستان تاکید بر فروش سهم در قیمت های 750 و..میکردند ولی با صبوری و ایمان به سهمی که دارم هم اکنون حداقل قیمت بازگشایی حدود 1500 میباشد و هدف تا پایان سال بیش از 3000 تومان نتیجه اینکه با پالایشگاه باید سهام داری کرد نه نوسان گیری...! سپاس از توجه شما موفق باشید.
Thumbs down پست بانک بیمه دانایِ دیگریست=>بشتابید وقت طلاست
بیمه دانا در تاریخ 20/12/91 => 420 تومن بوده وطی 4 ماه حدود 100 رشد داشته وبه 832 تومن درتاریخ 12/4/92 قبل از مجمعِ فوق العاده رسیده است.حدود 867% افزایش سرمایه داده وفردا با 50% بالای قیمت قبل از افزایش سرمایه حدودِ130 تومان( با 20 میلیون صف خرید وارتقا تا حدود 140 تومان) بازمیشه=> یعنی حدود 160 % سود طی 4ماه => شگفت انگیزه نه؟ بدون هیچ ریسکی
حالا پست بانک باقیمت 395 تومان درتاریخِ 20/12/91 به حدود 700 درتاریخِِ 26/4/92 رسیده است=> حدود 75% افزایش قیمت داشته است=> درتاریخ 31/4/92 مجمع عادی برگزار میشه که زمان قطعی افزایش سرمایه و مجمع فوق العاده را تعیین تکلیف میکند چرا که تا آخر مردادماه مدیران میانی دولت تغییرمیکند وتمام سعی وتلاش مدیر عامل فعلی پست بانک عملیاتی کردن افزایش سرمایه قبل از رفتن میباشد.لذا خلاصه کلام اینکه افزایش سرمایه از الزامات پست بانک برای فروش بلوکی برای کاهش کسری بودجه (حدود 30 هزارمیلیارد فروش شرکتهای دولتی) میباشد=>افزایش سرمایه دیر ویا زود داره اما سوخت وسوز نداره.
پیش بینی میکنم بعداز بازشدن پس از مجمع عادی قیمت سهم حداقل تا850 بره وبعد افزایش سرمایه 710% از محل تجدید ارزیابی بده که احتمال میدم بعداز افزایش سرمایه حداقل 130 تومان باز میشه
مدیر عامل قبلا از افزایش ای پی اس به حدود 4 برابر صحبت کرده بود بنابراین حدود حداقل 50% سود بدون ریسک درانتظار خریدارن فردا وماقبل تا دو ماه دیگر وجود دارد شبیه=>بیمه دانا
هنوز تا این تاریخ گزارش سه ماهه 92 نیامده وقطعا باید تعدیل مثبت داشته باشد تا بتواند افزایش سرمایه بدهد=>پس منتظر سورپرایز باشید
تسویه شدن تمام بدهیهای قبل در سال 91+سود صرافی+ فروش وفارس + برگشت معوقه بانکها طبق مصوبه دو فورریتی مجلس در هفته گذشته که حدود 32 میلیارد میشود+ تعیین تکلیف املاک مشاع با شرکت پست که حدود 8500 متر بنا میباشد+تسعیر 50 میلیاردی دارایی ارزی+ سود ده شدن شعب استانها مثلا سیستان وبلوچستان + واگذاری 13 درصدی پست بانک در اینده نزدیک+ازطرفی امتیاز یا برند خوده پست بانک در حدود 1500 میلیارد +تعویض دولت وآمدن روحانی وشکوفایی بانکهاو.........
جالبه بدونید حدود 10 نفر حقیقی بیش از 12 میلیون سهمِ پست بانکو دراختیار دارند=>یعنی رانتا فوندا منتال
فردا برای مجمع عادی میبنده => آخرین فرصت ورود در قیمتهای پایین
لطفا نوسان قیمت بیمه دانا را ببینید وعبرت بگیرید
هرکارگزاری قانون مخصوص خود را دارد
بعضی ها 27 هر ماه را روز آخر معرفی میکنند و بعضی ها روز آخر هر ماه را کلا روی روز یکسانی قانون وجود ندارد ولیکن تا آخر ماه تمام اعتباریها مجبور به تسویه هستند
دوستان به پورتفوی وخارزم یه نگاهی بندازید ببینید چه رشدی سهامش کرده مثلا وغدیر براش تموم شده 714 ریال شفن 10390 پاسارگاد 724 رکیش 1002 سیمان کارون3251 سیمان هگمتان 2680 شیران 17450 شخارک 19422 دسینا 2844 و خیلی سهمهای دیگه این روزها هم اغلب خریدها مال حقوقیه بنظر من این یه سهم زیر خاکیه که از نظرها دور مونده
هرکارگزاری قانون مخصوص خود را دارد
بعضی ها 27 هر ماه را روز آخر معرفی میکنند و بعضی ها روز آخر هر ماه را کلا روی روز یکسانی قانون وجود ندارد ولیکن تا آخر ماه تمام اعتباریها مجبور به تسویه هستند
البته خیلی ها زودتر از موعد به استقبال تصویه می روند که اینطوری تاریخش بیشتر کش پیدا کرده!
پر از نکته های + و - است این اعتباری ها !
از شکار بعضی سهم ها گرفته تا خراب کردن جو . . .
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر