دوستان یه سهم زیرخاکی میگم روش کار کنین یه سود 1000%بگیرید رهشاد سپاهان>:D<
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
فردا بازار مثبت و صعودی خواهد بود
بترانس اگر فرصت داد فوق العاده بود
وسپه و واتی فوق العاده
فایرا اگر فرصت داد مجالش ندهید
......
نظر
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postمنفی خیلی کم میشه خرید . رو مثبت حساب باز کن
من که ندیدم ولی میگن یک واگرائی منفی در وسپه وجود داردمهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
تحلیل تکنیکال قطعات اتومبیل ایران ( ختوقا ) – تایم فریم روزانه
برای مشاهده تصویر در اندازه کامل روی تصویر کلیک کنید.
در نمودار ختوقا مواردی دیده می شود که نشان از اتمام روند نزولی طولانی مدت و شروع یک روند افزایشی دارد که در ذیل به برخی از این موارد اشاره می شود :
1) شکست پرقدرت پیووت سالیانه که سطح قیمتی ۱۲۸۰ ریال می باشد که هم در نمودار و هم در جدول مربوطه مشخص شده است.
۲) شکست پر قدرت ( MA100 & MA200 ) میانگین های متحرک ۱۰۰ و ۲۰۰ روزه که این مهم در کنار شکست پیووت سالیانه تائیده ای برای سرمایه گذاری میان مدت در این سهم محسوب می شود.
۳) تشکیل واگرایی مثبت ( RD+) در اسیلاتور MACD
4) شکست خط روند نزولی کوتاه مدت که خود شبیه الگوی سر و شانه کف می باشد.
—————————————————————————————
حد ضرر = برگشت مجدد قیمت پائین تر از پیووت سالیانه و تثبیت در آن محدوده
حد سود برای سرمایه گذاران کوتاه مدتی = ۱۶۸۳ ریال
حد سود برای سرمایه گذاران میان مدتی = ۲۷۸۷ ریال
( پیووت های سالیانه ختوقا )
ختوقا
سبز و پر سود باشید
تهیه کننده : مهبــــد
نظر
-
تبریک به دوستانی که دیروز سوار شدند فولای و وپترو که دیروز سفارش به خرید شدند صف خرید شدند
شیران و تاپیکو در این قیمت ها کم ریسک و برای امروز مناسب و احتمال شکل گیری اهداف بالاتر در میان مدت زیاد میباشد زیر نظر بگیرید دوستان برای ورود در قیمت های پایین امروز.
نظر
-
کسرا سودش را در مجمع 200 تومان اعلام کرده و به زودی افزایش 400 درصدی را خواهد داشت فکر می کنم بهترین گزینه برای خرید امروز است.هر یک سهمتان 5 سهم خواهد شد و طبق گفته کلاغه پس از افزایش سرمایه در قیمت هزار تومان باز خواهد شد;) این از من به شما هدیه[CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
نظر