پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pishva
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 94

جناب safaklar بنظرتون غمارگ تا چه قیمتی میتونه بیاد بالا

نظر

• safaklar
      ستاره دار(14)
      • Sep 2011
      • 626

در اصل توسط pishva پست شده است View Post
      جناب safaklar بنظرتون غمارگ تا چه قیمتی میتونه بیاد بالا
      حقیر حداکثر افت رو 9150 میدونم و اهداف رو 14000 و 17000 و در صورت تعدیل خوب 22000 میدونم . امیدوارم شرمنده نشیم.

نظر

• Nikooravesh
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 282

فولاي كگاز شكربن غشان

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

نقدینگی دارید رو دو تا سهم غمارگ و شپاکسا بررسی داشته باشید....بد نیستند برای خرید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود؛

منفی شدن خودرویی ها به نظرم نشونه خوبیه برای بازار

ضمنا غدیر رو حتما در نظر داشته باشید بسیار کم ریسک
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تکنیکالیست
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1101

[]فایرا احتمالا صفش جمع شود

......

نظر

• alisoyya
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 35

تاپیکو فولاد حفاری فایرا

نظر

• alireza32
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 50

وامیدراتوصیه میکنم روی مقاومت است اگرردکردبالاترهم میرود

نظر

• haftaseman
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 81

سلام به همه ی دوستان و کاربران محترم سایت بورسی ، از همگی شما سهامداران تقاضا دارم از این پس فقط با تحلیل بنیادی خرید فروش کنید نه با تحلیل تکنیکال ، چون اصلا ذات تحلیل تکنیکال بر اساس اقتصاد و قوانین غرب تدوین شده است و با اقتصاد و قوانین داخل ایران هیچ تناسبی ندارد ، تمامی تحلیل گرانی که پیش بینی تکنیکال آنها درست از آب درمیآید فقط از بنیاد سهم به طور کامل اطلاع دارند و تمامی کسانی که از رانت نیز استفاده میکنند رانت آنها مربوط به اطلاع از اتفاقات آینده ی شرکت و سهم میباشد که همه ی اینها در حوضه ی تحلیل بنیادی سهم قرار میگیرد و هیچ ارتباطی با نمودار ندارد . به همین علت هم هست که نمودار ها را در دسترس سهامداران خرد میگذارند تا به قول خودشون تحلیل کنند و بعد هم به راحتی با سهم بازی میکنند ، پس از شما سهامداران گرامی تقاضا دارم که از این پس کلمات فیبو و کندل و... از این دست را فراموش کنید و صرفا سهم را بنیادی تحلیل کنید و آنگاه معامله خود را صورت دهید .
                    موفق و سربلند و پر سود باشید
                    [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• eslami
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 789

در اصل توسط haftaseman پست شده است View Post
                      سلام به همه ی دوستان و کاربران محترم سایت بورسی ، از همگی شما سهامداران تقاضا دارم از این پس فقط با تحلیل بنیادی خرید فروش کنید نه با تحلیل تکنیکال ، چون اصلا ذات تحلیل تکنیکال بر اساس اقتصاد و قوانین غرب تدوین شده است و با اقتصاد و قوانین داخل ایران هیچ تناسبی ندارد ، تمامی تحلیل گرانی که پیش بینی تکنیکال آنها درست از آب درمیآید فقط از بنیاد سهم به طور کامل اطلاع دارند و تمامی کسانی که از رانت نیز استفاده میکنند رانت آنها مربوط به اطلاع از اتفاقات آینده ی شرکت و سهم میباشد که همه ی اینها در حوضه ی تحلیل بنیادی سهم قرار میگیرد و هیچ ارتباطی با نمودار ندارد . به همین علت هم هست که نمودار ها را در دسترس سهامداران خرد میگذارند تا به قول خودشون تحلیل کنند و بعد هم به راحتی با سهم بازی میکنند ، پس از شما سهامداران گرامی تقاضا دارم که از این پس کلمات فیبو و کندل و... از این دست را فراموش کنید و صرفا سهم را بنیادی تحلیل کنید و آنگاه معامله خود را صورت دهید .
                      موفق و سربلند و پر سود باشید
                      دوست عزیز هر گردی که گردو نیست!!! هر کی که یه نمودار با 4تا اندیکاتور رو چارت میندازه رو که شما تکنیکالیست ندون!!!
                      بعدشم علم تکنیکال به شرق غرب ربطی نداره, آخه این چه حرفی!!! همین اقتصاد داخلی مملکت هم همونی که از شرق و غرب یاد گرفتیم. حالا تکنیکال غربی شد.........اقتصاد شذ مال خودمون!!!

والله بخدا من وبیمه رو روی 138 تومن خریدم فقط و فقط با علم تکنیکال.........بعدش آگهی املاکش اومد روی سایت و سهم قفل کرد............و در قیمت 189.9 با رسم یه خط روند بیرونی اومدم بیرون .........کاری هم ندارم بشه 300 تومن یا 120 تومن!!! به تاپیکش اگه مراجعه کنی میبینی!!همین امروز سکاب خریدم......... فقط و فقط با تکنیکال!!! سهمی که کمتر کسی بهش توجه میکنه!!!

فقط این از من بشنو که هر کسی که با چارت سرو کار داره رو تکنیکالیست ندون! و طرز فکرتو نسبت به این علم عوض کن!!!

نظر

• مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

دوست من
                        تحلیل بنیادی و تکنیکال مکمل هم بوده و بکارگیری یکی از آنها به تنهایی خیلی مفید نیست . در تحلیل اصولی ابتدا باید به بنیاد یک سهم از جمله نسبت های مالی شرکت توجه داشت سپس از میان سهامی که بنیاد خوبی دارند باید سهمی انتخاب شود که از منظر تکنیکال نیز بهتر است.
                        زیرا تکنیکال خیلی موارد دیگر را نیز که در تحلیل بنیادی مشخص نیست مد نظر قرار می دهد و علت آن نیز اینست که تحلیل بنیادی مربوط به گذشته یک شرکت است اما تحلیل تکنیکال گذشته ، حال و آینده را در نظر میگیرد .
                        فرض کنید شرکتی در گذشته عملکرد خوبی داشته و بنیاد قوی دارد اما احتمال تحریم سیاسی و یا دعوی حقوقی وحود دارد که ممکن است بر عمکرد شرکت تاثیر منفی گذارد که این موضوعات در تکنیکال بررسی می شود .
                        تکنیکال چیزی نیست جز بررسی همه عوامل موثر بر سهم.
                        البته این یک شرح مختصر بود و می توان کاملتر نیاز به تحلیل تکنیکال و بنیادی را بیان نمود اما خواندن آن حوصله میخواهد ./:.nono.:/
                        بمنظور موفقیت
                        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• sadeghmousavi
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 484

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                          دوست عزیز هر گردی که گردو نیست!!! هر کی که یه نمودار با 4تا اندیکاتور رو چارت میندازه رو که شما تکنیکالیست ندون!!!
                          بعدشم علم تکنیکال به شرق غرب ربطی نداره, آخه این چه حرفی!!! همین اقتصاد داخلی مملکت هم همونی که از شرق و غرب یاد گرفتیم. حالا تکنیکال غربی شد.........اقتصاد شذ مال خودمون!!!

والله بخدا من وبیمه رو روی 138 تومن خریدم فقط و فقط با علم تکنیکال.........بعدش آگهی املاکش اومد روی سایت و سهم قفل کرد............و در قیمت 189.9 با رسم یه خط روند بیرونی اومدم بیرون .........کاری هم ندارم بشه 300 تومن یا 120 تومن!!! به تاپیکش اگه مراجعه کنی میبینی!!همین امروز سکاب خریدم......... فقط و فقط با تکنیکال!!! سهمی که کمتر کسی بهش توجه میکنه!!!

فقط این از من بشنو که هر کسی که با چارت سرو کار داره رو تکنیکالیست ندون! و طرز فکرتو نسبت به این علم عوض کن!!!
                          سکاب؟ سکاب چه سهمی هست؟ منظورتون بکاب بود؟

نظر

• مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

سکاب : سرمایه گذاری بازنشستگی کارکنان بانکها
                            بکاب : صنایع جوشکاب یزد
                            بمنظور موفقیت
                            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• eslami
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 789

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                              سکاب؟ سکاب چه سهمی هست؟ منظورتون بکاب بود؟
                              منظورم سرمایه گذاری بازنشستگی کارکنان بانکها با نماد سکاب.......... سهم بی سرو صدایی, خاص کسانی که میخان از سود بانکی بیشتر کاسب بشن و در عین حال خیالشون تخت تخت باشه!!!
                              این سهم زمان ورود به فرابورس با 114 تا 120 تومن وارد شد بعد توی این سالها ارزش پرتفوش و املاکی که داره چند برابر شده ولی قیمتش 160 تومنه و این از نظر من یعنی جوک!!!
                              به قول مدیر عاملش: از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ 38 میلیارد تومان سود سهام دریافتی از شرکتها و مبلغ 16 میلیارد تومان سود خرید و فروش سهام در بورس تحقق یافته است. حال ملک و املاکی که داره بماند.
                              گرچه خود مدیر عامل ناو سهمو 213 تومن دونسته که به نظر من بیشتر از این حرفهاست و صد البته من به ناو اعتقادی ندارم.
                              آخرین ویرایش توسط eslami؛ 2013/08/18, 21:08.

نظر

• alieslamian
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 95

دوستان نظرتون در خصوص حفاری چیست ؟؟؟؟؟
                                [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X