افزایش قیمت دلار نه برای اجبار بلکه طرح اصلاح اقتصادی برای کاهش یارانه دولت بوده دلار زیر مبادلاتی صرفا هیجان بی سوادان و کوتاه مدت خواهد بود که آن هم نخواهد بود
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postخوب از سه سهمی که امروز معرفی کردم دوتاش صف شدفقط مونده فاذر
مثبت ولی سنگین وارد نمیشم چون باید فروشش هم خوب باشه (نقد شوندگی) 30% بگیری بیایی بیرون تحلیل هاتون رو
همیشه دنبال میکنم ایندفعه چون قصد خرید دارم نظرتون رو هم خاستم . موفق باشی
نظر
-
به وضوح شاهد خروج سرمایه ها از بازارهای موازی بورس یعنی دلار و سکه و تا حدودی مسکن هستیم...
سرمایه های خارج شده از این بازارها که کلان هم هستند به کدام سو می روند؟....میشه انتظار داشت قسمتی از این
سرمایه کلان مستقیما راهی بانکها بشه و تبدیل به سپرده بلند مدت و اوراق بشه و قسمتی دیگر هم وارد بازار بورس از جمله گروه بانکی
میشه بنابراین گروه بانکی مستقیم و غیر مستقیم از این موضوع سود میبره اگه این مطلب رو بزارین کنار بحث هایی
همچون رفع تحریم های اخیر از بعضی بانکها و احتمال قوی رفع تحریم سوییفت میشه به تداوم صعود گروه بانکی در
طول هفته های بعد نیز امیدوار بود و بازار بورس همچنان توجه ویژه ای به گروه بانکی خواهد داشت ...
ملاقات روحانی و اولاند برای سه شنبه برنامه ریزی شده اگر نتیجه این مذاکره و سایر تلاشهای
دیپلماتیک در نیویورک و سپس مذاکرات ایران با 5+1 و موضوع هسته ای دستیابی به یک توافق نسبی باشه احتمال قوی وجود داره
که در اینده نزدیک شاهد همکاری گسترده پژو و رنو با ایران خودرو و حتی باز شدن پای سرمایه گذار خارجی در صنعت خودرو باشیم
این رو بزارین کنار بحث کاهش قیمت دلار که اون هم باز به نفع ایران خودرو هست اینها رو دلیل توجه ویژه بازار به نماد خودرو میدونم...
باز هم همچون چند روز قبل توصیه میکنم درصد مناسبی از سبدتون رو به بانک و خودرو اختصاص بدین!...
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View PostYousef عزیز سلام
میخواستم نظرتان را در رابطه با سیمانیها بدونم..
از سدور بردم...به نظرم با اومدن گزارشهای 6 ماهه و تعدیلهای حتمی بعضی از اونا توجه بازار باز هم به اونا
جلب بشه...سیمانیها چند ریسک هم دارن یکی بحث فاز دوم هدفمندی هست که هزینه هاشون رو خیلی
بیشتر میکنه موضوع دیگه منتفی شدن بسیاری از افزایش قیمتهای جدید در دولت جدیده یه بحث دیگه کاهش دلاره
که کمی از مزیت صادراتی این محصول کم میکنه...موضوع دیگه وابستگی به بازار
صادراتی عراقه و اگه این بازار به هر دلیلی حذف یا تضعیف بشه سیمانیها به شدت دچار مشکل میشن چون تقاضای بازار داخل
جوابگوی تولید و عرضه سیمانیها نیست...به هر حال فعلا در طی هفته های بعد به نظرم سیمانیها از نیمه دوم
مهر و با اومدن گزارشهای 6 ماهه مورد توجه قرار میگیرن...خودم در قیمتهای فعلی سیمانیها ستران رو بیش از همه میپسندم...
نظر
-
با سلام.
روزهای گذشته هم تاکید کردم سهم وصنا را با دید بیست درصد سود در کوتاه مدت خریداری کنید.
نظر
-
جناب آقای حقانی در مورد خارزم چه نظری دارید ،چون با گروه سرمایه گذاری زیاد در رشد این دو روز همراه نیست ،در حالیکه یک سهم با نکی ،سیمانی قوی محسوب می شود البته نظر من این است که مبادلات روز 30 شهریور به میزان 14/6 میلیون این سهم نیاز چند روزه برای تنفس را برای آن تجویز نمودهآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
دوست خوبم سلام. من خودم هم سهام وخارزم دارم ولی نمیخواستم جنبه تبلیغی داشته باشد خیلی روی آن تاکید نکردم ولی تردید نکنید این سهم محکوم به رشد است و کمی حقوقی آن کم لطفی میکند.
نظر
-
نظر