پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamedsh
    عضو عادی
    • May 2013
    • 160

افزایش قیمت دلار نه برای اجبار بلکه طرح اصلاح اقتصادی برای کاهش یارانه دولت بوده دلار زیر مبادلاتی صرفا هیجان بی سوادان و کوتاه مدت خواهد بود که آن هم نخواهد بود

نظر

• farda1
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 178

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
      خوب از سه سهمی که امروز معرفی کردم دوتاش صف شدفقط مونده فاذر
      سلام خانوم اگر بخام سنگین وارد یکی از این سهم ها بشم کدوم رو انتخاب میکنی میدونی مثلا یک سهم واقعا میدونیم
      مثبت ولی سنگین وارد نمیشم چون باید فروشش هم خوب باشه (نقد شوندگی) 30% بگیری بیایی بیرون تحلیل هاتون رو
      همیشه دنبال میکنم ایندفعه چون قصد خرید دارم نظرتون رو هم خاستم . موفق باشی

نظر

• موی عاقل
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 875

به نظرم دتولید و سهام دارویی برای فردا فرصت خرید محسوب میشوند.
        أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

به وضوح شاهد خروج سرمایه ها از بازارهای موازی بورس یعنی دلار و سکه و تا حدودی مسکن هستیم...

سرمایه های خارج شده از این بازارها که کلان هم هستند به کدام سو می روند؟....میشه انتظار داشت قسمتی از این

سرمایه کلان مستقیما راهی بانکها بشه و تبدیل به سپرده بلند مدت و اوراق بشه و قسمتی دیگر هم وارد بازار بورس از جمله گروه بانکی

میشه بنابراین گروه بانکی مستقیم و غیر مستقیم از این موضوع سود میبره اگه این مطلب رو بزارین کنار بحث هایی

همچون رفع تحریم های اخیر از بعضی بانکها و احتمال قوی رفع تحریم سوییفت میشه به تداوم صعود گروه بانکی در

طول هفته های بعد نیز امیدوار بود و بازار بورس همچنان توجه ویژه ای به گروه بانکی خواهد داشت ...

ملاقات روحانی و اولاند برای سه شنبه برنامه ریزی شده اگر نتیجه این مذاکره و سایر تلاشهای

دیپلماتیک در نیویورک و سپس مذاکرات ایران با 5+1 و موضوع هسته ای دستیابی به یک توافق نسبی باشه احتمال قوی وجود داره

که در اینده نزدیک شاهد همکاری گسترده پژو و رنو با ایران خودرو و حتی باز شدن پای سرمایه گذار خارجی در صنعت خودرو باشیم

این رو بزارین کنار بحث کاهش قیمت دلار که اون هم باز به نفع ایران خودرو هست اینها رو دلیل توجه ویژه بازار به نماد خودرو میدونم...

باز هم همچون چند روز قبل توصیه میکنم درصد مناسبی از سبدتون رو به بانک و خودرو اختصاص بدین!...

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

Yousef عزیز سلام

میخواستم نظرتان را در رابطه با سیمانیها بدونم..
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
              Yousef عزیز سلام

میخواستم نظرتان را در رابطه با سیمانیها بدونم..
              سلام دوست عزیز...سیمانیها همیشه مورد توجه من بودن و هنوز رصدشون میکنم و امسال سود خوبی

از سدور بردم...به نظرم با اومدن گزارشهای 6 ماهه و تعدیلهای حتمی بعضی از اونا توجه بازار باز هم به اونا

جلب بشه...سیمانیها چند ریسک هم دارن یکی بحث فاز دوم هدفمندی هست که هزینه هاشون رو خیلی

بیشتر میکنه موضوع دیگه منتفی شدن بسیاری از افزایش قیمتهای جدید در دولت جدیده یه بحث دیگه کاهش دلاره

که کمی از مزیت صادراتی این محصول کم میکنه...موضوع دیگه وابستگی به بازار

صادراتی عراقه و اگه این بازار به هر دلیلی حذف یا تضعیف بشه سیمانیها به شدت دچار مشکل میشن چون تقاضای بازار داخل

جوابگوی تولید و عرضه سیمانیها نیست...به هر حال فعلا در طی هفته های بعد به نظرم سیمانیها از نیمه دوم

مهر و با اومدن گزارشهای 6 ماهه مورد توجه قرار میگیرن...خودم در قیمتهای فعلی سیمانیها ستران رو بیش از همه میپسندم...

نظر

• محمد حقانی
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 447

با سلام.
                روزهای گذشته هم تاکید کردم سهم وصنا را با دید بیست درصد سود در کوتاه مدت خریداری کنید.

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

جناب آقای حقانی در مورد خارزم چه نظری دارید ،چون با گروه سرمایه گذاری زیاد در رشد این دو روز همراه نیست ،در حالیکه یک سهم با نکی ،سیمانی قوی محسوب می شود البته نظر من این است که مبادلات روز 30 شهریور به میزان 14/6 میلیون این سهم نیاز چند روزه برای تنفس را برای آن تجویز نموده
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• محمد حقانی
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 447

دوست خوبم سلام. من خودم هم سهام وخارزم دارم ولی نمیخواستم جنبه تبلیغی داشته باشد خیلی روی آن تاکید نکردم ولی تردید نکنید این سهم محکوم به رشد است و کمی حقوقی آن کم لطفی میکند.

نظر

• ahmad
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 216

من روز عرضه جم خریدم و اونقدر نگه اش میدارم تا یه سود اساسی ازش بگیرم و به این راحتی 2دستی تقدیمش نمیکنم به حقوقیها تا بعدا به ریش ما بخندن

نظر

• apouya
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 215

سلام
                        به نظر شما فولای رو فرذا بخرم یا بزارم بیاد پایین تر

نظر

• AIDIN90
                          ستاره‌دار (21)
                          • May 2011
                          • 1091

برای فردا چکارن را از دست ندید تعدیل پیش رو وکف قیمتی

نظر

• رهگذار
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 433

نقد باشید برای خرید بیمه البرز
                            کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• رهگذار
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 433

بیمه دانا و اسیا و وبیمه فرصت خریدند. به زودی صف های خرید سنگین براشون شکل میگیره.
                              کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• Nikooravesh
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 282

فولاي قشهد كگاز كرازي واتي ولصنم ونفت

نظر

در حال کار...
                                X