غپاک
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
خاذین
دوستی در یکی از این تالار ها قضیه جالبی نقل کرده بود که مضمونش این بود :
آقایی یخچال دومی می خرد و یخچال قدیمی تر را می گذارد دم درب منزل تا نیازمندی آنرا بر دارد
تا چند وقت یخچال همین جوری می ماند
اینبار می رود روی یخچال می زند مثلا 100 هزار تومان بفروش می رسد
فردا می آید می بیند یخچال را دزدیده اند
حالا حکایت این سهم شده است که تا الان مفت می دهند هیچکس نگاه نمی کند و هزار دلیل و برهان با ذهنیت سنتی خود می آورند
همینکه اعلام سود کند و یا .... در 1000 درصد بالاتر (2000 تومان)همدیگر را متهم به هزاران مشکل می کنند که سهم به ما نرسید و .........
آقا من رانت ندارم
اما این سهم از مفت مفت تر است
والسلام
نظر
-
با سلام و آرزوی روزهای سبز و روشن
دوستان بعد از معرفی خزامیا و خبهمن اینک نوبت ساختمانی ها بالاخص ثعمرا - ثتران و ثشرق می باشد که با توجه به بسته نماد ثشرق یکی دو روز آینده که قیمت پایانی امروز آن 344 تومان می باشد با تعدیلی که دارد حداقل با قیمت 480 و یا بالای 500 تومان باز خواهد کرد
ثتران و ثعمرا با حمایت جدی که از طرف دولت از ساختمانی ها صورت گرفته و این 2 نماد قدر با سرمایه گذاری هایی که در بخش ساخت و ساز انجام داده اند و نیز فروش زمینهای شهریار و سایر موارد که در آینده از آنها به امید خدا با خبرهای خوب و خوش خواهم آمد می توانیم شاهد رشد شارپ و نجومی اینها باشیم امید این را دارم دوستان با تحلیل و به دو از هر گونه احساسات نسبت به خرید و فروش اقدام کنند خداوند را شکر گذارم از این بابت که سهمهایی که قبلا معرفی کرده بودم الان با صف خرید و آینده روشن در حرکت هستند پس این سهم ها را به جد رصد کنید
به فضل الهی خبرهای خوب و خوش در راه است منتظر بمانید ...
نظر
-
تحلیلی از بانک پاسارگاد
بار دیگر زمان رشد گروه بانکی رسیده است.این گروه اکثرا اصلاح خوبی در این مدت داشته اند و سیگنال های تغییر روند دیده می شود.
احتمال اینکه اصلاح در 276 تومان به پایان رسیده و یا در اواخر اصلاح باشیم زیاد است بنابراین خرید پله ای مناسب است و حد ضرر 240 تومان می باشد.
در برگشت انتظار رشد حداقل بین 320 تا 340 تومان را داریم و در صورتیکه بتواند مقاونت در 335-340 را نیز پشت سر بگذارد تا 400 تومان نیز رشد خواهد داشت.
مقاومتهای کوتاه مدت 2950-290 و 310 تومان هستند.
نظر
-
وبوعلی بهترین و مفت ترین سرمایه گذاری بازار. تعدیل بالایی پیش روی سهم می باشد. قیمت 240 که امروز برای بوعلی معامله شد واقعا اکازیون بود.
ثغرب ساختمانی در حال خشک شدن می باشد.همچنان خریدار پر قدرتی پشت سهم است
کنور از فردا شاهد صف خریدش خواهیم بود. امروز استارت خوبی زد
نظر
-
نظر