بیمه ملت مثل فنرجمع شده درانتظارجهشه مثل سهمهای پیشنهادی دیگه صف هم نداره.
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postآقا بهرامی شکربن پرواز کرد
دور خود چرخیدن است
به هر حال پیش بینی من درست بود و از قیمت های بالای 500 تا 400 سقوط کرد
شما نمی توانید منکر باشید...
فولاد ح خریدم 250...همین الان 280 میخرن...سه روزه...
شما از چی صحبت می کنید؟
در پناه خدا
نظر
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postچند روز پیش اینو نوشتم تو مسابقه ماهانه وهفتگی هم انتخابش کردم اما بازار حرف مارو قبول نداره حالا ببینم از فردا میتونن فاذر بخرن
با تشکر از شماآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postبا سلام خدمت شما و تشکر از پیشنهادات خرید که ارائه می دهید آیا ودی باز از نظر شما فرصت خرید است؟
با تشکر از شما
درضمن دوستان سهمهایی که بنده معرفی میکنم میان مدت وبلند مدته
چرا یه عده طاقت ندارن تا دوروز منفی میخوره وما ازش حرفی نمیزنیم نا امید میشن
یعنی هر روز باید بیاییم شیپور بگیرم تو دستم بگم بخرید بخریدآخرین ویرایش توسط AIDIN90؛ 2013/10/01, 22:22.
نظر
-
از پاسخ شما به سوال اینجانب کمال تشکر را دارمآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
متاسفانه دوست عزيز ما عادت كرديم كه افراد مورد ثوق مثل شما هر روز و بلكم در روزهاي منفي بيان دلگرمي بدن
ممنون
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postسلام دوست عزیز بنده روکاذر وشکربن ودی وفاذر وکسرا ووپترو وگروه پالایش وفولادی شدیدا مثبتم شما سعی کن سبد تشکیل بده
درضمن دوستان سهمهایی که بنده معرفی میکنم میان مدت وبلند مدته
چرا یه عده طاقت ندارن تا دوروز منفی میخوره وما ازش حرفی نمیزنیم نا امید میشن
یعنی هر روز باید بیاییم شیپور بگیرم تو دستم بگم بخرید بخریدتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postدر صورت بازگشایی با قیمت مناسب شکربن گزینه اوله که اهداف خیلی بالایی را در پیش رو داره
فاذر هم کف سازی خوبی در قیمت 820 انجام داده و با توجه به کد به کد کردن سهامداران عمده در قیمت های 814 ، 820 و 840 حالا آماده صعود به قیمت هایی در حدود 50% بالاتر در آینده نزدیکه ، چشم انداز مناسب اقتصادی افزایش سرمایه عظیم پیش رو و پتانسیل های داخلی شرکت برای انجام مناسب پروژه ها قیمت های زیر 850 رو برای سرمایه گذاری میان مدت بسیار مناسب نشون می ده ، هدف اولیه قیمتی 1200 تا 1250 دیده می شه
پکرمان در صورت ارائه توسط سهامدار عمده فعلا که 4 روزه در صف خرید قفل شده و یکدهم حجم مبنا معامله می شه تحت نظر بگیرید اگه عرضه شده بدون شک و با خیال راحت برای یک گین 50 درصدی در بازه حداکثر 2 ماهه
نظر
نظر