در اصل توسط rezabourse پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
این هفته ممکنه بازار کمی متعادل رو به بالا معامله بشه و نوبت توجه بازار به سهمهای با پتانسیلی همچون شکربن می باشد
شکربن را زیر نظر داشته باشید . سیستم تقسیم سود تلفیقی این سهم را با توجه به پرتفوی غنی که داره به عرش میرسونه......
نظر
-
در اصل توسط rezabourse پست شده است View Postبا سلام
اقا فرزان حتما این تحلیل برای خودتان است نه ؟
ولی چقدر شبیه تحلیل اقای اسماعیلی می باشد . خوب است تحلیل دیگران را با دکر منبع اعلام شود
ببخشید که این را گفتم چون متاسفانه مرتبه چندم است که در این سایت چنین اقدامی را انجام شده که دور از کار جوانمردانه است
با تشکر
من معمولا منبع رو اعلام میکنم حتی اگر شده با نوشتن جمله ( به نقل از یک دوست عزیز ) فکر می کنم اکثر دوستان می دانند که من تحلیل گر نیستم ولی تحلیلگران خوبی می شناسم و وقتی به مورد خوبی برمی خورم سعی می کنم در این تالار مطرح کنم . بارها و بارها تحلیل عزیزان این تالار در تالار های همسایه نقل شده هدف چه بوده ؟ شما فکر می کنید سو استفاده ؟ جای بسی تعجب است . به نظر من خیلی هم عالیست افراد بیشتری می بینند و استفاده می کنند در واقع ما اینجا دور همیم تابه هم کمک کنیم و در کنار هم سود ببریم .بهتر نبود به جنبه مثبت قضیه هم فکر می کردید ؟ چرا دوستان گاهی زود قضاوت می کنند ؟اینجا هم تاپیک پیشنهاد خرید است یعنی صرفا پیشنهاد در نهایت تصمیم گیرنده خود شمائید. حرف شما هم کاملا متین است ولی من قصد نداشتم این تحلیل را به نام خودم ثبت کنم چون خوشبختانه این کار غیر ممکن است و وقتی نقل میشود خیلی ها می دانند مربوط به چه کسی است.اینبار هم اشتباه من باعث سو تفاهم شده قصد من اطلاع رسانی بود.از شما هم متشکرم که تذکر دادید.آخرین ویرایش توسط فرزان؛ 2013/10/05, 02:13.
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدانه ی فلفل و خال مه رویان
هردو جان سوز است..اما این کجا و آن کجا؟؟؟
محمد جان،صدرایی که 4 تومن سود ساخته و مدیرش که یه روز تایید میکنه یه روز تکذیب،با گروه خودرو قیاس میکنی؟
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postجناب مصری گروه خودرو کلی ماشین در پارکینگ دارند که بهمحض دریافت افزایش نرخ سریع فروش فوری و اقساط با بهره بانکی را به بازار خواهد فرستاد . پس خودرو کجا و صدار کجا . ضمنا بازار ازاد در خرید ماشین هر لحظه لحظه شماری میکند .
و اگر بتونن صادرات كنن اونم با دلار 3 تومني خيلي خوب مي شه براشونwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postفرصت خرید شکربنو از دست ندید چیزی نمونده صف بشه مقاومت 580شکسته شد
لطف میکنید نظرتون را در مورد تاپیکو هم بدین با سپاس
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postيادمان باشد ايران خورد داراي بانك پارسيان مي باشد
و اگر بتونن صادرات كنن اونم با دلار 3 تومني خيلي خوب مي شه براشون
نظر
-
-
در اصل توسط alireza32 پست شده است View Postصادرات به کجا؟تنهاخریدارخودروهای ایرانی سوریه بودکه الان جنگه صنعت خودروایران نابودشده است مگراینکه تحولی توش رخ بده که حداقل 3سال زمان میخوادبه نظرم طرف خودروسازهانریدبهتره.
من هم نظرم قياس با صدرا بود كه درست نيست
وگرنه
شكربن،شدوص،خراسان،فايراو....
بزاريم بريم سهمي بخريم كه اگه اين و اون بشه سوده مي شه
تو اوج زماني كه تحريم نبوديم و اينها سود50 تومني تقسيم مي كردن پي به اي 5 بيشتر نداشتن واي به حال الان
سهمي كه اومده و مي گيه اينقدر سود ساختيم و رو به رشد و نخريمwww.mahak-charity.org
نظر
-
در مورد شفن خبر از تعدیل بالای سهم بگوش میرسد در گروه پترویی شفن را زیر نظر داشته باشید.......
نظر
-
قيمت دلار بايد به 2450 تومان برسد
عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس گفت: نبايد اجازه دهيم ارز گران شود. بلكه قيمت دلار بايد از آنچه در بازار آزاد وجود دارد ارزانتر شود و به 2450 تومان يعني قيمت مبادلهاي برسد تا انشاءالله در آينده قيمت آن بيش از اين کاهش يابد.
يک عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي، بر لزوم نظارت جدي دولت، وزارت صنعت و دستگاههاي نظارتي بر نحوهي قيمت گذاري کالاها در بازار به ويژه در زمان کاهش قيمت ارز تاكيد کرد.
ايسنا:سيد سعيد زمانيان دهكردي با تاكيد بر اين که بازار ارز همچنان بايد سير نزولي خود را ادامه دهد، افزود: اين که در جامعه جو رواني ايجاد شود که قيمت ارز بايد همين قدر بماند و نبايد بيش از اين کاهش يابد، درست نيست. دولت و بانک مركزي موظفند بازار عرضه و تقاضاي ارز را کنترل کنند و وزارت صنعت و معدن و تجارت هم بايد در ارتباط با کالا کنترل لازم را داشته باشد.
وي ياد آور شد: متاسفانه در بسياري از موارد اين نظارت بر بازار وجود نداشته و گاهي بدون نظارت و برنامه ريزي قيمت گذاري انجام ميشود در حالي که وزارت صنعت موظف است براي رفاه عموم مردم بازار را از طرق مختلف کنترل کند. به ويژه اينكه بسياري از اجناس با ارز مرجع و قيمتي کمتر وارد کشور شدهاند اما عدم نظارت بر آنها باعث شده هر طور که فروشندگان ميخواهند، خريد و فروش صورت گيرد و اين ضعف دستگاههاي نظارتي را نشان ميدهد.
نمايندهي مردم شهركرد در مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: به نظر ميرسد هم وزارت صنعت، هم تعزيرات حكومتي و ساير دستگاههاي نظارتي بايد به شكل جدي وارد شوند و کنترل لازم را داشته باشند که به مردم اجحاف نشود در واقع آنها بايد با کنترل بازار کلان کشور مبادي ورودي و خروجي کالاها را درجه بندي و بر اين اساس قيمت گذاري کنند که از هرج و مرز در بازار جلوگيري شود.
زمانيان با بيان اينكه قيمت ارز در بازار بايد به قيمت ارز مبادلهاي نزديک شود اظهار کرد: بسياري از قيمتها در بازار ارز کاذب است و عدم نظارت بر اين بازار اين وضعيت را به وجود آورده است.بانک مركزي موظف به کنترل و نظارت و ايجاد رابطه منطقي و معقول در بازار ارز است و ميتواند براي مديريت بازار مردم را به سپرده گذاري ارزي و دريافت سود مناسب از اين طريق تشويق کند که با اين کار هم مديريت بازار آسانتر ميشود و هم ميتوانيم به نتيجه مطلوب دست پيدا کنيم.
اين عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس در پايان گفت: نبايد اجازه دهيم ارز گران شود. بلكه قيمت دلار بايد از آنچه در بازار آزاد وجود دارد ارزانتر شود و به 2450 تومان يعني قيمت مبادلهاي برسد تا انشاءالله در آينده قيمت آن بيش از اين کاهش يابد.
نظر
نظر