پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farda1
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 178

در اصل توسط rezabourse پست شده است View Post
    دوست عزیز نقل قول کردن یک تحلیل ایراد ندارد که کار بسیار خوبی هم است ولی ولی دارد و آن هم این است که ان فردی که زحمت کشیده و این تحلیل را زده وقت گذاشته دانش داشته و آن تحلیل را زده بعد کسی بیاید آن تحلیل را با نام خودش ثبت کند کار غیر حرفه ایی و غیر اخلاقی است
    مجدد می گویم که اگر با ذکر منبع بود هیچ مانعی نداشت و چون چندین بار مشاهده شده عنوان گردید
    خب بله ذکر منبع همیشه مطلب رو معتبر هم میکنه اگر باشه خیلی بهتر دوستان رعایت کنند

نظر

• تکنیکالیست
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1101

این هفته ممکنه بازار کمی متعادل رو به بالا معامله بشه و نوبت توجه بازار به سهمهای با پتانسیلی همچون شکربن می باشد

شکربن را زیر نظر داشته باشید . سیستم تقسیم سود تلفیقی این سهم را با توجه به پرتفوی غنی که داره به عرش میرسونه
      ......

نظر

• فرزان
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 218

در اصل توسط rezabourse پست شده است View Post
        با سلام
        اقا فرزان حتما این تحلیل برای خودتان است نه ؟
        ولی چقدر شبیه تحلیل اقای اسماعیلی می باشد . خوب است تحلیل دیگران را با دکر منبع اعلام شود
        ببخشید که این را گفتم چون متاسفانه مرتبه چندم است که در این سایت چنین اقدامی را انجام شده که دور از کار جوانمردانه است
        با تشکر
        سلام دوست عزیز
        من معمولا منبع رو اعلام میکنم حتی اگر شده با نوشتن جمله ( به نقل از یک دوست عزیز ) فکر می کنم اکثر دوستان می دانند که من تحلیل گر نیستم ولی تحلیلگران خوبی می شناسم و وقتی به مورد خوبی برمی خورم سعی می کنم در این تالار مطرح کنم . بارها و بارها تحلیل عزیزان این تالار در تالار های همسایه نقل شده هدف چه بوده ؟ شما فکر می کنید سو استفاده ؟ جای بسی تعجب است . به نظر من خیلی هم عالیست افراد بیشتری می بینند و استفاده می کنند در واقع ما اینجا دور همیم تابه هم کمک کنیم و در کنار هم سود ببریم .بهتر نبود به جنبه مثبت قضیه هم فکر می کردید ؟ چرا دوستان گاهی زود قضاوت می کنند ؟اینجا هم تاپیک پیشنهاد خرید است یعنی صرفا پیشنهاد در نهایت تصمیم گیرنده خود شمائید. حرف شما هم کاملا متین است ولی من قصد نداشتم این تحلیل را به نام خودم ثبت کنم چون خوشبختانه این کار غیر ممکن است و وقتی نقل میشود خیلی ها می دانند مربوط به چه کسی است.اینبار هم اشتباه من باعث سو تفاهم شده قصد من اطلاع رسانی بود.از شما هم متشکرم که تذکر دادید.
        آخرین ویرایش توسط فرزان؛ 2013/10/05, 02:13.

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          دانه ی فلفل و خال مه رویان
          هردو جان سوز است..اما این کجا و آن کجا؟؟؟
          محمد جان،صدرایی که 4 تومن سود ساخته و مدیرش که یه روز تایید میکنه یه روز تکذیب،با گروه خودرو قیاس میکنی؟
          جناب مصری گروه خودرو کلی ماشین در پارکینگ دارند که بهمحض دریافت افزایش نرخ سریع فروش فوری و اقساط با بهره بانکی را به بازار خواهد فرستاد . پس خودرو کجا و صدار کجا . ضمنا بازار ازاد در خرید ماشین هر لحظه لحظه شماری میکند .

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
            جناب مصری گروه خودرو کلی ماشین در پارکینگ دارند که بهمحض دریافت افزایش نرخ سریع فروش فوری و اقساط با بهره بانکی را به بازار خواهد فرستاد . پس خودرو کجا و صدار کجا . ضمنا بازار ازاد در خرید ماشین هر لحظه لحظه شماری میکند .
            يادمان باشد ايران خورد داراي بانك پارسيان مي باشد
            و اگر بتونن صادرات كنن اونم با دلار 3 تومني خيلي خوب مي شه براشون
            www.mahak-charity.org

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

ثشرق برای نوسان

نظر

• salmasi
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 63

اخابر
                از حمايت 240 برگشت
                تا اخر وقت مثبت ميشه

نظر

• AIDIN90
                  ستاره‌دار (21)
                  • May 2011
                  • 1091

فرصت خرید شکربنو از دست ندید چیزی نمونده صف بشه مقاومت 580شکسته شد

نظر

• mehregan1
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 81

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                    فرصت خرید شکربنو از دست ندید چیزی نمونده صف بشه مقاومت 580شکسته شد
                    مرسی از پیشنهادهای ارزنده و مفیدتون هفته پیش فاذر را پیشنهاد دادید ولی امکان خرید نبود خوشبختانه شکربن را در سبد دارم و در صف خرید فاذر
                    لطف میکنید نظرتون را در مورد تاپیکو هم بدین با سپاس

نظر

• اقتصاد
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 162

دوستان تاپیکو روی قیمت 370 تومان صف یک میلیونی داشت! امروز حقوقی و گروهی حسابی خرید کردن. حجم و تعداد معاملات دیدنیست!
                      آخرین ویرایش توسط اقتصاد؛ 2013/10/05, 11:54.
                      http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13

نظر

• alireza32
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 50

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                        يادمان باشد ايران خورد داراي بانك پارسيان مي باشد
                        و اگر بتونن صادرات كنن اونم با دلار 3 تومني خيلي خوب مي شه براشون
                        صادرات به کجا؟تنهاخریدارخودروهای ایرانی سوریه بودکه الان جنگه صنعت خودروایران نابودشده است مگراینکه تحولی توش رخ بده که حداقل 3سال زمان میخوادبه نظرم طرف خودروسازهانریدبهتره.

نظر

• alireza32
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 50

اینhttp://isna.ir/fa/news/92071308137/%...1-%D8%B4%D8%AF هم خبر جدیدازایران خودرو

نظر

• امیر2309
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2127

در اصل توسط alireza32 پست شده است View Post
                            صادرات به کجا؟تنهاخریدارخودروهای ایرانی سوریه بودکه الان جنگه صنعت خودروایران نابودشده است مگراینکه تحولی توش رخ بده که حداقل 3سال زمان میخوادبه نظرم طرف خودروسازهانریدبهتره.
                            دقيقا
                            من هم نظرم قياس با صدرا بود كه درست نيست
                            وگرنه
                            شكربن،شدوص،خراسان،فايراو....
                            بزاريم بريم سهمي بخريم كه اگه اين و اون بشه سوده مي شه
                            تو اوج زماني كه تحريم نبوديم و اينها سود50 تومني تقسيم مي كردن پي به اي 5 بيشتر نداشتن واي به حال الان
                            سهمي كه اومده و مي گيه اينقدر سود ساختيم و رو به رشد و نخريم
                            www.mahak-charity.org

نظر

• تکنیکالیست
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1101

در مورد شفن خبر از تعدیل بالای سهم بگوش میرسد در گروه پترویی شفن را زیر نظر داشته باشید.
                              ......

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

قيمت دلار بايد به 2450 تومان برسد

عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس گفت: نبايد اجازه دهيم ارز گران شود. بلكه قيمت دلار بايد از آنچه در بازار آزاد وجود دارد ارزان‌تر شود و به 2450 تومان يعني قيمت مبادله‌اي برسد تا ان‌شاء‌الله در آينده قيمت آن بيش از اين کاهش يابد.

يک عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي، بر لزوم نظارت جدي دولت، وزارت صنعت و دستگاه‌هاي نظارتي بر نحوه‌ي قيمت گذاري کالاها در بازار به ويژه در زمان کاهش قيمت ارز تاكيد کرد.

ايسنا:سيد سعيد زمانيان دهكردي با تاكيد بر اين که بازار ارز همچنان بايد سير نزولي خود را ادامه دهد، افزود: اين که در جامعه جو رواني ايجاد شود که قيمت ارز بايد همين قدر بماند و نبايد بيش از اين کاهش يابد، درست نيست. دولت و بانک مركزي موظفند بازار عرضه و تقاضاي ارز را کنترل کنند و وزارت صنعت و معدن و تجارت هم بايد در ارتباط با کالا کنترل لازم را داشته باشد.

وي ياد آور شد: متاسفانه در بسياري از موارد اين نظارت بر بازار وجود نداشته و گاهي بدون نظارت و برنامه ريزي قيمت گذاري انجام مي‌شود در حالي که وزارت صنعت موظف است براي رفاه عموم مردم بازار را از طرق مختلف کنترل کند. به ويژه اينكه بسياري از اجناس با ارز مرجع و قيمتي کمتر وارد کشور شده‌اند اما عدم نظارت بر آنها باعث شده هر طور که فروشندگان مي‌خواهند، خريد و فروش صورت گيرد و اين ضعف دستگاههاي نظارتي را نشان مي‌دهد.

نماينده‌ي مردم شهركرد در مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد:‌ به نظر مي‌رسد هم وزارت صنعت، هم تعزيرات حكومتي و ساير دستگاههاي نظارتي بايد به شكل جدي وارد شوند و کنترل لازم را داشته باشند که به مردم اجحاف نشود در واقع آنها بايد با کنترل بازار کلان کشور مبادي ورودي و خروجي کالاها را درجه بندي و بر اين اساس قيمت گذاري کنند که از هرج و مرز در بازار جلوگيري شود.

زمانيان با بيان اينكه قيمت ارز در بازار بايد به قيمت ارز مبادله‌اي نزديک شود اظهار کرد: بسياري از قيمتها در بازار ارز کاذب است و عدم نظارت بر اين بازار اين وضعيت را به وجود آورده است.بانک مركزي موظف به کنترل و نظارت و ايجاد رابطه منطقي و معقول در بازار ارز است و مي‌تواند براي مديريت بازار مردم را به سپرده گذاري ارزي و دريافت سود مناسب از اين طريق تشويق کند که با اين کار هم مديريت بازار آسانتر مي‌شود و هم مي‌توانيم به نتيجه مطلوب دست پيدا کنيم.

اين عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس در پايان گفت: نبايد اجازه دهيم ارز گران شود. بلكه قيمت دلار بايد از آنچه در بازار آزاد وجود دارد ارزان‌تر شود و به 2450 تومان يعني قيمت مبادله‌اي برسد تا ان‌شاء‌الله در آينده قيمت آن بيش از اين کاهش يابد.

نظر

در حال کار...
                                X