کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان من نمی خواهم الکی از سهمی تعریف کنم ولی طبق صفحات قدیم این تاپیک هر سهمی که معرفی کردم فعلا تو سوده بغیر از واتی که واتی هم از 500 معرفی کردم که 950 رسید اصلاح کرد والان دوباره شروع صعودی داره شکربن والبر غشان فولای کگاز وبانک شیران از سهمهایی بودند که همیشه توصیه به خرید میکردم اگه 3 ماه قبل کسی این سهمهارو داشته الان لااقل 40% تو سود البته به غیر از شیران که رشدش تازه داره شروع میشه از نمادهای بالا که متذکر شدم هرکدام رو توانستید بخرید وگرنه من خودم فاسمین فارس کاما دتولید ستران سخزر سیلام ولیز خریدم
پیشنهاد خرید دتولید بلند مدت با هدف تضمین شده3000 تومن من 1960 تا 1850 دارم جمع میکنم دتولید هدف اولش 2500 بعد 3000تومن پرسود باشید.
19 آذر اين سهمها معرفي شد خودتون بررسي كنيد من شراز وتوشه رو به ليست مذكور اضافه كردم پرسود باشيد.
برای فردا اخابر از منظر تکنیکال به روند صعودی برخورد میکنه و مستعد رشد است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
براي فردا ، دوستان يك بررسي روي وبشهر داشته باشند بد نيست
فردا بتونه معاملات مثبتي داشته باشه ( كه به احتمال زياد خواهد داشت )
ميتونه در كوتاه مدت هم بازده خوبي داشته باشه
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
سلام بر دوستان گرانقدر
سهم با ارزشی که جای رشد تا بالای 600 تومان را دارد و تا حدودی مورد غفلت نیز واقع شده است فولاژ است. تا فرصت هست از نوسانات آن بهره بگیرید و خریداری کنید.کمتر از دو ماه بیش از چهل درصد گین خواهد داد.
نظر