کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وبصادر ==== اولا سهمی کم ریسک تر از این توی بازار نیست بعدش چهارشنبه نمادش بسته میشه برای انتخاب اعضای هیت مدیره و بازگشایی اون همراه با گزارش 9 ماهه سهم و بعدش دیگه به تناوب هر چند روز اخبار مثبت تاثیر گذار بر روی این سهم از برداشتن تحریم های بانکی که بیشترین شعبه خارجی را داره تا سخنان امروز سیف که باید نیروگاه و شرکت هایش را بفروشه تا راه اندازی معدن طلای زرشوان در 22 بهمن و ............
سهامداران دارویی منتظر اعلام یک یا چند تعدیل مثبت از شرکت های گروه هستند تا گمانه زنی هایی که مدت های قبل در مورد تعدیل عایدی و پوشش خوب آنها در گزارش های 9 ماهه مطرح شده بود به واقعیت تبدیل شود.
در این گروه طبق شنیده ها جلسه معارف تیپیکو هفته آینده برگزار و جند روز بعد نیز عرضه اولیه سهم انجام خواهد شد.از مجموع 2 میلیارد و 900 میلیون سهام تیپیکو با در نظر گرفتن 10 درصد عرضه اولیه، 290 میلیون سهم به فروش خواهد رسید. تحلیل این شرکت قبل از عرضه روی سایت قرار خواهد گرفت.
دتولید که از شرکت های پر پتانسیل گروه دارویی می باشد امروز با صف خرید روبرو شد.دتولید با سرمایه فعلی 10 میلیارد تومانی قصد افزایش سرمایه 3 میلیارد تومانی ازمحل آورده نقدی و مطالبات را دارد.این افزایش سرمایه در جهت اصلاح ساختار مالي، جلوگیری از خروج وجه نقد و اجرای پروژه های شرکت می باشد.
سبد من وبصادر(119)،شبندر(1420)،فاسمین(1100) و قشیر(638)
دوستان وبصادر تا عید رشد خوبی میکنه(لغو تحریم ها و اینکه 110-120 هم شد قیمت سهم؟؟)
شبندر و نمیزارن فعلا بره بالا چون شاخص سازه ولی با راه اندازی فاز جدبد تولید بنزین و اینکه سهمی با بنیان قوی هستش تا عید رشد خوبی داره
فاسمین هم با توجه به افزایش قیمت روی سود خوبی نصیب این سهم میشه
دوستان خودم الان تو منفی ام. ولی بورس جای کسایی که گول یکی دو روز + یا _ رو نخورن.البته یک سری ها میتونن با نوسان گرفتن سود کنن که نوش جونشون. ولی آدمای اداری مثل من نمیتونن پای نت باشن
خاذین هنوز جز 2 سهم اول از نظر جوک ترین ارزش بازار در کل بورس است (چه از لحاظ ارزش جایگزینی و چه از لحاظ ساخت سود عملیاتی)
این سهم محکوم به رشد شارپ و بالا است و بازار هم درست تشخیص داده است
خاذین هنوز جز 2 سهم اول از نظر جوک ترین ارزش بازار در کل بورس است (چه از لحاظ ارزش جایگزینی و چه از لحاظ ساخت سود عملیاتی)
این سهم محکوم به رشد شارپ و بالا است و بازار هم درست تشخیص داده است
نظر