کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روند صعودی و مثبت بازار مبارک دوستان. بعضی سهمها در این مدت واقعا برای خرید اکازیون هستند. یکی از آنها عرضه اولیه تیپیکو می باشد که با برخورد به شرایط بد بازار نتوانست اون رشد عرضه اولیه ای خود را داشته باشد. این تیپیکو را جدی بگیرید به نظر من از همین فردا در کوتاه مدت گین خوبی به سهامدارانش بدهد
دوستان فباهنر را فقط رصد کنید.احتمال جمع شدنش برای فردا زیاد است
کگاز هم اصلاح مناسبی داشته و از 1200 تا 800 افت کرده . با این پی بر ای عالی شخصا خریدارم.
"سدبیر" به نظر من به دلیل اینکه در منفی بازار با جوگیری یک عده بیخودی منفی باز شد و همچنین به دلیل اینکه شناور کمی دارد جز گزینه های ناب است ... البته باید در صف نشست
برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
یه چند تا سهم خوب معرفی کنید ........که 5-6 ماهه بالای 50 درصد بده .....من نمیدونم فردا چی بخرم .....:D
تاپیکو بی دردسر بود که اونم صف شد ....آ.س.پ میخواستم که اون هم گیر نمیاد...فولاد خوب بود که اون هم صف شد .....فولاد گیر میاد که حرکتش مثل مورچست
نمیدونم شیران یا واتی بخرم یا نه
رتکو هم حجم خوبی زده از نگاه سفته بازی >> نمیدونم بخرم یا نه ...اخه کی میره رتکو بخره برا چی اون هم این مقدار جز ...سفته بازا...از طرفی حرکت در وبیمه با شکست روبرو شد >> حداقل برای من و یک نوسان رو نداد.... در رتکو ولی گویا قدر ترن :D
نظر