کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اين تاپيك تبديل شده به تبليغ سهام سبد اشخاص!
هر كس هر سهمي دارد پيشنهادش به ديگران همان سهم!
پيشنهاد بايد بر اساس بنيادي و يا تكنيكال با دليل عنوان شود تا با بررسي دلايل ترغيب به خريد شويم.
سلام به همه ی دوستان
یه چیزی هست متاسفانه که ضروری دیدم بگم یه عده هستند که برای این که ارزش سهم هایی که خودشون تو پرتفوشون دارند رو بالا ببرند یک سری تبلیغ بی پایه و اساس میکنن که برای دوستانی که تازه وارد هستند و هنوز مارگزیده نشدند و اطلاعات کافی از خرید و فروش سهام ندارند ممکنه نه تنها سوده نباشه زیانده نیز هست خواهش میکنم دوستتتتت گرامی و عزیز اگر پیشنهادی برای خرید یا فروش دارید با تحلیل و با اساس و منطق باشه وگرنه هر آدمی میتونه پیشنهاد بده هر سهمی رو بی اساس و منطق
ازکاربران عزیز هم این تقاضا رو دارم که خودمون دست تو دست همدیگه نذاریم امسال شبندر جان زیاد بشه تو سایتتت که اگر این اتفاق بیوفته عملا ....
ببخشید که پرگویی کردم ولی وظیفه خودم دونستم که بگم درود بی پایان به همه ی دوستان پرسود باشید
سلام به همه ی دوستان
یه چیزی هست متاسفانه که ضروری دیدم بگم یه عده هستند که برای این که ارزش سهم هایی که خودشون تو پرتفوشون دارند رو بالا ببرند یک سری تبلیغ بی پایه و اساس میکنن که برای دوستانی که تازه وارد هستند و هنوز مارگزیده نشدند و اطلاعات کافی از خرید و فروش سهام ندارند ممکنه نه تنها سوده نباشه زیانده نیز هست خواهش میکنم دوستتتتت گرامی و عزیز اگر پیشنهادی برای خرید یا فروش دارید با تحلیل و با اساس و منطق باشه وگرنه هر آدمی میتونه پیشنهاد بده هر سهمی رو بی اساس و منطق
ازکاربران عزیز هم این تقاضا رو دارم که خودمون دست تو دست همدیگه نذاریم امسال شبندر جان زیاد بشه تو سایتتت که اگر این اتفاق بیوفته عملا ....
ببخشید که پرگویی کردم ولی وظیفه خودم دونستم که بگم درود بی پایان به همه ی دوستان پرسود باشید
درود
با حرف شما هم موافق هستم
ولی وقتی کسی برای اموزش خودش اوقات صرف نمیکنه
بنظر تون توان اینرو داره بفهمه این تحلیل درسته یا غلط
من به شما میتونم تا شب 100 پست نشون بدم که طرف از تکنیکال فقط
پلتفرم متا تریدر و شنیده و دوتا اندیکاتور
و با این ارایه دلیل به اصطلاح باعث بدبختی خودش و دیگران شده
علاجش فقط اموزش خودمون و دانستن اینکه در یکی از سخترین کارهای دنیا وارد شدیم است
بعضی وقتا همون دو تا اندیکاتور و دو تا الگوی ساده و چنگال و Rsi می تونه هدف قیمتی را نشان بده که 1000 تا الیوت و ایچیموکو و درصدهای فیبو با برنامه هایی مثل Dynamic Trader و Elwave و Advanced Jet و Meta stockنمی تونن نشان بدن و بستگی داره هر کسی در روش خودش چقدر مهارت داره.
با سلام :
دوستان یه تحلیل از خمحرکه بزارید خیلی خیلی ممنونم.کم کم داره حد ضررم فعال میشه و موندم چیکار کنم.
"چرا دروغ بگم از سهام خودرویی میترسم چون خیلی سفته بازی تو اونا زیاده منم می خوام جلوی ضرر بیشتر را بگیرم و 2 تا سهم بنیادی بخرم بندازم کنار تا خیالم راحت باشه"
بعضی وقتا همون دو تا اندیکاتور و دو تا الگوی ساده و چنگال و Rsi می تونه هدف قیمتی را نشان بده که 1000 تا الیوت و ایچیموکو و درصدهای فیبو با برنامه هایی مثل Dynamic Trader و Elwave و Advanced Jet و Meta stockنمی تونن نشان بدن و بستگی داره هر کسی در روش خودش چقدر مهارت داره.
درود برشما رفیق
با هرچی میخواهی تحلیل کن و سود کن در نهایت سودت مهم است
ولی اگر با ابزاری که کار کردی و دیدی بیشتر از یک حد معقولی دارد به شما سیکنال غلط میدهد در جهت فیلتر و بهینه کردن ان بکوش
هر چیزی که به شما نشان بده الان قدرت خریدار و یا فروشنده زیاد شده است عالی است
و گرنه با یک سکه هم میشود معامله کرد و امکان اینکه یک جهت رو درست نشان بدهد 50 درصد است
هر احمقی میتونی 50 درصد روند رو درست تشخیص بده چون روند یا بالا یا پایین میره
ولی باید استراتژی داشته باشی این 50 درصد رو به میزانی قابل قبول بالا ببرد
حالا با هر ابزاری میخواهی کار کن فقط احتمال موفقیت بیشتر از 50 باشه
با هرچی میخواهی تحلیل کن و سود کن در نهایت سودت مهم است
ولی اگر با ابزاری که کار کردی و دیدی بیشتر از یک حد معقولی دارد به شما سیکنال غلط میدهد در جهت فیلتر و بهینه کردن ان بکوش
هر چیزی که به شما نشان بده الان قدرت خریدار و یا فروشنده زیاد شده است عالی است
و گرنه با یک سکه هم میشود معامله کرد و امکان اینکه یک جهت رو درست نشان بدهد 50 درصد است
هر احمقی میتونی 50 درصد روند رو درست تشخیص بده چون روند یا بالا یا پایین میره
ولی باید استراتژی داشته باشی این 50 درصد رو به میزانی قابل قبول بالا ببرد
حالا با هر ابزاری میخواهی کار کن فقط احتمال موفقیت بیشتر از 50 باشه
یاعلی
کاملا با شما موافقم 50 درصد مثل این می مونه که اصلا تحلیلی نداری . با این که روش کار من خیلی سادس و فقط rsi و الگوهای مثلثی است اما تا حالا خوب جواب داده . شما هم اگه تونستی تست کنی بد نیست.
نظر